Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata si de la mine
Mey nu ma invidiati pentru kilele in plus ca nu s-au pus uniform asa cum as fi vrut eu...s-au pus pe fund si pe burta(chiar m-a intrebat cineva daca sunt gravida iar
Felicia nu tati e paranoic,Alex vrea sa stau cu el la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, felicitari, ANDREEA-CRISTINA, sa cresti mare si sanatoasa!LIUTO, PUTERE MULTA SI RABDARE! Si sa nu ne mai dai emotii, ca mai aveam un pic si alertam FBI-ul sa te gaseasca!

Ma scuzati, am scris un mesaj de 1 km si a dat Matei Esc si a disparut, asa ca revin pe seara si cu vesti de la dr. (am citit tot, am vazut poze cu pui de Alice, am raspuns la toata lumea dar...it's gone!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Rody...imi pare rau ca printesa ta e bolnava ... Nu e de mirare ca nu are pofta de mancare...dar e bine ca vrea apa, hidratarea e f. importanta ... Stiu ca ti-e greu sa vezi ca nu mananca, dar mai bine nu o forta, da-i lichide in continuare... Pupici ...si asteptam vesti mai bune...

Adinuta ... Succes cu gradinita...Poze cu Alexu nu ai ? ...El e tot la parintii tai? Nu era vorba sa se mute cu toti in Buc.? ...Ma inseala memoria sau nu ai reusit manevra ?

Nicole ... multumesc de complimente... Ma intrebai de parul Alessiei...nu, nu este negru...cand era mai micuta asa era - negru (ca al Feliciei) dar cu timpul s-a mai deschis...Acum e un saten deschis...chiar daca in poze pare mai inchis...

Eu am dus copilul dimineata la doc. ... i-am facut exudat faringian si nazal ... marti primim rezultatul, sper sa fie bine...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Kro Multumesc de sprijinDa o sa-i dau lichide incontonoare!

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello de abia acum am net, deci intrasem aproape in sevraj
Rodica a prins vreo viroza Elodie? las-o in pace cu mancarea, nu o forta, ai grija sa fie bine hidratata...si sa treaca cat mai repede!
Papa potoleste-te cu zapada aia, ca vreau si ioooooooo!
Goango tu cum stai cu muncile? tot asa te omoara?
Ioana sper ca Alex sa fie acum ok. hehehe cred si eu ca a fost putina smecherie la mijloc...dar bine ca a trecut.
Alice da de ce esti speriata de vaccinu' asta? ca doar nu il faci tu acu pe bune, e la fel ca celelalte...nu e vreun bau-bau.
Ioano asa zici tu ca s-ar potrivi? da voi nu mai aveti un ginere, pe Uka? or incurc eu ginerii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ce surpriza - aparut Lia!!! Si nu oricum ci cu micuta Cristina Andrea - sa va traiasca si sa va aduca in viata multe bucurii, alaturi de Danutz!!!! Te sia stept si eu ca si fetele amanunte despre noua voastra viata - adica in 4... Cum e, cum te descurci, cum a reactionat Danutz??

Vorbiti de suzi? Pai la noi e obiect sfint!!! Cind o vede prin casa, daca nu ajunge la ea e scandal monstru! De dormit nu doarme DECIT cu ea, iar daca e obosit e si mai rau - ii trebuie instant! Noi avem vreo 5 prin casa (recunosc, e greseala mea!) si sincer cind vad cit de mult o iubeste, nu am inima sa i-o ascund forever...Se vede ca la el o tine de placere - o roteste in gura cu viteza (credeti-ma ca am incercat si noi si nu putem!!), o suge, se joaca cu ea in gura si nu o arunca decit daca e rost de ceva de mincat sau baut...Asta e, vorba Roxanei - cind s-o insura o sa vina cu ea in gura, o scoate sa zica DA si o pune la loc...

Felicia - nastere usoara (ca a Liei!!) si asteptam vesti!
Alice - am vazut pozele cu Gizmo-ul - ce e si la voi de jucarii intinse in toata casa...ca si la noi... Si micuta Alex e o scumpa!
Adema - bun venit "noului membru" al familiei...si eu as vrea unul pentru stefan, dar in niciun caz la bloc...
Rody - sanatate pentru Elo!
Fug sa maninc ca dupa aia am o sedinta...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

Lia, felicitari! Sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
Andreea Cristina, bine ai venit! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

Io iar cu treburi de dimineata... cu cat e burta mai mare cu atat e mai mult de lucru...
O sa ma duc cu laptop-ul de gat la nascare!

Olivia, numele imi suna cunoscute, dar recunosc ca eu am mai mult memoria fetzelor. Cred ca daca i-as vedea la fatza as sti despre cine e vorba.
Ioana, de top a fost Maria cu "mi-e dor de kk!"...
Adina, bine ai revenit, sa apari mai des!
Alice, tu esti idealul...sa mananci orice si sa nu te ingrasi, cum o fi!?...:))
Ioana Filipescu, si Maria a avut o reactie destul de urata la vaccin, eu nu i-am dat nimic nici preventiv nici de alt fel si m-am trezit ca are febra si i s-a facut si o galma pe picior. I-a trecut repede. Sanatate multa.
Eloise, sanatate maxima si voua.
Felicia, sambata dimineata scot pampoanele din dulap...:))))
Nora, memoria externa...Frumos...:)))

Uitai ce am mai citit...Imi trebuie hard portabil, clar!...:)))
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si noi ne-am gandit sa-i cumparam un catel Mariei. La bunici...Problema e ca bunica e asa speriata de caini incat nu cred ca o sa se intample...:)

La noi cu suzeta a fost un noroc ca nu o primea decat la somn. In rest era ascunsa si nu pupa. Cum cu somnul noi nu am stat bine niciodata nu a fost mare tragedie. Incepuse sa-si roada unghiile dupa ce am scos suzeta, vad ca acum nu le mai roade.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, fiica`mea de fro doo zile nu vrea sa se mai dezbrace de pijamale, toate alea le ia peste ele;))
Elodie, o hi vreun virus... sanatate

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Rodica, sanatate printesei mici !! Si nu te impacienta cu mincatul, o sa isi revina ea, bine ca bea lichide, asta este important la febra !!
Cristalina, !! Hard portabil, dasta mi-ar trebui si mie, vreo doo, nu de alta sa am si de back-up !! Si eu m-am gindit la un animalutz pentru Andrei, dar momentan ma rezum la motanii lu maica-mea ! Asa este cel mai fain, ca nu tre sa am io grija de ei, hehehe !!
Roxi, pai ma agit ca Gizmo a crescut si nu il mai pacalesc cu una cu doua ca la vaccinurile trecute ! Ultima oara cind am fost la cabinet a urlat ca din gura de sarpe ... so, ma cam streseaza ideea ! Ma gindesc sa chem pediatra acasa, ca poate daca o sa fie in mediul lui o sa fie mai linistit !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput