Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 29
Elodie spune:
Roxanz
leeloo2004
Cristalina
Va pupa mama pe toate direct pe botic
Am vesti bune.Copila a cerut sa pape,si a papat un castronel de supa+ o aripioara de pui.A papat si desert.Doua,trei linguri de orez cu lapte.Singurica a cerut papa.Sunt,super,super HAPPY

http://www.totsites.com/tot/elodie
szivarvany spune:
Salutari!
Rody - am reusit sa va trec in listuta, nu s io mare talent, dar s`teti acolo ! Sanatate muuulta va dorim !
Alice - io deja pregatesc ceva jucarie noua, ciukalata, dintr`astea sa corup cupilu` ![]()
Kro - oricum ar fi nuantele, fetele tale au un par super fain ! Deci sunt doua frumuseti, da ? ![]()
Sunt prin zona si va citesc ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Roxi, pai ma agit ca Gizmo a crescut si nu il mai pacalesc cu una cu doua ca la vaccinurile trecute ! Ultima oara cind am fost la cabinet a urlat ca din gura de sarpe ... so, ma cam streseaza ideea ! Ma gindesc sa chem pediatra acasa, ca poate daca o sa fie in mediul lui o sa fie mai linistit !!
Alice in mod clar o sa fie stresat. dar trece repede. si oricum urla. daca tu esti s mai stresata ca el nu rezolvi nimic. de aia incercam sa destind atmosfera. uite eu merg martea viitoare cu Pat la vaccin, iti povestesc cat de tare a urlat, ok? cu mentiunea ca el urla direct de cand coboara din masina in fata cabinetului, ca sa stie o treaba. nu conteaza ca am venit doar in vizita la doctorita. in plus, a iesit de cateva ori la plimbare cu mama mea si cu doctorita insasi, cu nepotica acesteia.....si nu a zis nici pas, dimpotriva, a fost teribil de sociabil. deci mediul conteaza. eu oricum il duc acolo, nu vreau sa dezvolte vreo frica de halate albe sau mai stiu eu ce.
Rodica ai vazut ca totul e mai bine?
alice2004 spune:
Daria, ai un moment de respiro vaz ... bravos, mai lasa, mama, muncile alea, ca nu fac bine la ten (io vorbesc !!
).
Jucarie noua ?? As incerca si eu, desi nu cred ca va merge ... eh, trecem noi si de asta !!
Rody, vazusi ca te-ai ingrijorat degeaba ??
Stiu cum este, ca si Andrei a avut o faza din aceasta cind refuza orice de mincare si imi scotea peri albi !! Acum vrea orice vede pe masa sau la noi ... sau cel mai mishto e cind vede la cineva afara, in parc, pufuleti, bomboane, sticksuri ... ultima "cucerire" a fost o banana de la o tanti care ducea doua in mina !! ![]()
Edit - Roxi, 
!! Ai dreptate, probabil ca eu una ma agit mai mult decit el, ca stiu ca sufar de povestea aia cu halatele albe !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mi a picat fisa: io ii cumpar vreo 3 ora kinder, si asa e mare fan, asa ca sa nu mai zbiere de amorul artei. La varilrix n a zis nimik. Sa vedem acum cum va fi ...
Noraaa - sa stii ca nu ma mai maseaza nimeni ca n am mai fost, ca ink nu ma doare tare si oricum nu am cum sa ajung
Si vi am vazut pozele, mi a placut aia cu fetele cucuiete si cu feciorul 
Cristal - deci am vazut pagina aia, taaare pompoasa e, cred ca fetele tale vor fi foarte mandre de asa o mamica ! 
Noi s`tem bine, am avut un episod de boraturi alaltaieri seara, dar la 11 a cerut okiuri si paine si spanac si a mancat 2 oo + spanac + 2 felii paine, o prajitura ca desert, asa k ... nush ca se zic, n a mai avut nimik 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Andries spune:
lio, lio ....LMA!! si sa-ti traiasca copiii si sa fii sanatoasa si voioasa si sa stii ca noi te intelegem ca nu ai timp, ca nici noi n-aveeemmmmmm.....offfff!!
Andries
speel spune:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,deci ai aparut in sfirsit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa va traiasca fetita.Eu vreau sa stiu daca seamana cu tine si daca e la fel de frumoasa ca Danut,si cum e cu Danut acum,el fiind in clubul mamosilor.
Elodie,bine ai venit si din partea mea.
Cristal ma bucur ca sunt in cercul tau de cunostinte virtuale.Succes mult si in continuare.
Nora,eu tin companie la 47 kg lui Alice,asa sa nu fie singura.e oricum mai bine decit 39 sau 58 cit aveam acum 4 luni.
Am inscris copilul la gradinita in germania,de la 1 martie merge luni si miercuri in olanda si joi si vineri in Germania.Cu siguranta va fi interesant pentru el,e absolut innebunit sa mearga la gradinita.Cu limbile,cred ca n-ati inteles,noi utilizam patru limbi.Si inclusiv Ricardo:romana,olandeza,germana si engleza.El vorbeste cel mai mlt in olandeza,insa intelege absolut totul si din celelalte limbi,mai putin germana,insa germana nu va fi o problema,e apropiata olandezei cam ca romana cu italiana.Asa ca nu va fi greu,stie cuvinte in germana,mai greu sa faca propozitii.
Cu tusea sunt in plina disperare,sase sticle de sirop am cumparat,nu cedeaza deloc nici la el nici la mine.Are muci in git si acum,nu vrea sa sufle nasul deloc,in disperarea noastra dupa nopti intregi nedormite,am contactat importatorul batistei bebelusului in germania si am implorat sa ne trimita imediat.Asptept ups-ul acum cu pachetul.la gindul ca vine noaptea si iar stam pe linga el ma apuca plinsul.N-am fost la scoala de trei zile,pur si simplu pina la 5 dimineata a tusit incontinuu,nici eu nici el n-am dormit.In rest n-are nimic,maininca putin dar nu catastrofal,e jucaus,vesel,insa cind se apuca de tusit,cel putin o ora nu se mai opreste.Iar noaptea,fara oprire.
alice2004 spune:
Dariaaa, 11 la tine inseamna 11 ziua, nu ?? Sau Giulik maninca asa noaptea ???? Ca am o mare nedumerire !! ![]()
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Eu ma pregatesc de plecat acasa, nu inainte de a o saluta pe Dana-emma !
Mey, m-ai dat gata definitiv, pupici lui Ricu si sanatate multa amindorura va doresc
!!! Io zic ca premiul I absolut cu coronita sa ii revina lui Ric, cel care deja cunoaste 4 limbi ... chiar si asa putin cit vorbeste el !! 
Bafta multa la noua gradi, desi dupa cum povestesti tu, Dana, nu o sa mai fie nevoie, la cit de mult ii place copilului deja !!
Un uichend linistit va doresc, cu mult soare !! 
Alice si Andrei