Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 26
kro spune:
ANDREEA CRISTINA bine ai venit pe lume !!!
Lia
...felicitari, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !
Te asteptam cu detalii si cu poze... Eu chiar sunt curioasa cum a reactionat Danut si cum te descurci tu acum ... Ai gasit pe cineva care sa te ajute ?
Roxana...nici nu stii cat de bine te inteleg la faza cu somnul...La noi se intampla frecvent lucrul asta
...Sa ne spui maine cand s-a trezit Pat !
Elodie
...tinem pumnii sa vina bb2 mai repede !
Felicia ... sa ai o nastere usoara si rapida ca a Liei !
Eu sunt ingrijorata rau...am aflat azi ca la gradi la Feli e o fetita care are scarlatina...Nu e in grupa ei, deci nu prea a avut contact cu ea ... dar cine stie ? ...Offf, asta imi lipsea mie, scarlatina !!!
...Maine dimineata ne prezentam la doc sa facem exudat...Acum ma duc sa citesc pe net despre sata...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
rain spune:
uite cine a aparut ....
Lia-campioana la nascut in timp record !!!
Felicitari, sa fiti sanatosii, iar Andreea cea mai cuminte si cea mai frumoasa fetita !
vrem poze si ai mult de povestit, ca doar ai lipsit ceva timp de pe forum...
Felicia, asa de repede iti urez si tie sa nasti, daca se poate ...chiar mai repede
! Cand povesteai tu astazi despre Andreea ca s-a urcat in patutz, mi-am imaginat ca asa ar face si moatza intr-o situatie asemanatoare, ea zice mereu ca vrea "sulioala", dar cand ii zic ca surioara va sta in patutul ei ...nu-i convine deloc
!
Caro, fii barbata, nu cred c-a luat Felicia!
Olivia, voi ce mai faceti? cum mai e Luca?
Mama Eloisei
(poate tu ne-ai spus si numele tau, dar nu mai merg in urma sa citesc), bebe vine exact atunci cand nu va asteptati voi, calmi si relaxati si imediat iese testu' cu 2 liniute!
Moatza mea s-a uitat in seara asta la toate filmuletele voastre ...super incantata, mai vroia
!
Elodie spune:
Fetelor,Machaem a Rodica.Elodie e printesa mea.As vrea sa-mi schimb nikul cu Rody,in loc de Elodie.Sa ma cunoasca lumea mai bine.Sa stie ca eu sunt Rody si Elo printesa mea!Cine ma ajuta si pe mine?
http://www.totsites.com/tot/elodie
Elodie spune:
quote:
Originally posted by Elodie
Fetelor,Ma cheama Rodica.Elodie e printesa mea.As vrea sa-mi schimb nikul cu Rody,in loc de Elodie.Sa ma cunoasca lumea mai bine.Sa stie ca eu sunt Rody si Elo printesa mea!Cine ma ajuta si pe mine?
Elodie spune:
fetele,sa matreceti sipe mine pe lista de la inceputul paginii!
Elo e nscuta.21/08/2004 Eu 23,septembrie 1977
rain spune:
Rody, nu cred ca-i nevoie sa-ti schimbi nick-ul, acum daca stim cum te cheama ...asa o sa-ti spunem!
Adina, 55 kile
???? nu te crez, trebuie sa te vaz ...ca nu mi te imaginez!
si nu mai zice tu ca Alex nu se va acomoda, sigur va fi bine si sigur va fi coleg de gradi cu moatza, nu?
abia astept sa-l vad...intr-o seara i-am aratam moatzei pozele de la mare, de cand am fost cu ei, se uita atat de mirata, si bineinteles ca au venit intrebarile, in primul rand "unde e Alex", dupa ce i-am spus ca e la bunicii lui, a aparut sirul de intrebari cu "de ce"![]()
Caro, astazi s-a uitat si la pozele voastre de vreo 5 ori, i-au placut tare mult "fetitzele cu cadouri"
!
kim222 spune:
Bun venit pe lume Andreea Cristina!!!
Caro..nu-ti face probleme..ca toto nika nu rezolvi!![]()
Nicole..eu tot astept poze!! Uka este mai bine multumesc de intrebare,ma paste pe mine o laringita..si mai bag si cite-o tuse...
Felicia ai auzit..se poarta nasterea in 10 minute! Te inscri??CRed si eu ca este diferenta intre a naste in Ge si a naste in Ro..dar nu te stresa pt asta!
Rodica f interesat site-ul vostru..Tati sau tu sinteti IT-isti??![]()
roxanaz spune:
neatza neatza
Liioooo fata mea ce stil poti avea, meriti o urekeala buna. sa fie sanatoasa Andreea Cristina si sa va umple inimile de bucurie! hai zi ce faceti. raportu' complet.
Rodica din pacate pe DC nu iti poti schimba nick name-ul. dar e ok asa, stim cum te cheama. nu te supara ca nu vine bb2.....vine el! nasul sus!
Felicia totul va fi ok, stai linistita. si vb Oliviei, sa iti dea si in timpul nasterii si va fi perfect.
Goango mor de inima, tu 55 de kile???? nu-mi vine sa crez. mult succes lui Alex la gradi, precis se va acomoda!
Caro, Patr s-a trezit la 8.30 ca ii amortise un picior, la 9.30 sforaia din nou. a baut 100ml lapte si gata nani la loc. la 6 dimineata ma cotropise in pat, ma altoia nitel sa vada ce zic. asa ca-s fresh![]()
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
liooo, chiar ca meriti urecheala da` io una te iert, so, sa-ti traiasca andreea, sa fie sanatoasa
! pupam la voi, hai, raportuuuuu`
Elodie, uitai, bun venit!
edit, ca mi se trezi neuronu`
rain, `poi sa fie cu oki
roxana, bine ca i se vad okii aia frumosi de dupe suzeta;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,