Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 25
pako spune:
Monica, nu asa devreme cu pampoanele ca vreau sa apuc ziua de sambata....sa-mi termin AB-urile 
Alice,distractie placuta cu "musafirii"![]()
Papa, da' ce cauta Schneeman-ul ala in copac? draguta Mielu'
alice2004 spune:
Acu pe cuvintu meu onest (si aici ii dau maaare dreptate baietelului de care vorbea Cristalina) - daca as putea face copiii mari derect de cinci ani, as mai face fro trei !!! ![]()
Da io vin la sectia de veseli aniuei, Doamna Papa !!! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Alice eu am incercat sa il trezesc dar il aduc in sufragerie si adoarme pe mine pur si simplu. e rau de somn asa ca prefer sa il las in pace.
Cristal bine ca fuse ok la dentist. nici io nu i-am schimbat suzetaaaaaaaaa, o are pe aceesi de vreun an jumatate. nici gand sa se plictiseasca sau sa se uzeze, mama ei ca mai aveam si eu o speranta!
kim222 spune:
Hop si io!
Cristalinule..nici nu stii cit te inteleg cu ..dintii! A fost ca un blestem pe mine in timpul sarcinii si..dupa!! Prietena mea este Dima (Dumitru casatorita)Alina si tatal ei Dima Ovidiu..ce zici ii stii??
Nora..nu serbam ..nika...dar ca si voi..nuuu..mai mult decit voi..ne-am salbaticit!
Alice ce faca cu Thomasul!! Deci aveti jucarie in marime naturala!!!
MI-a placut poza cu catelusul de blus..Ce bine ii sta cu caiulita bleu!!
Robi asteptam vesti!
Carolina, ai o problema!
Cind Felicia incepe scoala..chiar ca trebuie sa-ti modific programul! Vazut fetitele cele dulci!
Felicia si-ti fac testul din nou dupa AB??
nu mai stiu ce-am mai citit...
sint prin zona..
pako spune:
Olivia, cica sambata cand ma duc la spital imi mai ia o data proba din col...dar eu nu stiu cand mai are timp sa-mi dea si rezultatul cand deja imi induce travaliul?
kim222 spune:
Atunci pentru orice eventualitate..asigura-te ca-ti dau si-n timpul travaliului ...Facem galerie!!! Hai ..spune..ai emotii?
gongutza spune:
Hop si eu!Stiu ca am promis ca vin mai des,sper ca de-acum incolo chiar sa vin mai des
Am reusit in sfarsit sa rezolvam si ultimele probleme urgente la birou,am bagat si internet asa ca o sa am si la munca net nu doar acasa.Ar mai fi multe de facut p-acolo,dar deocamdata mai pot astepta!
Am vazut pozicile,niste frumosi toti,pupam copilasii!
Felicia nastere usoara si sa ne zici cand sa facem galerie!
Luni imi aduc si eu copilul la Bucuresti,s-ar putea(daca se adapteaza) sa-l duc la gradinita si sa nu-l mai duc in Alba la mama...sa vedem ce zice si Alex,ca de zis ca se duce zice,dar cica trebuie sa raman si eu cu el la gradi
m-or primi????
In rest,de pampers nu am scapat inca,vrea si el chilotei,dar vorba Andreei din aia de la Libero
,de biberoane si suzi am scapat de mult.Alex vorbeste mult,vrute si nevrute,fabuleaza(azi imi zicea la telefon ca a vazut el ca pisica a iesit pe sub usa si a plecat la vecini),e si el la etapa cu "de ce" si orice raspuns i-as da evident ca urmeaza un de ce.
In rest,io mi-s grasa
am ajuns la 55 kg,enorm de mult(aveam 47 de obicei,cel mult 49) asa ca de ieri sunt la regim..sa vedem cum rezist la ciocolata!
Sa ma scuzati daca nu sunt f coerenta dar nu prea am dormit azi noapte si azi am alergat de la 9 dimineata si sunt cam nauca(da-i o stare placuta,parca as fi pe alta lume)
Noapte buna si pupici la copilasi!
Dorsilia spune:
helou si LMA! ca n-apucai sa va urez de anul nou
in data de 17 decembrie, ora 23.15, dupa un travaliu de calibru orient expres, anume o ora, de la zero dilatatie am ajuns la 10 urgent, fara stimulare, apoi pe masa de nascare in 10 minute, am nascut-o pe Andreea Cristina, cu 3710 grame, 51 cm, apgar 10, circulara de cordon, again...
mai multe detalii va dau dar numai daca vreti...oricum, io ma inscriu oficial in echipa de "veseli" a papadiei...
sorry ca n-am putut citi decat o pagina despre voi, sper ca sunteti toti voiosi, voinici...abia azi am pus mana pe tastatura
pako spune:
Adina, si tati vostru are frica de lasat cupil singur? ca si al nostru e in stare sa ma lase acolo, adica tot cu ea sa stau...
Olivia, nu am emotii la nastere ca am mai trecut o data prin asa ceva ...eu sunt optimista si-mi zic ca a doua oare tr. sa fie mai usor...insa mi teama de spital, de oamenii de acolo pe care nu-i cunosc, de faptul ca tati n-o sa fie cu mine asa cum a fost la prima nastere.Sunt stresata de banii care tr. sa-i imparte pe acolo...
pako spune:
Lia, frumoaso....ne-ai pus pe jar aici....n-am stiut nimic despre tine, decat banuieli
stai ca m-a luat cu calduri cand am citit...wauuu!doar o ora!!bravos!Tocmai ce l-am certat azi pe tati ca 2 ore am incercat sa-l gasesc la telefon si el nimic...i-am zis sa-si agate tel. de gat zilele astea.
Felicitari!Sa va traiasca micuta Andreea Cristina....sa fie sanatoasa, cumintica, sa va umple viata de bucurie!
Pe mine sigur nu ma plictisesti cu detaliile