Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
Neata!
Ce sa spun, multumesc frumos pentru aprecieri, mi-ati facut ziua frumoasa! Asta e jobul, dar oricum m-am umflat in pene mai ceva ca un cocosh!...:)))
Noroc cu Nora care face un pic misto ca mi-o cam luam in cap...hihihi
Ieri am avut o zi de cosmar, dupa ce am rontait de toate pe la pranz m-au apucat durerile de masele, doctorita avusese program de dimineata (la altcineva nu-mi vine sa ma duc mai ales acum, pen' ca doctorita mea imi stie toate bubele...)
Am stat cu tuica in gura pana mi-am distrus gingiile...oribil a fost, pana la urm aam renuntat ca ma intreba Maria de vorba prin casa si eu "mmmmmm""mmmmm" de se uita copilul cash la mine...
. Asa ca azi dupa amiaza ma duc la dentist! Din nou!...:)
Az'noapte insa m-am odihnit, Maria a urlat la culcare dupa desene, era si chiora de somn, am luat-o de o aripa si am lasat-o sa planga, asa ca a dormit pana la 6 dimineata fara caraieli! Si apoi pana la 8, mai leganata, mai zgaltzaita!...iuhu!
Felicia nu a nascut, daca nu se intampla nimic induce travaliul sambata sau duminica. Intre timp a descoperit la analize ca are si ea streptococ hemolitic de grup B si e pe antibiotice (daca s-a hotarat sa ia).
Io am pampoanele de marjoreta pregatite!
Elodie, bine ai venit, te asteptam la povesti ...despre viata in general, despre pitici in special...despre mancaruri cand ne mai apuca foamea...hihihi
Roberta, sanatate maxima, ai grija de tine. Cred ca daca te viseaza soacra asa e de bine...hihihi
Pe mine ma complexati cu gatitul asta (nu gateam mai des de o data pe saptamana nici cand eram "apta"...
)
Si cu mistoul... e la liber ca altfel ne-am plictisi teribil. Dupa cum ziceam, nu e cine stie ce chestie ca asta mi-e jobul, dar ma mandream si eu la voi ca John nu mai e impresionat demult....hihihi
Distractie maxima in WEEKEND!![]()
Olivia, la IFIM sa traiti, stiu pe toata lumea, cred...hehehe...cum ii cheama?! Cand vii in vizita pe la ei te astept si pe la mine...:)
Mitzu, bafta cu botezul, sa iasa bine si sa nu obositi prea tare.
Nu ramaneti in urma, suntem si noi in gasca aia care merge in toamna la gradinita...:)
Sau le asteptam pe Maria de la Ieshi si pe Alessia sa mergem in gasca la 4 ani...![]()
Kro, ai fost tare cu citatul...:)
Leeloo, distractie maxima in Caraibe!
Dana, 2 gradinite, 3 limbi...hehehe...Il dai la scoala de la 4 ani deodata cu Maria a Ioanei care a inceput sa invete abecedarul...:)...Mai ales ca si el vrea sa mearga...:)
Simpatici foc piticii...:))))
Philip, distractie placuta in Florida (pe langa conventie trebe sa mai respiri si tu). Eu cand plecam nu ii ziceam nimic Mariei, ii spunea taica-su ca am plecat sa cumpar jucarii. Asa ca ultima data cand am venit dupa ce ne-am pupat m-a intrebat cu okii mari "jucurii?!"....:)))
Ioana, dupa ce ca ajuta, isi face papucii singurica cu crema, o mai si certi!
Gata, am scris sa ajunga pana maine in caz ca plec la dentist fara sa mai apuc sa intru...hihihi
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
Neatza frumusetzi!
Deci dupa o sedinta de dimineata dn care n-am inteles mare lucru...la modul ca putea lipsi sedinta,ca tot aia este...am zis sa tzin din scurt cu scrisul,ca iar umpleti 465464643 de pagini si nu mai tin minte nik
Acum canta "Only you"
...melodia de la nunta noastra (deci incep sa devin nostalgica pe masura ce se apropie ziua
)...si ma apuca aducerile aminte)
Ioano...de unde ai cules astenia asta?...ca doar nu e viroza.Ia niste magneziu,poate mai trece.
Ehehehehe...mandra a trecut la treburi grele.Si Rares e fascinat de perie si crema de ghete si daca nu suntem 'antenta',le ia si unge toata casa.
Hmmm....imi trecuse si mie prin cap un restaurant chinezesc,ca n-am fost niciodata,dar sa mai vedem...ca dupa orez nu ma omor...si chiar acum sa bag orez?
Dar mai zi ce mai stii...am tot intrebat si parerile sunt impartite relativ la un restaurant sau altul..
Daca e sa contabilizez parerile....mai bine stau acasa si fac cartofi prajiti
Uite asa am realizat ce ne-am salbaticit de cand cu copiii...nu mai iesim asa mult,decat la diverse ocazii...din lipsa de timp.
Roxanici....cand striga "Adeeeaaaaaaa"...de obicei e cu lacrimile innodate in barba...cu guritza lasata in jos...cu ochii disperati...de zici ca cine stie ce nenorocire i s-a intamplat...si te apuca o milaaaaaaa....de ma inmoi si eu ca plastilina Ioanei
roberto,my darling....tie ti se scurgeau ochii atunci,dupa Rares,de dorul lui Matei.Oricum,el se uita la tine ca printzul la 'Abada'(Alba ca zapada)...si cum te vedea,cum o tundea dupa tine
Deci feciorasul are gusturi bune ,de mic
Personajul din poza 072 e un bebe de 6 luni,Vladut,dupa care sunt scursa-prelinsa
Are niste ochi albastri...o minune.E baietelul unor amici,care apar in alta poza,cea in care hraneam puradeii.Vladut are 9 kile si ceva...m-a rupt de maini cat am stat cu el in brate.
De abia astept sa ne spui ce ai facut la doctor.Cum te mai simti?Sanatate multa!Siiiii...de trei ori :URAAAAAAAAA!....pt excursia la munte!
Olivia...am uitat sa te intreb...'date-ul' cu tati este cu o ocazie sau asa...sa mai iesiti si voi?Hmmm...nu cumva.....sarbatoriti ceva?![]()
Deci am scapat de FBI...am reusit sa comunicam...de acum sper sa nu inceapa KGB-ul cu supervizarea![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Andries spune:
buna dimineata, ce harnice sunteti la scris, am reusit sa citesc tot, dar am uitat mare parte... nu stiu zau ce sa ma fac cu aceasta memorie scurta ...![]()
oricum imi amintesc ca roberta dorea o reteta minune, ei bine iata cum fac eu musaca din care mananca si Victor:
cartofii felii ii prajesc un pic in ceaun;
tot in ceaun calesc usor o ceapa tocata marunt in putin ulei, cand s-a rumenit adaug carnea (jumi juma porc si vitel) tocata si amestec pana se coace si isi schimba culoarea (devine ca un fel de carne fiarta maruntita), in timpul cat am amestecat-o eu toata grasimea din carnea de porc s-a topit si s-a amestecat cu uleiul, apoi adaug sare, cimbru si piper.
apoi (aici vine marea mea gaselnita) acest amestec il pun in sita de inox si il las la scurs, se scurg cca 2 cani de ulei si grasime pe care le arunc fara mila.
apoi asez in tava cartofi, carne, cartofi
apoi fac un amestec de ou (3 sau 4), smantana, suc de rosii si juma de kil de lapte, sare nu mai pun ca are sucul de rosii, acest amestec il torn in tava si o dau la cuptor juma de ora sau 40 de minute (depinde de cuptor, oricum, cand e gata miroase de mama mama)
si gata, pofta buna!!
si pentru ca am eliminat grasimile alea nasoale si le-am inlocuit cu lapte, musacaua iese foarte usoara si ii place si lui Victor!!
Andries
Elodie spune:
Fetele,eu in general ,pun toate detatlile pe situl ei.Cine vrea sa vada,este poftit sa ne viziteze
In rest ,sunt suparata ca bb 2 nu mai vrea sa vina
http://www.totsites.com/tot/elodie
Nora__ spune:
Cristalule...cat ai postat tu,io scriam...
Deci chiar imi pare rau...simt o oaresce suparare ,ca am glumit.Sincer de tot,a fost doar gluma si in nici un caz minimizarea realizarilor,care chiar sunt impresionante,cel putin pt noi,care nu lucram cot la cot cu tine.Poate nah...Jhon s-a obisnuit si i se pare normal sa fiti 'fruntea'.
Deci...nu am facut misto,ci doar am glumit,ceea ce e o diferenta.Hmmm...cred ca m-am obisnuit aiurea...chiar daca sunt impresionata de ceva,o dau pe glume.Si cand ma supara ceva,prima reactie e sa replic razand si glumind.Fiecare cu pasaruicile lui![]()
Deci ai tot dreptul sa fii printre nourasi de mandrie,ca ai de ce...Felicitari inca o data si scuza-ma daca te-am suparat cu glumitele.
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Elodie spune:
Dspre noi...Cam ce vreti sa va spun?Na-m nici o idee
http://www.totsites.com/tot/elodie
Andries spune:
cristal te rog da-mi si mie adresa site-ului sa vad si eu cu ce te ocupi, please, ma roade curiozitatea!!
roxana, azi nu ajunsese nici un plic, poate maine, iti dau de stire.
vineri plec la un botez, sunt nasa, am o finutza draguta si dolofana!! si cu asta am constatat ca hainele de fetitza sunt mult mai multe, mult mai frumoase si mult mai scumpe decat cele de baiat!! mai trebuie sa cumpar un pulovaras cu gluga as vrea eu.. si gata!!
Andries
roberta04 spune:
ANDRIES, sa va traiasca finutza!!
NORICO-
! Si sa stii ca nu era numai dorul de Matei! Eu, daca nu ma topesc dupa un copil, stau in banca mea! Am zis-o!
De simtit, ma simt bine, poate totul a fost de la stres, suntem terminati, pe cuvant, nu stiu daca mai are rost sa ma mai plang! Oricum, maine seara va scriu ce si cum zise d-na doctor.
CARMEN a plecat deja in Italy?
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Sa citesc si sa scriu si eu repede, ca vorba Norei, iarasi apucati de scrieti 645737464 de pagini si nu mai fac fata dupa asta !! ![]()
Elodie, te asteptam cit mai des, am vazut si pozele aseara, ai o minune de fetita frumusica foc, cu niste ochi albastri deosebiti !!
Sa iti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea !! 
Roberta, felicitari pentru excursiunea de la munte !!
Si la cit mai multe !! Vad ca incepe perioada plimbarilor - Gabi, Roberta, Olivia, Andreea ... bravos, fetele, sa va distrati super oriunde ati merge !
Nora, hehehe, mandarina mea draga, cauti locatii de petrecut ziua de casatorie ?? Da chiar e pe 14 februarie ?? Ce fain !! Apoi nici eu nu iti urez nik de pacum, ca mai e ecva timp pina atunci ! Si de ce sa stati acasa la cartofi prajiti ?? Daca nici acum, la datile semnificative nu iesiti in oras, atunci cind ?? Hai, lasati copchii o dupaamiaza si seara cu bunicii si petreceti doar voi doi, ca asa e frumos !! Pupi multi !! 
Dana-Emma, moama, doua gradinite in doua state ?? Ma bucur tare ca lui Ric ii place cu copiii !!
Noi facem parte din categoria celor care vor merge mai tirziu la gradi, asta daca nu o sa imi forteze vreo intimplare mina si o sa o fac mai devreme ... dar mi-am propus sa il duc pe Andrei abia pe la 4 ani, asa ca daca imi amintesc bine, Caro, nu esti singura !!
Monicule, ca nu am mai scrie ieri - felicitari maxime si de la mine pentru activitatea ta internautica (si nu doar pentru asta !!) ! 
Eu una nu cred ca m-as descurca cu un copil mic, cu o burtica si cu serviciul care sa ma solicite, asa ca toata admiratia mea pentru tine !! 
Si vaz ca ati ajuns vrind nevrind iarasi la capitolul mincare - bey, cine spunea ca vrea reteta magica de mincare care se face usor cu ingrediente putine si care sa placa la copil, sa imi spuna si mie neaparat, ca sint taaaaare doritoare de asa ceva !! ![]()
Andries, ca spuneai de musaca ... si eu am facut mai deunazi si al meu Andrei a strimbat din nas cind a gustat !! Haha, norok ca mai am un Florin in casa care a mincat tot fara cricneli, ca altminteri chiar ma suparam !! Cit despre chiftelute marinate, si eu fac destul de des, ca gizmoul e fan, si asa il pacalesc sa manince si peste (pe care nu pune gura altfel!). Eu am in plan acum o ciulama de pui cu ciupercute ...
In rest sintem OK, Andrei a devenit fan metrou, chiar ma intrebam cu citeva zile in urma daca se va speria de mersul cu metroul,dar nu a fost cazul ! Acum vrea mereu acolo, la nenea cu Thomas (asa spune el la metrou) si repeta iar si iar "Atentie, se inchid usile, urmeaza statia Titan cu peronul pe parteaaaa ... " !
Probabil ca o sa urmeze mersul la circ sau la teatrul de papusi, ca daca la metrou nu s-a speriat, atunci nici acolo nu o va face (eventual o sa se plictiseasca, dar asta nu-i bai). Tot vroiam sa ajung eu la Tandarica, sa imi vad fostii colegi !
Gata, ma reintorc la munci si va doresc o zi minunata ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete