Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora ultimele mesaje au fost lasate ..in timp ce erai online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by kim222

Nora ultimele mesaje au fost lasate ..in timp ce erai online!

Asta chiar nu mai inteleg.Tu esti online acum?ca la mine in lista apari offlineSi ti-am scris oricum:
noricel2222 (20:23:52): salut
noricel2222 (20:23:53): esti?
noricel2222 (20:26:12): (aici era un pupic,da nu apare aici)

oricum,macar pe PM da-mi adresa ta de mail,pliiizzzz

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Simbata am si eu "date " cu tati. La cresa o data pe luna stau cu copii de la 6 la 10..pt o suma infima , 20$...asa ca lunea asta ne-am hotarit sa incercam..nu stiu daca au avut mereu oferta asta, io acum am descoperit-o!

Am vazut pozele cu Matei si Andrea..doi scumpi...Ma asteptam ca la tine Noricel sa fie ..ceea ce ai descris tu..este normal...diferenta de virsta!De urat nu-ti urez nika..ca mai este pina pe 14 februarie

Ioana deja terminati alfabetul! Wow..am nora super isteata!!! Tu cumpara bicicleta ..dupa vezi tu !
Robi ..o sa fie bine..nu te grabi cu testamentul!
Andrea sanatate Stefaniei...trece acusica si sezonul de raceli..Io bag de seama ca am avut mare noroc cu Uka...daca trebuia sa stea acasa ..noi ce ne faceam?
Alice...lasa mami muncile..Si zici ca te-ai relaxat acasa?
Adela totul este bine cind se termina cu bine...
Gabi..astept noile pozee!! Anul asta ajungem si noi in Caraibe..dar nu stim exact cind....Unde in Caraibe mergeti?
Carolina cum este la servici? Gata cu scoala,nu?
Monica f interesant cu ce ocupi tu...
Elodie bine ai venit..te asteptam la povesti..de toate felurile

edit ca am uitat..Robi eu ieri am facut chiftelute marinate...nu pot sa zic insa ca se fac repede

Noricel...ma vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara.fac o pauza sa va multumesc frumos pentru raspunsuri.Mi-au fost de mare folos
deja suntem raciti de 2 saptamini si abia acum sa zic asa o ameliorare.Dar tusim noaptea de rupem,pina ne trezim unu pe celelalt,nici nu-i greu de fapt ca dormim pe aceeasi perna,deh,celelalte trei nu miros a mama.Adica in imensitate de pat unde pun cu succes patru perne una linga alta,eu si Ricardo dormim pe una impreuna,celelalte stau neatinse.
Asa ,cu gradinita,nu pot sa cred ca nu mai vrea sa vina acasa la 12.Se uita la Mario si se intoarce la jucarii,nici vorba sa stea la imbracat,el vrea sa ramana acolo.Regimul insa este de doua zile pe saptamina doar,asa ca premiera mondiala,ducem copilul la gradinita si in Germania.Adica doua zile in olanda,doua zile in germania.Va dati seama ce parinti nebuni are copilul.Asa ca maine duap cursuri mergem la gradinita din satul vecin si inscriem copilul.Diminetile cind nu trebuie sa mearga la gradinita,se tinguieste linga portita de la scari de mor de mila lui.Sta cu ghiozdanul in spate si plinge ca vrea la gradinita.Desi are numai 10 colegi si colege,ai insira pe toti pe nume si iar incepe a se vaita:Mama Schule,Cado auh Schule,bitte,Mama!Traducere:mama la scoala,cado si el la scoala,te rog,mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana...bine ca trecura bolile grele...si e grozav ca s-a adaptat asa de bine la gradinita.Dar dupa cum povestesti,cred ca ti se rupe sufletul sa-l auzi.

Olivia...nu te vad...ne-a pus yahoo-ul gand rau....

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Dana chiar ca nebuni! Dar de credeti ca este mai bine asa..la 2 gradinite? Uka mi se pare zapacit ..de 2 limbi dar Ric de 3!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

seara buna, azi e seara fara sala asa ca apuc sa scriu
in florida voi sta 4 zile de marti pana vineri si plec cu o scorpie si unul din ingineri. sper sa ne intoarcem amandoua in viata...nu e concediu, e o conventie, voi avea program de dimineata pana seara dar tot ma furisez eu prin magazine. ah, merg la disney, vom sta chiar intr-unul din resorturile lor, asa ca va fi totusi frumos, desi le voi duce grija baietilor. tati si-a amanat operatia, asa ca voi fi mai linistita, inca nu i-am spus lui pupi ca plec si parca nici nu-mi vine, sunt sigura insa ca-l va teroriza/innebuni pe tati
caro, pupi e ok la gradi, ba chiar a mers si sambata seara 4 ore si n-a spus nu, i-am zis ca vor avea un party si el a fost incantat. ma indoiesc insa ca stie ce-i ala party, nu c-am organiza noi cate una prea des...face progrese in toate directiile, vorbeste in ambele limbi si le intelege, se obrazniceste si prinde toate prostiile celorlalti copii, face mofturi la manacare, cel putin acasa, cica la gradi ar manca tot...e lipicios si dragastos. eu zic ca-i prinde bine gradinita si e tare cuminte acolo, cica numai daca ii ia careva vreo jucarie sare sa si-o recupereze. eh, copii. cum sunt fetele tale, povesteste-ne si noua.
am vazut poze cu copii frumosi, uf, am baut o bere si m-a luat de cap, nu's ce voiam sa mai zic...
sambata am fost in doi la film si restaurant si chiar daca mai aveam o ora de libertate am fugit si-am luat copilu acasa la 8. incurabili...
va pup

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,io tot cu astenie
Noricico ti-am vazut "barbatzelul" in poze,are o mutrisoara de smecheras mama,mama...pupici si sa-i treaca mucisorii repede!!!Auzi,un restaurant chinezesc nu va tenteaza,ti-as recomanda Club Bamboo,in Canta fatza in fatza cu magazinul Plus!Si ai grija ca-s astia de la FBI cu ochii pe tine,daca nu te lasa sa comunici cu americanii
Cristal,nu pot decat sa zic,jos palaria pentru pagina web,si pentru un proiect asa de mare,felicitarile mele!!!!
Mitzu stai linistita ca esti in trend cu bluze mulate peste sani,moamaa felicitari ca reusesti sa citesti cand alaptezi,io stateam si ma uitam non-stop cum barbota mandrutza dar nu as fi reusit de nici un fel sa ma concentrez si la citit!
Dana speel si noi la fel dormim,pe perna mea desi avem 3 perne, dar imi zice "da-te mai incolo sa incap si io pe perna ta"!Sa va treaca tusea repede!!!
Elodie,bine ai venit,te asteptam la povestit,am vazut poze cu printesa,este foarte frumoasa!
Btw,ca vad ca noi tot in clubul tzantzarilor suntem ce mancare ingrasa,sa-i dau si io mandrei poate trecem la alt nivel?
Din categoria"sunt harnica foc",aseara faceam ordine in bucatarie,mandra pe holul de intrare se servea cu guma de mestecat(la 21.30)io incep s-o boscorodesc de mama focului,continuand sa strang in bucatarie,vad ca nu-mi mai raspunde ies pe hol si ce credeti ca facea,isi dadea papucii de casa cu crema de ghete neagra,normal ca am inceput sa rad,asa ca-s mama dura din plastilina!
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Elodie si domnisoara cu nume tare frumos bine ati venit printre noi! detalii, povesti? asteptam cu drag! ca poze vazuram!
Dana-ema sunteti de coma cu doua gradinite....o sa inebuniti copilu ala de tot bine ca lui ii place....ai vazut ce cuminte e?
Nora cat de dulce e Raresu tau...."Adeaaaaaa" bestial!
Olivia hahaha destrabalare sambataaaaa!!! sa fiti cuminti, da?
Caro hahahahaha ce simpatica ai fost cu citatul din Gabi.....super! nota 10!
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
ELODIE, bine ati venit, am vazut pozele, sunt foarte frumoase, ca si modelul, de altfel!
Am vazut si NORICEII, eu deja sunt topita dupa Rares, l-am cunoscut si in realitate, si ce frumos se iubesc ei doi, chiar daca noi nu vedem si continuarea Si cine-i personajul din foto 072?
DANA, chiar sunteti unicat cu cele doua gradinite!
ANDREEA (P), sa nu uiti de poze in Florida si da ignore scorpiei!
CRISTALINA, sa stii ca si eu apreciez in mod deosebit realizarile tale profesionale, titulatura ta e demna de "jos palaria" si chiar am citi atent ce faci! (chiar daca ieri am glumit)
OLIVIA, distractie placuta! Chiftelute marinate am si eu in program pentru maine. Nu se fac greu, zic eu, ca-s antrenata, eu ma gandeam la chestii cu aluaturi, sosuri, umpluturi, sa muncesti vreo jumatate de zi la ele!
VRABIUTA, Matei e inscris si el de mult in clubul mancatorilor de mamaliga (goala, ca-i consatean cu rares al Norei ), am si pus poze la un moment dat.
IOANA, Maria arata foarte bine si sa stii ca e uneori imi fac probleme ca Matei mananca prea mult, am vazut copii obezi si cred ca-i mai buna categoria tzantzar.
NOI PLECAM LA MUNTE IN WEEK-END! scriu cu majuscule pentru ca nu-mi vine sa cred, ne-am propus asta de 100 de ori in ultimul an si n-am reusit! si acum e 80% sigur
O zi buna!

Mergi la inceput