Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Nora

Gabi....pantera neagra...lasa sarmalele ca tu ai un targetTreci la mere cu apa,ca asa zice doftorulAsteptam pozele peste o luna

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mai, Nora, am eu target, dar macar am voie sa visez...la sarmale si varza, nu?? Nu-mi spune ca si din visat ma ingras ca de indata imi tai venele!
Mitzule - sanatate multa! Si eu mai racesc asa ca tine, atunci cind ma ia cu nasul - imi curg ochii, se inrosesc, stranut intruna...de data asta insa m-a luat doar gitul si a coborit in jos astfel incit acum si tusesc si vorbesc ragusit...ce mai, o bucurie!
Robi - bafta la medic! Iar reteta minune, cind o afli - o vreau si eu!!!
Gata, faceti planuri de Sf.Valentin? De fapt ce zic eu, mai sunt mai putin de 3 saptamini...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hello hello

nora – si a mea are o mare pasiune pentru “mamaliguta cu bandza”... azi dimineata s-a trezit si mi-a zis mami mi-e foame. copilul nu a mancat nimic o saptamana si trebuie sa recupereze, asa ca m-am dus sa fac rapid niste sandwich-uri. la care ea: “vau mamaliguta”. asa ca m-am executat – la 6 jumate dimineata o puneam de mamaliga.

gabi – spor la masuratori si distractie maxima in caraibe! sigur o sa se rezolve si cu hotelul si o sa fie totul minunat!

cristal – am citit site-ul, e foarte interesant. am inteles ca era vorba despre laseri si cristale, deci cred ca e de bine... este impresionant ce faci tu, toata admiratia ca reusesti sa faci site-uri pe teme stiintifice cu burtica si cu pui nazdravan acasa. pupici!

vad ca se fac deja pregatiri de ziua indragostitilor... ce frumooos! eu nu am nici un plan. singurele planuri sunt de aniversare a casniciei in aprilie, in ziua z vom fi in venetia, abia astept! o sa fim plecati cam doua saptamani, stam cateva zile si la roma - lia pui o sa ramana la mama ca e cam micuta sa inteleaga ceva din excursiile cu obiective turistice. cred ca abia pe la 4-5 ani putem incepe sa mergem cu ea. sper sa fie ok la bunici.

eu ma tin de pilates in continuare, 20 min de exercitii in fiecare dimineata. imi pun dvd-ul, iar mandra mea ma “ajuta” sa fac exercitii, adica se catara peste mine si imi mai da cate un pupic. apoi mai pleaca cu taica-su la joaca, iar mai vine... se distreaza grozav. eu ma simt super de la exercitii, parca mi s-a dublat nivelul de energie!

cam atat de la noi, maine o sa va povestesc daca i-a placut liutei astazi la spectacolul de balet pentru copii (au mers la don quijote, la palatul copiilor). pupici si o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mitzu ma bucur ca sunteti mai bine ...
Roxana ... am vazut iepurasul tuns ... E un frumos ... Moama, ce obrajori bucalati are ... Cred ca il pupacesti pana il zapacesti, nu-i asa ?
Nora...am vazut si "babatul" tau si pe domnisoara cea frumoasa ... Spune-mi si mie, ca sunt curioasa: cum se inteleg intre ei, avand in vedere ca diferenta de varsta e putin mai mare decat la noi ?
Cristal, bravo...pe mine ai reusit sa ma impresionezi ...
Robi ... lasa gandurile negre, sunt sigura ca joi vii cu vesti bune
Olivia...sanatate multa lui Uka...
Andreea ... nu ne-ai mai povestit de mult cum se mai descurca Philip la gradinita ... Baga un raport scurt, te rog ... Eu nu am retinut cat stai in Florida ?
Liliana ...hai, curaj...ca acuma trec saptamanile ... Vine si mama ta ? Definitiv ?

So, in afara de Maria Ioanei si de Alessia mea nu mai merge nimeni la gradinita dupa 4 ani ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Eu am fost cam nostalgica aseara si am scotocit prin capitolele de anul trecut ... si ghici ce am gasit ? ... Gabi, special pentru tine fac mai jos un copy/paste la un fragment pe care l-ai scris pe atunci (cap. 145, pag. 7) ...

In rest mai am inca o zi de servici afara de azi si dupa asta: VACANTA!!!!! (e, mi-as fi dorit si eu un Caraibe ca asa mi-e dor de soare, nisip si plaja.... dar e buna si zapada!)

Multi pupici... si fie ca de fiecare data sa t-i se indeplineasca dorintele

Marcela...eu astept cu interes detalii despre spectacol si mai ales despre comportamentul Liei ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Si noi suntem o piticoata de 21/08/2004 Domnisoara Elodie Gerard

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahaaa, Caro, ce fain citatul cu Caraibele !!!
Mitzule, ma bucur tare ca sinteti mai bine cu totii !! Si vezi, apropo de visuri posibile si chiar implinite, Gabi scrise de vacanta in Caraibe si asa a fost ... acu puneti si tu o dorinta si scrie aici, ca se pare ca DC-ul e zina buna !!
Marcela, asteptam poze ! Felicitari pentru Lia pui care a fost cumintica la spectacol !
Roberta, sanatate multa ! Si lasa, mama, gindurile negre cu sau far de soacra ! Vorba Norei ... ca ea le stie cel mai bine !
Bun venit domnisoarei Elodie !! Sper sa va placa aici la noi ! Va asteptam cit de des doriti, la povesti cu si despre pitici si nu numai !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by roberta04

NORICO, noi mai mergeam la Club RS, dar te cam jupeste de bani, iar o alta locatie ar fi Casa Boiereasca, romantism, in varf de Bucium, unde am facut Revelionul si eu si Carmen si a fost bunutza mancarea si nu-i foarte scump (sau Popasul Pacurari).
De Casa Lavric, poti sa -ti spun ca am mancat 4 persoane bine de tot, s-au baut 2 sampanii si o sticla cu vin, cafele, si a fost totul cam 1,5 milioane.

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Buna asa! Deci anul trecut de 14 februarie am fost la Club RS.Chiar ne-a placut mancarea si nu era aglomerat deloc.Am mancat Giros.Acum doi ani am fost la Barbarosa.Nu am fost eu foarte clara,as fi vrut un local nou,unde n-am mai fost,rezonabil.Popasul Pacurari e cam departe.Tu nu te uita ce comentez io,ca-s carcotasa uneori,tu baga idei

Cu mancarea...mi-a venit ideea sa prestez iar reteta aia cu pui si smantana si ciuperci si porumb,de pe culinar.ro

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am citit..nu am timp sa raspund decit mai tirziu..
Noricel..eu toto dau mesaje..cred ca nu le primesti..ultimul l-am dat acum 1 ora...ia vezi tu cine te saboteaza?
Monica eu acum m-am dumirit..lucrezi la IFIM!!! Cunosti pe cei de la salarizare? Acolo lucreaza prietena mea cea mai buna si tatal ei!

revin

Mergi la inceput

De abia de acasa am reusit sa vad site-ul cristalinei.De la serviciu n-a mers...sau poate a modificat ea adresa,apoi..
Felicitari cristalule...pardon....D-na doctor cristalDeci fara gluma,e impresionant ce faceti voi acolo,felicitari si la cat mai multe premii!!

Gabitzule....n-ai dezlegare nici la vise...ete asa...ca dupa ce visezi,iti vine foamea si pofta...si apoi incepi sa 'gusti' visele...si ajunge apoi targetul dupa tine in CaraibeDe acum visezi la mere,da?

Carolina...ai mei copii se inteleg primele 10 minute dupa ce se intalnesc.Pupaturi,gadilituri,chicoteli,fugareli...apoi ori se revolta Rares pt ca fata il iubeste prea mult,adica il pupa de-l rupe...si ca riposta,el o pocneste...ea se supara si-l cearta...si de aici...razbel. Sau...dupa ce se joaca o vreme,fata il da afara din camera pe Rares si se incuie in camera,cica invata...si asta mic urla pe la usa:'Adeeaaaaaaaaaaaaaaa...Adeeeeeeaaaaa...apoi vine si o reclama la noi si ne ia de mana sa ii deschidem usa.Deci...nu e chiar liniste la mine partea buna este ca fata fiind mare,il pot lasa cu ea pt perioade scurte de timp si sa ma duc sa fac o treaba.
Ce memorie ai,Carolino...sa iti aduci tu aminte ca odata si odata...a zis Gabi chestia aia...hmmmm

Mitzule...sanatate multa si tie si copiilor!!Tu ,chiar si cu ochii rosii esti o frumoasa,asa ca...as vrea io sa arat macar ca tine cand esti racita

vrabiuto....deci si-a gasit Rares perechea...la mamaligaEu ma bucur ca ii place,pt ca asa mananca branza bine de tot.
Cat despre ziua indragostitilor,nu ma agitam asa tare numai pt asta,dar implinim 3 ani de casnicie si ne-am facut un obicei ca de ziua noastra sa iesim doar noi doi,undeva sa ne sarbatorim.As vrea si io la Venetia,dar nah...nu cred ca ajungem,ca nu e in drumul nostru

Elodie...bine ai venit.Spune-ne cate ceva despre voi.Frumos nume...Elodie...

Nora

Mergi la inceput

Olivia...pe bune ca ceva se intampla cu yahoo...n-am primit nici un mesaj offline.Uite...te apelez acum,poate doar asa merge...doar dinspre Romania spre America

Nora

Mergi la inceput