Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LMA RAIN! sa fii iubita si fercita!!!

ete fete ieri si azi la mine: http://community.webshots.com/album/557188906rnqiQq

mai viu can mi-o trece teasta ca momentan vad in dungi.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kro

Eu am fost cam nostalgica aseara si am scotocit prin capitolele de anul trecut ... si ghici ce am gasit ? ... Gabi, special pentru tine fac mai jos un copy/paste la un fragment pe care l-ai scris pe atunci (cap. 145, pag. 7) ...

In rest mai am inca o zi de servici afara de azi si dupa asta: VACANTA!!!!! (e, mi-as fi dorit si eu un Caraibe ca asa mi-e dor de soare, nisip si plaja.... dar e buna si zapada!)

Multi pupici... si fie ca de fiecare data sa t-i se indeplineasca dorintele

Marcela...eu astept cu interes detalii despre spectacol si mai ales despre comportamentul Liei ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Kro - dar ce surpriza mi-ai facut! Ca sa vezi cum se intimpla ce cu gindul (nu) gindesti... eu sincer nu mi-as fi inchipuit ca o vorba aruncata asa, la intimplare, se va si realiza asa de repede!
Elodie, bine ai venit printre noi!
Ioana, bine ca a ta foloseste crema de ghete pentru ce trebuie...pe Stefan l-am gasit cu tubul de crema in gura - atita l-a ros,pina la spart - era plin de crema pe fata, burta, miini - un cosmar!
Cristalule - cum e cu dentistul? Te mai chinuie durerea?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vreau si io zapada din aia ca la Papadie...ce conteaza ca a acoperit ghioceii, erau nemtesti, nu ne stresam prea tare...:)))
Sa-ti treaca durerile Papa!
Nora, parol ca nu era nici urma de suparare, io ma supar greu si-mi trece repede...(asta cu pretenii, ca pe John l-am albit de cat urlu la el...). De cand stau pe DC, nu am reusit sa ma supar niciodata...:))
Misto, gluma, tot aia. Asta in cazul meu, ca nu ma supar...hihihi.

Azi o trimisei pe tanti Ioana sa testeze ce si cum cu gradinita. Nu cred ca trebuie facute inscrieri dinainte dar pentru siguranta zisei sa intrebe.
Sunt curioasa cum o sa reactioneze Maria cand o sa mearga acolo (azi adica, nu la toamna).

Andries
http://www.infim.ro/~mdatcu/index.htm

Iar cu mancarea, musacale, ciulamale...Ma duc sa mananc ceva ca nu mai tine...:)))...Foame mare!

Gabi, dupa amiaza ajung la dentist. Durerea a trecut aseara (cred ca de la aburii de tzuica!!!) si-s tare fericita!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Hihihi... stiam ca o sa va placa citatul ... Acum astept reacta Gabrielei ...

Elodie ... bine ati venit ... Am inteles eu bine, esti cu bb2 la purtator ? ... Cand facem galerie si pentru tine (adica, cand ai DTP-ul?)... De povestit poti sa ne povestesti orice vrei tu ... Uite, pentru inceput poti sa ne spui ce ii place micutei tale ... Eu, din ce am vazut pe siteul vostru cred ca are preocupari asemanatoare cu piscotica mea: si ea danseaza toata ziua (cica face balet ) si se maimutareste cu coronite, papucei cu toc si alte alea ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Maria mea are preocupari mai razboinice...Face "bos" (box) si se catzara in copaci!!!!
Am fost la plimbare duminica si ne-am intalnit cu un baietel pe care il cunoaste dar are 6 ani. El s-a catarat intr-un copac si numa' ce o vad pe Maria ca incepe si ea...:)))
Pai cand o fi la gradinita ce ma fac!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries uuufff.....de vineri a plecat. pls da-mi un bip cand ajunge.
Cristal bafta la interesatul de gradi. deci mai sunt sarmale?
Elodie pai zi ce face pitica ta, ce vorbeste, daca ii plac desenele, daca merge la gradi...din astea! ce a patit pe obrajor, vreo insecta rea?
Caro pai iti scrise maica Gabi ce parere a avut. nu ai vazut mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu sunt calare pe telefon, sun la gradinite, hotarata sa rezolv problema cat mai repede, ca m-a panicat mama mea, cica a dat la radio ca sunt prea multi copii pentru cate gradinite exista in Iasi si ca deja se completeaza locurile.
Deocamdata sondez gradinitele particulare, maine merg la Funny English, nu e foarte departe si, din cate stiu, nu au grupe mari.
Preturile nu mi se par colosale (la una dintre ele, cu program 8-20, dar la care poti lua copilul cand vrei, e 275 RON + 12,5 RON/zi masa), la alta 330 RON program 8-18, cursuri intensive de engleza, papa bun, personal super-calificat.
Ideea mea e sa vad unde il inscriu si apoi sa incerc prin aprilie, mai, daca mi-l primeste, sa-l duc 3-4 ore pe zi pentru acomodare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata
am promis ca vin cu vesti despre spectacol. ei bine... pot doar sa va povestesc ce au facut in parc, pentru ca lia si cu inca doi pitici de la grupa mica nu au vrut la spectacol. asa ca educatoarea i-a scos in parcul tineretului, unde s-au jucat si au alergat o ora intreaga! educatoarea mi-a povestit ca lia n-a vrut in sala si se uita la actorii care treceau pe hol si zicea: "nenea asta e ulat! si nenea asta e ulat!" deci un spectacol de urati! cine vrea sa vada asa ceva?
astazi am ajuns in etapa profesionista de "de ce"-uri. in dimineata asta m-a zapacit de cap, cred ca mi-a pus vreo douj de intrebari cu de ce... "de ce ma dau jos din pat", "de ce iti pui mami pantaloni", "de ce fac indienii asa?" (se auzeau niste indieni la radio in masina), "de ce ai o scama pe soseta?"... si daca ma fac ca ploua imi pune aceeasi intrebare pana cand nu mai rezist si raspund.
astazi de dimineata am plecat fara pampers la gradi dupa ce am tot ezitat (ca noi facem cam 40 min in trafic si daca are vreo urgenta e complicat). i-am explicat ca putem face pipi doar la gradi si sper sa fie ok.

elodie - bine ai venit!
roberta - sper ca doctorul a zis de bine!
cristal - e foarte bine ca te mandresti, asa si trebuie! succes la stomatolog, sa nu te chinuie prea tare!
felicia - vorba cristalinei, am pregatit pampoanele! vezi ca targetul e de 10 min, eu si cu mitzu ne-am conformat si sunt sigura ca si tu vei naste la fel de repede! pupici si nastere usoara!
nora - voi v-ati casatorit pe 14 februarie?? felicitari de pe acum! hai mergi la chinezesc, mai ales daca nu iti place orezul! acuma serios vorbind, eu cred ca o sa iti placa. si poti sa fentezi orezul cu legume - muguri de bambus, urechi de lemn, vinete, castraveti, si alte chestii pe care le trag ei prin tigaie.
andreea de pupi - distractie frumoasa in florida, lasa scorpia sa se invenineze singura... si spor la cumparaturi! sa faci poze pe plaja, printre palmieri.
andries - sa va traiasca finuta! reteta de musaca e super. aveam si eu acelasi proces tehnologic dar nu scurgeam bine grasimea din carne (o sa iti fur ideea cu sita). si in compozitia de la final nu puneam lapte. cred ca asta o sa fac maine dimineata.
alice - deci a gasit gizmo-ul tau un thomas in marime naturala cea mai tare jucarie! ai terminat cu calculele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Roxa ... cand am inceput eu sa scriu mesajul Gabi nu aparuse... Da' pana am dat eu send a mai trecut ceva timp ...si abia atunci am vazut...
Gabi ..
Vrabiuta...super tare Lia cu "ulatii" si cu "de ce"-urile ...

Fetelor ... uitati aici si va amuzati :
http://family.webshots.com/photo/2174514400044250153IfklfQ

...si inca una pentru exemplificare (ca tot se vorbea zilele trecute de copii care se imbraca singuri) - cum se imbraca copilul nostru (mentionez ca eu, mama responsabila , o echipasem deja de culcare, dar ea, in incapatanarea ei, a vrut sa faca totul singura, asa ca s-a ascuns in dormitor si a aparut dupa cateva minute echipata dupa cum se vede ...si mai era si tare mandra de ea
http://family.webshots.com/photo/2237202700044250153cASGqo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Bunn, ne anuntza Papadicu ca vine zapada(ca data trecuta ajunse o vijelie la noi din uraganul ei)!Cu ocazia asta cred ca scapam de degetzele in gura ca a vazut mandra o saniutza pe care i s-a pus pata!
Nora hai sa-ti ma insir:acu' vreo 5 ani tot pe 14 februarie am fost la Ginger Ale(restaurant irlandez)arata misto,lumanarici, chestii dar mi s-a parut cam scump,acusi la intalnire in toamna am fost la Casa Pogor(in Copou)mancare buna,preturi acceptabile si cica mai sunt vreo 2 trasnet prin Bucium unde se mananca foarte bine,Belvedere si la Taifas sau de ce nu la Bolta Rece,jos in Crama!Gataaa,am terminat!poate nu mergeti nicaieri,ca vin cu
La capitolul abilitati si deprinderi feminine si a mea presteaza, fotbal, rugby,placaje si baschet,"noroc" ca petrece ore bune cu imbracatul si dezbracatul papusilor!
Roberta, io de Funny English din zona am auzit pareri diferite si mai mult negative.Unei vecine i-a zis dupa o saptamana sa vina sa-si ia baiatul acasa ca nu doarme la pranz si-i deranjeaza si pe ceilalti.
La capitolul mancare rapida pentru pitici,pastele de toate felurile si culorile,aseara am prestat"funtitze tricolore"cu bucati de pastramioara, masline si cascaval ras,yamii,yami!
Elodie pentru inceput,poti sa ne spui cam ce program de mancare si de somn are si cate kg si cm are printesa,pentru linistea noastra
Edit ca se uita ciudat colega cum rad de una singura,supertare Gizmo cu "atentie se inchid usile",Lia cu "ulatzi" si Alessia cu imbracatul!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput