Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanica2006 spune:
La multi ani pt. Ingerasa, Maya, Alexandra, Matei!!!
Era doar inceputul mesajului, dar s-a trezit David!Revin.
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
ruxandra_sb spune:
stiti cumva unde pot sa gasesc, in Bucuresti, o peruca de calitate, eventual din par natural??
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
meko spune:
Fetelor, am si eu o mare problema. Copil mai certat cu mancarea decat e Matei zilele astea nu cred ca exista. Pur si simplu refuza sa manance.ne jucam, radem, iar cand ii bag biberonul plange inainte sa curga o picatura de lapte.Povestea asta se intampla de doua zile.Daca acum cateva zile manca aproapa 600 ml lapte, ieri a mancat 460. Vi s-a intamplat asa ceva?in plus ca si tuseste un pic si nu imi dau seama daca refuzul lui de a manca este de la colici sau de la ceva ce simte pe gat. Astazi mergem la doctor.Si am uitat sa va spun ca de aprox. o luna ii dau si Polyvital, un sirop care printre altele stimuleaza apetitul.
O sa incerc sa pun si eu niste pozici, sa ne vedeti minunea, dar sa "studiez" putin, ca sunt incepatoare pe forum.V-am vazut toti bebeii si sint perfecti
Va pup
Dia1609 spune:
si eu asa stiu, ca infarix-ul e cel mai bun, are si vaccinul anti meningita... in plus, celalalt vaccin (penta.... nu stiu cum ) mi-au spus mai multi medici ca nu e bun, ca are multe reactii adverse
bambo, intreaba pediatrul de reactiile adverse!
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Elise
dupa o naopte si o zi nedormite am avut shi eu o revelatzie: bblisa nu se foieste pentru ca ii vine sa vomite, cu vomita pt. ca se foieste - si se foieste pt. ca are kupilul prea multe energie!
Deh, scorpiutza....
Asa ca, daca 48 de ore m-am straduit sa n-o clintesc ca sa nu dea pe afara, acu' am luat-o la juma de ora de dans prin casa - si doarme puiul meu neintors!!!
Elise & BBLisa
poate ca bblisa se foieste din cauza ca are aer in burtica .... Oana cel putin asa face... si atuci o ridic la ragait... daca nu ma sesizez sa o ridic, atunci varsa
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Elise
dupa o naopte si o zi nedormite am avut shi eu o revelatzie: bblisa nu se foieste pentru ca ii vine sa vomite, cu vomita pt. ca se foieste - si se foieste pt. ca are kupilul prea multe energie!
Deh, scorpiutza....
Asa ca, daca 48 de ore m-am straduit sa n-o clintesc ca sa nu dea pe afara, acu' am luat-o la juma de ora de dans prin casa - si doarme puiul meu neintors!!!
Elise & BBLisa
si daca are prea multa energe, incearca sa o obosesti inainte de a-i da sa manance
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
lizzy spune:
Infanrix hexa - aveti idee cat costa in farmacie?
Si v-as mai intreba treaba cu ceaiul. De cand se da si cat pe zi.
Noi suntem pe alaptare+formula, stiu ca un bb alaptat exclusiv nu are nevoie de altceva, dar daca ii dau si formula? Atunci de la ce varsta e ok?
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
dianocica spune:
matei de biabaus, alexandra de carla, andrei de m-monique si maya si ingerasa
legat de vaccin. r mi-a zis ca mi-l recomanda pe ala de la stat, cu pcaturi pe gurita antipoliomielita. ca cica celelalte, care sunt tz in 1, desi au efecte adverse mai rare (aceleasi dar se fac mai rar) nu au eficacitate 100%. si ca in state se dezbate reintroducerea vacc sub forma de picaturi ca au mai aparut cazuri de polio si dupa vaccin. eu am crezut-o si il facem pe ala de la stat.
cris, ti-a venit batista de pe net?ai folosit-o?
fetele, cum faceti? puneti ser si dupa cat timp ii trageti?il ridicati cand ii trageti? si cat ser puneti? nu se ineaca?
eu declar ca dmic nu mai adoarme pe zi decat inj brate.si seara.doar noaptea doarme bine...sper sa l tina...eu nu mai am spate...si nici timp de nimic.noroc ca acum a adormit cand ma asezam la calculator ca altfel...incerc sa ma
miro ce mare a crescut kara...sa va traiasca!
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
ingeras26a spune:
La Multi Ani Alexandra si Matei! Multa sanatate si bucurii!
Fetelor, eu o tin destul de mult pe bebe pe burtica pt ca ii place mult de tot. Isi intoarce singura capsorul dintr-o parte in alta.
Ideea e ca nu trebuie supravegheati permanent atata timp cat nu-si pot tine capsorul bine.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
roxanica2006 spune:
A fost un tipat de control, se enerveaza puiul meu daca nu stau langa el, oricum nu am multa vreme , se apropie ora mesei , asa ca scriu repejor!
Alexandra, ma bucur ca a iesit botezul exact asa cum ati dorit, nu-i asa ca e extrem de emotionant momentul? Sa stii ca si pe mine m-a tinut preotul la usa bisericii, vorba bambolettei, ca o hoata am incercat sa surprind franturi din botezul propriului copil. Si am chemat preotul sa-mi citeasca toate cele, si la 8 si la 40 de zile, tocmai pentru a fi sigura ca voi putea sta la botez. Nu am stiut de la inceput ca asta e procedura, ca altfel il convingeam eu cumva...
Tot va promit ca pun poze si de la botezul ingersaului meu, dar le astept pe cele facute de fotograf ca sunt mai frumoase si sa ne laudam si noi. Dar mi-e teama ca va ingrozesc daca pun poza cu David in apa, total dezbracat, pe un frig crancen. Oricum a trecut o sapt. jumate de atunci si puiul nu a patit nimic. Poze cat mai curand!
Am facut si noi card de masa ca al lui Mark de Alexandra, dar nu l-am comandat, l-am facut eu pe calculator. eu zic ca a iesit super. card masa botez
Catalina, ma bucur sa aud ca starile depresive te-au parasit, foarte bine, las' ca ne descurcam, mai ales ca ne avem unele pe altele, mamici de nov-dec! Si sa stii ca nu ai fost singura cu problemma asta: deprimarea, dupa cate am citit multe fete au trecut hopul asta, si eu printre ele, sau cu ajutorul lor!daca te incurajeaza, cica numai persoanele cu un nivel intelectual ridicat fac depresie postapartum. Eu asa ma amagesc, ca macar is desteapta!
Dolores, cat ma bucur ca sunteti amandoi bine, sanatosi! Doamne ajuta! Multa sanatate!
Desire, Ramsan,, multa sanatate bebeilor vostri!
Pup toate fetele!!!
Si pe mamica satmareanca din Carei cu Alinutzul ei!!! Si eu sunt din SM!!!!Bine ati venit! Sunteti niste oameni deosebiti, sunt sigura ca drept rasplata pentru gestul vostru generos, Dumnezeu va va binecuvanta cu un copilas, un fratior sau o surioara pentru Alin. Am cunoscut personal cupluri care dupa ce au adoptat un bebelus , mamica a ramas insarcinata!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)