Clubul moldovencelor de peste Prut (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Iaka si eu.
Ma tot plangeam ca nu am de lucru acasa si zilele astea, am de nu mai stiu de mine
Nu stiu cat o sa dureze, acuma a plecat un angajat si ei imi trimit mie ce nu reusesc. Acuma eu sper sa nu angajeze pe cineva prea curand, asa ca tr sa trag tare ca sa nu simta nevoia unui noi angajat

In primul rand o sa ii spun La multi ani, Nastea! Multa sanatate, noroc si succes. Sa ai parte numai de bucurii de la Alexandre si sa iti umple inima de fericire.
Pacat ca nu ai spus ptr listuta ziua ta, ca fetele nici nu au stiut ca ieri ti-ai sarbatorit-o. Mi-am amintit azi, si am zis sa intru neaparat sa iti spun o urare cat de mica dar din suflet.

Tania, ce sport de performanta ai facut? Nu stiam. Bravo!
Alina( davina), despre ce e cartea pe care ai citit-o? Mai reusesti sa citesti cu Deanna?
Cred ca e superb sa ai un narcis proaspat in casa, in miezul iernii.

Amelia inca doarme in pat de bebe. A fost al nepoticai mele, care a dormit in el pana pe la 4-5 ani parca.

Cristina, esti bravo ca mergi la sala. Asa sa o tii.
Cornelia, imi pare rau ca Mirela nu doarme nici acuma noaptea.
Violeta, cum merge gimnatica?
Alinka, ai mai scapat de greturi?
Diana, si tu ai mult de lucru sa inteleg? Dar esti bravo ca te tii si de gimnastica, macar cat de putina.
hai, Ludmila, ca iti simtim lipsa
Elena, ai o silueta de invidiat, asa ca nu o strica, tinand diete I-ai mai cumparat iarba lui Tigrut?

Fetelor, Amelia este foarte maraita in ultimele zile. Nici nu prea a mancat. Acuma ma gandesc, ca poate o durea-o gatul, ca eu il simt un pic rosu si ma ustura. Nu stiu, dar e foarte stresant sa o aud asa miorlaind toata ziua. Uneori chiar, are crize de nervi. Arunca tot, si rupe ce prinde in fata( bine nu ft des, in ultimele luni s-a intamplat de vreo 2 ori)
Dar, mergem inainte, a fost si mai greu o data..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nastea, la multi ani si de la mine! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Daca cumva mi-ai zis data ta de nastere cind aveam eu grija de listuta si am uitat sa o scriu, mii de scuze!
Lilia, pune tu data, sa nu ne scape la anul. Eu imi luasem de-o grija pentru luna ianuarie, credeam ca dupa Cristina nu mai e nimeni...

Ludmila, ce bine ca ai revenit. Tine-ne la curent, poate ne poti da de stire cind iti vine timpul sa pleci la spital, ca sa te sustinem aici.

Azi la cresa, cind am fost sa-l iau pe Vlad, am avut parte de un siurpriz : un coleg nou... mulatru, e asa de haios copilasul acela. Am intrebat asistenta cum il cheama si cica nu stie exact, nu poate sa pronunte numele cica parintii vorbeau cu el si intre ei in franceza.. Lasa ca invata copilul romana, tare repede mai prind cind sint mici.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Tii, ce chioara sunt. Probabil am scris in acelas timp cu Ludmila. SI acuma citesc mesajul Nataliei si ma gandesc " unde a vazut Natalia ca a revenit Ludmila?". Si abia pe urma se "lumineaza"...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salutare fetele. Sa stiti ca intradevar ma simt tare norocoasa ca am posibilitatea sa merg la sala si bazin si etc. Ma relaxez acolo din plin si revin cu forte proaspete acasa, gata de intalnirea cu micul "marele terorist" Sper ca si luna viitoare sa ma sponsorizeze "omu'" meu cu bani de abonament. Si azi am fost si iar o fost super.Parca nu ma mai satur. Dar cand umblam inainte la sala tare repede ma plictiseam.
Cornelia - asa rau imi pare ca nu reusesti sa te odihnesti! La mine amintirile sunt foarte proaspete si tin minte tare bine cum eram si eu cand Vladic inca nu-si facuse un program fix de somn noapte. era foarte imprevizibil, cum zici tu, nu seamana o noapte cu alta. Las'ca poate nu mai e mult si reusesti s-o obisnuiesti cu niste ore cat de cat rezonabile pentru somn.
Va pup.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor,am ajuns si eu pe aici.
In primul rind Bafta la toate fetele ce se tzin de slabit.
Balbina,please cum pot face rost de recete,ca tare apetisante bucate mai ai .In special as dori receta de la tortul cu papusa si cu mingea.Daca e posibil macar cel cu papusa ,desi as vrea pe toate ....
O intrebare ,o prietena tot incearca sa devina membru aici pe forum si nicicum nu reuseste.A indeplinit toate cerintzele,si ii spune sa astepte scrisoare de confirmare si...nimic.
Nici scrisoare nici logare.Daca stitzi cumva care e problema?

Acum un pic si despre noi.
Pina ce copii sunt acasa,la gradi nu ne ducem ca nu pot gasi ceva linga casa(ceea ce am gasit ma costa 120$pe saptamina p/u un copil).Dar la cele mai ieftine tre sa-i duc eu cu masina,(pina ce nu pot conduce)
Daca nu gasesc alt ceva asteptam sa aiba Sami 5 ani si mrge la KinderGarten,acolo vine busul si il ia pe copil.
Am vrut tare sa poata merge la o gradinitza inainte de KG sa prinda limba mai bine,dar speram ca se va descurca el.
Caci mai priveste desene in engl,si multe cuvinte le stie.
Eu astazi am fost la frizerie si miam taiat un pic di par.
Am fost la Chineji,caci ei un pic mai bine frezaza decit Americanii.
Cu slabitul nu prea fac mare efort,doar ma mentzin.Am problema cu burta,caci nu fac exercitii si se vede ca este burta.Dar mii lene sa fac exercitii,poate gasesc eu ceva sa ma motiveze.
Despre bucatarie;; voi nahut(hagut) facetzi?eu ieri am gatit si e foarte gustos.
OK,va las cu bine si sper sa mai am acces la net.
pupici

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Alincic, ce bine ca mai apari pe aici. Ai dreptate, o sa prinda limba repede copiii cind vor merge intr-o colectivitate de copii. Nu te gindesti sa faci scoala de soferi?
Nautul este f. popular in unele zone din Moldova, la noi in familie se face, ne place f. mult. Gatesc si aici, cumpar de la supermarket.
Multe din retetele mele le-am postat intr-un subiect dedicat din forumul cu bucataria. Descrierea cum am facut tortul minge o gasesti aici, iar cea a tortului Barbie, aici (un pic mai jos pe pagina).
Despre imposibilitatea de a se loga pe forum cel mai bine e sa scrii la sectiunea tehnica a forumului, de exemplu, in acest subiect.
Mai intra pe aici, cind ai timp!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare
Noi nu prea noutati, ni sa taiat gingia de simbata, da dintele nici acum nu se vede.
Vrem sa organizam o intilnire duminica, sa vedem ceo esi.
Am de lucru mult, da ma mai rup asa cite o leaca

NASTEA LA MULTI ANI FERICITI. Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita, dorita, si sa ai parte numai de bucurii din partea sotului si a fiului. Si de ce nu o fetita cit mai curind.

Alincic ce bine ca mai dai pe aici citeodata. la copilasi.
TANEA21, instaleazati te rog messengerul!!!!Ca nu merge icq la mine!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Nastea, nu am stiut ca a fost ziua ta de nastere, dar iti urez un sincer
La multi ani fericiti, multa sanatate si dragoste multa din partea familiei! Sper ca ai avut o zi frumoasa si asteptam sa ne povestesti!

Multumim tuturor pentru cuvinte frumoase despre cuibusorul nostru!

Cornelia, imi pare rau ca nu se primeste cu regimul Mirelei Odihneste-te macar si tu atunci cind ea doarme. Ati incercat sa-i faceti baita mai devreme?
In privinta adaugarii kg – poate e din cauza ca nu reusesti sa te odihnesti? Stiu ca un regim rau cu nopti de nesomn poate tulbura rau metabolismul si de fapt nu sa slabesti de griji si oboseala – ci din contra sa adaogi, organismul tinde sa-si pastreze rezervele.
Cit despre intilnirea in Valea trandafirilor - eu sunt de pe acuma prezenta! Spuneti numai unde exact si ora! Ieri am fost la piata la Decebal si inapoi am venit prin parc - asa biine, plin parcul de carucioare cu mamici sau bunici, peste tot veverite carora daca le intinzi rasarita - indraznesc sa vina linga tine sa rontaie Drept ca era si f cald si linistit, speram sa fie timp frumos si duminica.
Multumesc pentru sfaturi, chiar am cumparat tot ce mi-ai zis! Eu credeam ca spirt trebuie pentru buric... As vrea sa te mai intreb ceva - pampersii pentru maturi sunt buni in prima zi dupa nastere? Iar la nastere trebuiesc scutece cu absorbant? Adica... poate nu e neaparat, dar daca sunt - prind bine?
Pledul de care ma intrebai - la noi e cafeniu.

Elena, noi parchetul l-am restabilit. Initial era intr-o stare ... inacceptabila, ca sa nu zic altfel, dar restabilit arata tare bine! A treia camera o folosim ca depozit, caci asa cum nu avem toata mobila inca - o sumedenie de lucruri nu avem unde le pune, si stau in cutii in camera a treia, pentru care oricum nu ne-au ajuns bani de reparatie.

Alinkav, cum te mai simti? Impotriva greturilor - tine mai aproape de tine niste aa plata cu suc de lamiie si ia cite o inghititura din cind in cind, poate o sa te ajute. Tare haios ai descris despre pisica si iarba Lui Alex ii place doar sa priveasca desenele sau incearca sa si deseneze?

Natalia, credeam ca pe baitei ii pasioneaza doar masinutele si trinta, da uite ca Vladut e un sentimental dulce! Iata nu am inteles cu fructele.. totusi cind se poate de le mincat? Nu inainte de masa, nu dupa masa, intre mese… - dar cind? Sau doar in loc de masa? Merci pentru linkul despre alaptat! Era pentru Cornelia…dar mi l-am salvat si eu!
Hi-hi! Si mie mi-au placut pina acum toti copilasii mulatri pe care I-am vazut! Is tare dulci !
Daca tot a venit vorba din ve te ingrasi si din ce nu – am o intrebare! Orezul ingrasa? … adica – ingrasa tare? Ca de fapt totul ingrasa:)

Lilia, dar ce a patit Amelia? E doar dorinta sa fie mereu in atentia voastra sau chiar o incomodeaza ceva? Sper ca era doar oboseala precum a zis Natalia! Sanatate multa ei si pupici! O, pai e bine ca ai de lucru acasa! Felicitari si mult spor!

Karina , , cum a fost la schiat?

Davina, ce frumos!!! E cald tare la voi de infloresc narcisii? Nu ne pui poza cu floricica? Despre ce e cartea care ai citit-o? Nu am auzit de ea. Pupici Deanei acrobate! In privinta patucului – niste cunoscuti au last copilul pina la 5 ani in patucul de BB, iar la 5 ani I-au aranjat o camera ca pentru scolari deja – baiatul era incintat!

Violeta si Cristina s-au apucat serios de slabit! Bravo fetelor! Abia astept si eu sa intreprind ceva pentru a reveni cit de cit la formele mele! Am impresia ca o sa scada ele de la sine dupa nastere… se intimpla asa?

Tania - Oxy, ce sport de performanta ai facut? Deci iata de ce nu slabeam eu deloc anul trecut cind mergeam regulat la sala si cu atita ardoare pedalam si cataram pe trenajoare… fiindca seara in loc de cina dadeam gata cu sotul un lighenas de mere! Pupici lui Alex – vorbaretul!

Alincic, nu ai de ales – asteptam sa ne spui ca te faci soferita! Nepoteii mei au plecat in Franta nestiind o iota din franceza, si uite ca acum se impleticesc la romana numai, in franceza tutuie de nu-I intreleg si parintii uneori:) Bafta cu gradinita!

Diana, cum se comporta Natalita acum ca ii ies dintisorii? Hai ca eu o tot laud sotului ca etare isteata si cuminte, el doar asa se linisteste cind vede ce slabuta activitate de la Bogdanel. (ziceai ca si Natalita era f linistita)

Ludmila 37

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Wow! Ma scuzati pentru asa o insiruire mare, dar cam avem pb cu netul si cind vad ca merge - turui la tastatura cit mai repede si nu-mi dau seama cit se aduna... Tocmai de asta si n-am mai scris ieri - disparuse conexiunea. Suntem conectati la un internet-cafe, ne costa tare ieftin dar calitatea lasa mult de dorit... acush va arat ceva! un moment sa pun poza!

Ludmila 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Ludmila, scuza-ma, am scapat un cuvint in mesajul respectiv . Fraza corecta suna asa: fructele nu trebuie niciodata mincate imediat dupa masa, trebuie sau inainte, sau intre mese. Scuze pt. cascaciune.
Orezul ingrasa daca il maninci in cantitati industriale, clar. Daca maninci in cantatitati rezonabile, e ok. Dar conteaza si cu ce il combini. Daca il maninci cu salata (de cruditati, nu olivie ) se depune mai putin decit daca il maninci cu carne.

Astept poza!
------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput