Clubul moldovencelor de peste Prut (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Aga, acum am inteles cum e cu fructele:)

Lalelele proaspat finisate!

Ludmila 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by mushulica_p

Aga, acum am inteles cum e cu fructele:)

Lalelele proaspat finisate!

Ludmila 37+

Nu se deschide, imi zice "Uh-oh. Something bad happened..."

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Credeam ca glumesti, dar chiar asa si scrie... acush vad

Cred ca merge deja.

Ludmila 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor.
Ce mai faceti, cum mai stati? eu de ieri am niste dureri la o masea,stiti si voi cred cum sunt durerile astea de dinti,am luat si niste nurofen pt.dureri, ma lasa dar dupa aia iar im revine durerea.Si acum nici nu stiu ce sa fac,daca ma tine asa toata ziua si noaptea nu imi trece ma duc neaparat la doctor,cu toate ca eu mai mult asi fi dorit sa merg la socru-meu,ca si el e dentist,dar pana plecam noi in Moldova mai e mult,nu stiu de ce dar parca nu am incredere in astia de aici..dar tre sa imi fac curaj si sa ma prezint daca nu se schimba nimic.
Cat despre sportul de performanta pe care l-am practicat, e vorba de atletismtimp de 10 ani,pt.Liuda si Lilia ca m-a intrebat mai devreme si am uitat sa-i raspund,(sorry Lilia)
Liuda apropo,pe al meu baiat il chiama Chris,tu mi l-ai botezat a doua oara,Alex e baiatul lui Alincav,dar nu e nimic,se mai intampla.
Nataly sa stii ca mi-am salvat si eu toate bunataturile alea i-ai dat link-ul lui Alincic si m-am bagat si eu pe fir,nici nu puteau fi ocolite oricat de mult asi fi vrut,ai facut si o descriere la fiecare super meseriasa,asa ca iti multumesc,tre sa ma apuc si eu de treaba ca am de unde sa ma inspir.
V-am pupat si o zi buna!

Mergi la inceput

Tania, cer scuze!!!!

Tocmai citisem si de Alex si imi ramasese inca "pe limba"!

Cind veniti voi in MD ca ai de gind sa lasi maseaua pina atunci? Tempalghin recomanda matusa mea cind ne dor dintii. Acasa parintii amorteau gura cu vodka:) - ai avea curajul?

Ludmila 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, ce frumusete de lalele, parca-s adevarate! Incredibil cita rabdare poti sa ai, jos palaria!

Tanya, multumesc pentru aprecieri la adresa mea

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

La skiat a fost super misto. MI-a placut foarte mult. Am fost numai un week-end dar e plin de impresii, deoarece am avut mai multe activitati. Ne-am dat cu sania, si cu skiuri (am parcurs 4 km), si am incercat snowshoe (un fel de dispozitive seamana mult cu rachetele de tenis pe care le pui pe picioare si umbli pe zapada.Scopul e sa nu cada piciorul in zapada). Am avut parte de multa zapada si de temperatura foarte joasa la -20 de grade. Am pus si poze in contul comun sa vedeti ce iarna frumoasa.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?

Mergi la inceput

Multumesc Natalia!

... eu am inceput sa-mi fac griji si sa ma tem pt BB ... am citit niste articole despre copii maricei la nastere ... si nu vreau nimic numai sa fie totul bine cu Bogdanel!
Am luat 23 kg in sarcina:( , iar BB va fi de peste 4 kg, credeti ca va trebui cezariana? ... asa linistita am stat pina azi cind am citit articolele astea ....
Cornelia, as vrea sa te mai felicit o data pentru strumfita bolfoasa, sunteti tare bravo! tu cite kg luasei?

Ludmila 37+

Mergi la inceput

Ludmila incerc dieta ta: o zi mere 2 zile mincare normala, o zi brinza 2 zile mincare normala, o zi gapefruit 2 zile mincare normala. Numai ca eu am inceput cu grapefruit ca pe astea le-am avut foarte multe. Intrebarea mea consta in felul urmator: de cite ori poti face dieta aceasta? Adica cit timp sa o tin tot asa? Umblu la sala sportiva si vad careva efecte, ma dor toti muschii si parca imi fac muschisori la burtica (cum zice sotul meu de tintar, insa daca o voi tine tot asa cred le voi face ca sa fie si de harmasar ).
Liuda mi-a placut casuta voastra , arata aranjat cu gust si dormitorul e super. De unde l-ati cumparat ca are un ornament interesant. M-au uimit lalele tale, si apropo toate broderiile le-ai facut tu? Esti o rnascut de 3800 g. La USI imi spuneau ca va fi mai mare, insa in ultima saptamina el a scazut in greutate, cred eu. De fapt, ultima saptamina eu am mincat fara pine si fara grasimi, insa sigur lapte, brinza.
Eu am avut pampers pentru maturi, pe care l-am pus pus prima zi, imediat dupa nastere. De asemenea am avut scutece (care imbiba lichid, parca sunt pampersi insa e scutec) vreo 3, pe care le puneam sub mine in urmatoarele zile, si in special cind venea medicul sa ma controleze. Asa ca cumpara-le ca iti vor fi de folos. La nastere de obicei dau de la spital si nu trebuie sa-ti faci griji de scutece, tie ele iti vor trebui dupa nastere in salon. Unde vei naste? Ca am uitat.

Mergi la inceput

Davina noi de doua luni l+am pus pe Lucian in patuc pentru toddlers. Deci nu mai doarme in pat de bebe. Ne este foarte convenabil, de aceea cind el vrea sa vie la noi sau se treyeste noaptea nu trebuie sa ma duc sa+l iau din patuc ci el singur vine la noi in pat noaptea. Mai mult ca atit el simte ca acesta e patucul lui si cind vrea sa doarma se duce in patucul lui cu o jucarica si se culca. Cred ca de la doi ani poti pune copilul in patuc de toddlers. Insa noi am facut+o chiar mai repede.
Nastea felicitari cu Yiua De Nastere. Multa sanatate, si caldura in casa.

Mergi la inceput