Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ignatica, da, mai bine mai stati acasica un timp pana trece nebunia cu epidemiile! ca si io am tinut fata necantarita o luna si ceva d frica sa nu ia ceva de pe la cab med de fam!

cat despre ceilalti doi bebi, sa va dea doamne-doamne exact asa cum va doriti! si sigur va va da ca tare parinti luptatori si buni sunteti! da' neaparat sa fie si o fetita ca sa-i lase alexia mostenire toate accesoriile de motzat!

pufy, ce zice ovi, luati patrici? mama...mie mi s-a pus rau de tot pata pe el....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eu sunt cea mai "proasta" veriga, eu-s alaptata artificial de la 3 luni. RALU, acum ca am luat patrick, ce marime are?

IGNATICA, cine, stie? poate e un semn ca e bine. Si succes, wow 3 copii, bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va multumec fetelor ptr raspunsuri.
La ni calciu gluconic nu e asimilat si cred ca nici Vigantolul nu e bun ptr noi,Matteo are manutele si labutele mereu reci si transpirate si cica asa se intampla cand nu asimileaza calciu,o sa incec cu astealalte.
Mai spuneti-mi si mie cum dati Ca asta ca la mine scrie pe cutie sa-l dau ca pe prospect dar binenteles ca in cutie nu era prospectul.
Am bagat si eu cerealele in seara asta,le-am pus in 20 ml de lapte de-al meu.Sa vedem ce o iesi.

Multumesc frumos inca o data.
M-a duc la nana.

IO mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Surpriza

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, mie medicul mi-a zis sa dau Ca de 2 ori/zi, dimineata si seara, timp de 10 zile intr-o luna (eu incep tratamentul la fiecare 25 ale lunii).

Eloise, ce simpatic e Vladut. Are asa o figura de om serios, parca-l preocupa ceva mereu.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ale! Felicitari! Bine ai revenit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa, iar cand vei avea nevoie de sfaturi si incurajari aici suntem! Toate mamicile de sept-oct 2006 te pupa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ale FELICITARIIIIIIIIIIII!!!!!!! Ma bucur muuult pt tine ! Si ce e ff frumos este ca vei fi tot mamica de sept-oct! Sarcina usoara si Sa ne tii la curent.

Pupici multi

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ale...multe felicitari si sarcina usoara viitoare mamica de sept-oct. Ma bucur tare mult pentru tine, sa cresti in burtica un puiut sanatos si voinic si sa va dea Domnul numai bine amandurora.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Inca o data felicitari Ale.
Sa fiti sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Ale te felicit din toata inima. Ce veste frumoasa. Mult curaj in noua odisee.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput