Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ignatica acum ca te-am prins vreau sa iti spun ca ieri ma gandeam la tine si la Davidutzu' tau. Asa din senin...mancam si gandul mi-a zburat la tine...ma gandeam la el cum se mai simte mititelul ca mult ai mai avut de tras cu el...Pupici de la noi si sa fie sanatos.

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ale, ce frumoasa veste!...Mi-au dat lacrimile instantaneu inca inainte de a deschide linkul... Vei fi mamica de septembrie-octombrie 2007!!!!!!!!! Te imbratisez, sarcina usoara si multa sanatate tie si lui bebe mic!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inni bebelusii s-au studiat la inceput un pic, cateva minute, fara foarte mare curiozitate, apoi noi mamicile le-am pus cate o zornaitoare in manutze si au zdranganit din ele pana i-a apucat pe amandoi plansul si frichineala. Vizita a durat mai putin de 1h...si vroiam si noi sa mai vbim, sa mai skimbam impresii...dar ti-ai gasit...In concluzie, la varsta asta bblusii nu sunt foarte interesati de interactiunea cu altii de seama lor.

Lili, Mathias ca de obicei frumusel foc! Si ridica capusorul asa bine... noi ai vazut ce stradanii depunem...(dar ce-i drept eu pana la varsta asta nu l-am pus mai deloc asa...nu stiu ce a fost in mintea mea)

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara dragele mele mamici!

Ne-am gandit sa ne facem si noi aparitia dupa o lunga si frumoasa vacanta. Sper ca v-a fost dor de noi. Tare ne-a mai lipsit forumul. Printre picaturi am mai reusit sa citim cate ceva.

Depre diversificare intodeauna vor fi pareri diferite. Sa va spun ce am patit noi. Am fost la medicul pediatru. Toate bune, frumoase. Bb in grafic, grasunel... cam constipat (ne-a spus sa ii dam suc de portocale) si de la 3 luni jumate sa ii bag in meniu si mar cu biscuit . M-am uitat cam stramb la ea dar nu am spus nimic. Acasa sotul a inceput sa ma bata la cap ca medicul e avizat, ca stie ce vorbeste bla, bla, bla. Asa ca s-a dus si a cumparat un borcanel de la nestle cu mar si biscuit. I-am dat in prima zi 2 lingurite, a doua zi 5. Bb incepuse sa refuze sanul, era foarte agitat, nu a mai facut vreo 3 zile kk, l-am stimulat eu ca sa iasa afara mititelul. Oricum dupa cele 2 zile nici nu am vrut sa mai aud de biscuiti si de mar... Imi pare rau si acum ca l-am chinuit.
Acum mananca iar numai titi si ii mai dau din cand in cand suculet de potocale. Are 8,100kg la aproape 4 luni.

Am si eu o intrebare: eu ii dau puiutului sirop calciu Vi-Sol pe care l-a acceptat foarte bine. Este bun sau imi recomandati altceva pentru viitor?

Pentru cine doreste am facut si noi un www.onetruemedia.com/shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet cu botezul .

Multi pupici la mamici si bebici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Ale FELICITARI !!!

Buna seara bucurii,
Am citit toate paginile pe care le-ati scris, dar n-am avut puterea sa raspund ceva. Sunt cu nervii prastie si cu inima cat un purice. Asa cum va spuneam aseara azi am fost la Budimex cu fetele. Cu Thea am fost la dermato pentru o pata mongoloida ( sa ma asigur eu ca asta e si nu cine stie ce ), la ORL si la ortopedie-chirurgie. La dermato m-am linistit ca e pata mongoloida in curs de estompare si ca este inofensiva, la ORL ne-a zis ca n-are nimic. La ortopedie ne-am dus pt ca mie mi se pare ca nu are cutele simetrice pe picioruse. A consultat-o si mi-a spus ca sigur nu are luxatie congenitala de sold si ca el crede ca nici macar displazie de sold nu e, dar ca sa fiu eu impacata i-a dat si o trimitere la echo ( avem programare pentru 17 ianuarie ).
Acum sa va spun si de ce sunt stresata : am fost azi si cu Ruty la consultatie la ORL si ne-a programat pentru operatie de polipi, MAINE. Imi vine sa mor , imi trec prin cap cele mai sumbre scenarii ( mai ales ca operatia se face cu anestezie generala ).. Si nu este nici Sebi acasa ( si nici nu vine in noaptea asta ) ca sa ma mai incurajeze . Sincer nu stiu cum o sa fac fata zile de maine.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Felicitari Ale! Multa sanatate si o sarcina usoara!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Am fost si noi azi la dr. La 3 luni fara 3 zile Maia are 7,450 kg si 65 cm. Cam multisor adica, si asta doar cu san. Asa ca mi-a dat vigantol tablllete de acum, ca sa prevenim rahitismul, ca cica bb-ii mai grasuti sunt mai predispusi la asa ceva. Si mi-a mai dat un unguent pt bubitele de pe picioare da nu mai stiu cum se cheama (cred ca fluoden, da nu mai stiu exact, tre sa ma uit). Si uite asa ma sperie pe mine pediatra ca e prea grasuta. Ea ma suspecta ca i-am dat cereale; dar in afara de laptic si ceai Babycalm mai rar nu-i dau nimic. Asa ca nici prea mult nu-i bine :).
Da ne facem noi mari si mergem in picioruse. Doar ca mai e asa mult pana atunci... :)

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

I-am vazut pe Vladut si pe Mathias. Niste haiosi si niste scumopi amandoi pe fiecare.

Camisol bine ai revenit.

Alexxia stai linistita ca este o interventie usoara asta. Sora mea a fost operata asa tot la Budimex cand avea 5 ani. Deci acum 20 de ani....partea proasta la ea este ca s-au refacut acei polipi si a fost operata a 2-a oara ...La nici una nu a fost nici o problema...acum este f bine chiar dupa atatia ani...dar cand era mica abia respira cand dormea se sufoca, nu se odihnea bine...este cea mai buna solutie...am auzit ff multe cazuri de copii cu polipi...Iti tinem noi pumnii si ne gandim la tine

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Imi puteti da si mie parola de a mailul comun, va rog? Multumesc.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Hai ca n-am putut sa adorm.
Ale ce veste minunata,o asteptam de mult,mai intram pe la voi pe acolo si citeam si tot asteptam.Felicitari si multa sanatate,sa ai o sarcina usoara si fara probleme si la anul pe vremea asta sa te auzim laudandu-te si tu cu minunea ta.
Vroiam sa stiu ce cantitate se da din acel CA ptr ca eu din cel gluconic dadeam 5 ml,din asta la fel?
Spuneau astia acum pe B1 in reclama cu Moni si nasterea,ca din clipa in clipa...ceva de genul asta.

IO mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput