Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

simoky activeaza-ti PM ca sa iti dam parola...sau da o adresa de mail

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Sephora, inca nu. Pediatra a spus ca recomanda sa mergem la inot dupa varsta de 4-5 luni (cand isi tine mai bine capusorul), adica de prin martie incolo. Speram si vremea sa fie la fel de calda ca si pana acum, caci nu cred ca il voi duce daca este frig afara.

Itzy, daca iti este pofta de bucurii, roaga-l pe sotul tau sa iti cumpere de la reprezentanta (langa Ambasada SUA). Asta daca te poti hotari ce sortimente sa alegi dintre cele...n care sunt expuse!

Dudu pedaleaza de obicei foarte energic, dar la stepper il stimuleaza si mai mult faptul ca scoate sunete: Patrick, Mimi si Gigi imita animalutele pe care le reprezinta, si sunt atat de haioase! Mai mult chiar, cand il las singur in patut se invarte sa ajunga la el si sa se joaca, ca o data chiar m-am spriat ca se aude un mieunat de pisica in casa!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">si filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Adriana_mica si Patricia face la fel in somn. Ce frumos e Dudu. Sa va traiasca!

am mai tras cu ochii la Mathias si la Vladut, pe care ii pupacim

Carmen tu cum mai esti? mai da-ne un semn

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

’Neata si de la noi…ca la mesajul anterior eram prea adormita si grabita sa nu se trezeasca juniorul…
Alexxia tinem pumnii sa iasa bine!Pupam fetitele!

Sephora si noi vrem la innot la Active Center…dupa ce suni ne spui si noua detalii…please…

Itzy cum se activeaza PM?

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Gata am reusit…am activat PM…astept si eu parola de la mail-ul comun…multumesc!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Asa fac si io cu cucul il lasam la liber,dar ieri era pritena mea la mine si m-a intebat de ce nu i-l ridic (ce sa stie ea are fata 1 an si 4 luni) si-i zic ca nu stiam dar m-a informez repede de la fetele mele.
Adriana mie Vania mi-a zis ca se poate incepe de la 2 luni jumatate,dar io nu m-am dus inca ptr ca am tot fost plecati.Io cred ca nu mai vine frigul anul asta.
Smoky imediat cum adoarme bebe sun si va zic.

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Adriana pai cred ca pana la urma asa fac...pana acum ma linisteu alte dulciuri dar acum ca sunt si in Buc...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Gata, am venit si noi de la vaccinul de 4 luni, unde raportam 6kg600gr, si 66 cm( a luat 19cm de la nastere), dr. este foarte incantata de e, a zis ca arata foarte bine, ca este mult mai dezvoltat decat cei de varsta lui. O sa incepem si noi diversificarea, dar de-abia de la 4 luni juma, si incepem cu fructe, pe care le crestem progresiv. Ca si trecerea de la Humana 1 la 2, tot progresiv o facem. Cat priveste greva foamei, mi-a zis ca sa nu-mi fac griji, atata timp cat creste asa frumos, inseamna ca lui atat ii ajunge. Oricum, ca sa te raportezi daca e bine sau nu, copilului trebuie sa i se dubleze cantitatea de la nastere pana la 4 luni, adik al meu trebuia sa aiba macar 5kg800gr, deci e foarte bine.

Asa, am mai intrebat cat are voie sa stea in funduletz, ca al meu ar sta numai asa, si mi-a spus ca poate sta si o zi intreaga, daca el asa vrea, nu afecteaza coloana deloc, si ca pot pleca cu el in scaunul de masina i sa-l tin cat vreau ca nu se intampla nimik.

Am intrebat si de zymafluor, pastile pentru dinti si mi-a zis ca ea prefera ca la cateva luni dupa ce i-au aparut dintii sa-l spalam pe dinti cu pasta de dinti cu fluor, decat aceste pastile, pentru ca pastilele trebuie sa le ia pana la 16 ani neintrerupt si nu se merita, efectul e acelasi.

Am intrebat si de fier, si mi-a zis ca ala se da la 6 luni.

Toate fructele cu "p", adik ccc care incep cu "p" sunt anti constipatie.

Gata, asta a fost tot.

A, am uitat, a plans putin, dar a uitat repede, si acum doarme linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineta.
Am venit si noi de la vaccin a fost o curajoasa nu a zis nici pis ea ridea nu ave nici o treaba mai ales ca era in elementul ei in fundul gol.

Ce m-a intristat este ca mi-a spus pediatra sa-i dau 6 pic de Vigantol / zi - 2 luni pt ca nu i s-a mai inchis deloc frontanela. Sper sa aibe efect.

In rest 6kg aproape ( nascuta cu 2.670) si 64 cm.De greutate a spus ca este ok cu toate ca ultima luna a luat doar 500 gr.Cred ca o trec pe papa pt ca eu am zis ca nu se satura copilul meu iar praf nu vrea nimic.O sa vad cum procedez.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

noi plecam in parc si mai scriem cand venim.
BINE ATI TRECUT DE VACCINUL DE 4 LUNI!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput