Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu am fost alaptata pana la 1 an si 7 luni, ma intrece cineva? Sper ca David sa pape san macar pana la 6 luni, eu vreau sa merg la serviciu si sigur o sa scada lactatia.

Voi cand aveti de gand sa reveniti la serviciu? Eu as vrea de la 1 aprilie insa am inima indoita de acest lucru, desi va sta mama cu el... oare poate sa-i dea altcineva, fie si bunica lui, educatia cea mai buna??? Si faptul ca nu voi mai petrece tot timpul cu el ma doare ingrozitor. Daca as sti ca-mi gasesc serviciu la fel de bun si dupa 2 ani nu m-as duce nici in ruptul capului... si banii astia niciodata nu sunt de ajuns...

Pe mine asta ma macina nu faptul ca n-as mai putea iubi un bb2 sau bb3, eu iubesc toti copiii de pe lumea asta, SIGUR as putea sa-l iubesc si pe al 2lea la fel de mult.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, culmea, si eu am vizat azi-noapte bomboane Bucuria. Hai ca suntem de coma
Eloise, super dulce Vladut al tau la intalnirea cu Maria! E vorba cumva de Maria a lui Gety? In orice caz, scumpica foc prietena lui Vladut!
Lamulti ani bucuriilor sarbatorite azi: Andrei pentru cele 5 lunisoare, Alesio Tubasa si Rebecca Riana pentru cele 4 luni si Maja pentru cele 3 luni!
Ralu, s-ar putea (da' nu e sigur, pana nu vad nu cred) ca prin mai-iunie sa plec cateva zile la Viena si-ti promit ca-ti aduc de acolo fie o oaie ca www.sheepworld.de/" target="_blank">asta fie una ca www.members.lycos.nl/vianda/WollyWell-3" target="_blank">asta. Sau poate pe amandoua daca o sa am bani!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Apropo de educatie, ieri m-am uitat pe antena1 la 9595 si era o mama disperata, avea 2 fiice de 15 si 16 ani insarcinate amandoua, aia mica in 4 luni si aia mare in 8 luni. Se tot mira mama lor cum de i-au facut fetele una ca asta... pai ea n-a vb. niciodata cu ele sa le zica ce si cum. Si fetele se mai si distrau pe tema asta, era o joaca pt. ele, nici nu stiau ce o sa li se intample, voiau sa dea copiii la orfelinat... si a sunat dr. pe unul dintre posibilii tatici, habar n-avea ala cum se fac copiii... doamne fereste cata prostie in lumea asta... VINA era a parintilor si a societatii care nu i-a invatat nik...

Indignata de ce am vazut, i-am facut lui fi-miu prima ora de educatie sexuala, i-am explicat cum e cu prezervativul...

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Mai fetelor, haideti sa lasam subiectul asta cu alaptat vs. biberon pt. ca fiecare e cu parerea lui si fiecare stie ce e cel mai bine pt. puiul ei. Sunt sigura ca fetele pro alaptat nu au vrut decat sa ne ajute. Eu una recunosc ca am fost de vina ca nu am alaptat-o pe Maria. E vina mea, ar fi trebuit sa intreb aici pe forum ce si cum, ar fi trebuit sa strang din dinti si sa ma mulg mai mult timp...ar fi trebuit multe, parca mi-a luat Dumnezeu mintile

Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Lexi eu nu cred ca esti vinovata, ai fost sfatuita prost doar, si pana la urma au fost motive intemeiate, nu ca ti s-a pus pata tie sa nu mai alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, merci de felicitare! astept cadoul cand te duci la viena.
ia sa cauti pe net joculetzul SVEN! o sa ai o surpriza!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Indignata de ce am vazut, i-am facut lui fi-miu prima ora de educatie sexuala, i-am explicat cum e cu prezervativul...[/purple]

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.[/b][/font=Book Antiqua]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

M-am mai linistit cu Maia. Adica ieri v-am zis ca avea 7,450 grame la aproape 3 luni. Da am facut un cacul si, avand in vedere ca am nascut-o cu 4,1kg, inseamna ca a luat cam 3,3 kg in 3 luni, adica 1,1 pe luna in medie, ceea ce nu e exagerat de mult din cate am vazut. asa ca la noi startu a fost mare, ca in rest asimilam aproape normal.
n-am gasit pastile vigantol de 1000. mai caut azi

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by DiaB

M-am mai linistit cu Maia. Adica ieri v-am zis ca avea 7,450 grame la aproape 3 luni. Da am facut un cacul si, avand in vedere ca am nascut-o cu 4,1kg, inseamna ca a luat cam 3,3 kg in 3 luni, adica 1,1 pe luna in medie, ceea ce nu e exagerat de mult din cate am vazut. asa ca la noi startu a fost mare, ca in rest asimilam aproape normal.
n-am gasit pastile vigantol de 1000. mai caut azi

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

absolut! n-ai de ce sa-ti faci griji! maia a luat in greutate ca la carte! e perfect in grafic! plus ca nu cred ca se poate vb de copii prea grasi la varsta asta.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Ralu, vezi ca ti-am mai trimis o felicitare. Eu in schimb sunt innebunita dupa Diddl, i-as lua Mariei tot ce se poate cu Diddl, da' sunt scumpeeeeee....

Mergi la inceput