FIV 98
Raspunsuri - Pagina 4
Moniland spune:
Cris, cu siguranta au crescut ca nebunii . Cum iti simti ovarele? Tu din ziua a 6-a nu ai mai fost la control?
Monica
cris86 spune:
Monilandovarele le simt si cand dorm,sunt balonata si ma doare burta.La doctor am fost sambata si a zis ca merge totul bine sa incep injectile cu orgalutran si sa vin joi.
Tu cand o sa afli cand incepi?
cristina
KITTA spune:
Galuscutaasa credeam si eu ca atunci cand oi vrea vine BB imediat. Eu credeam ca nu fac ca nu vreau, ba ca ma feresc, ba ca nu am gasit pe cineva demn de copilul meu, si cand gasi imi dadu interdictie sefu' ca cica sa pun firma pe picioare si am pus-o, dar m-am pus pe mine la nebuni. Ca si eu tot asa patesc de cateva zile incoace. Din toata chestia asta sper sa se aleaga ceva bun (pana la BB) adica sa slabesc vreo cateva kg d suparare....
KoraPop spune:
Am mai facut si eu un pas azi....am povestit detaliat cu d-na Matei, am primit lista de analize ( aproximativ aceeasi cu cea de la Giuly) si cat mai curand am sa fac analizele ( cateva le am deja )...am plecat optimista, increzatoare si plina de speranta....Dupa mine mai asteptau doua cupluri cu dosarelul tot pentru discutii premergatoare FIV-ului...Doamne ajuta pe toata lumea!
Maine am sa scriu ceva mai mult, acum sotiorul meu are de lucru la computer si ma bate la cap sa ii cedez locul...eh asa se fac banii pt FIV...
O seara frumoasa tuturor!
Kora
KITTA spune:
Monica-Elenavarsta nu am de ce sa o ascund: 39! Sa vezi cand oi schimba preficul....
Sheritamultumesc de complimente, dar batrana sunt caci organismul nu vrea sa mai produca sau sa se reproduca, iar sexi nu ma mai simt cu atatea kg in plus dupa tot felul de tratamente si stimulari, deci am mai ramas doar blonda si nici asta nu e naturel. O fi bine o fi rau, nu stiu!
KITTA spune:
uitai sa mentionez ca daca nu-s prea deprimata (su deprimanta ca sa nu va deprim si pe voi) dupa discutia de maine cu Prof. meu, voi veni si eu vineri la intalneala. Si subscriu la nefumatoare, ca data trecuta ma stergeam la ochi si nu erau lacrimi de bucurie din nefericire....Asa ca daca vom fi in majoritate nu se va fuma la masa, ci afara...
Sheritatrebuie sa te lasi de fumat doar esti in plin tratament. Las ca vedeti ce perdaf va targ vineri.....
Joi, ma duc cu inima in dinti la Dr. Corina Neamtu la Dacia center...Poate ma intalnesc si cu Dr. Bucur si merg pe 2 fronturi...
Moniland spune:
Am avut o discutie cu dr. si mi-a spus ca infectia nu ar trebui sa influenteze . El a sugerat sa fac inhibarea si inainte de a incepe stimularea sa faca o spermograma, pentru linistea tututor .
Asa ca sunt din nou .
Monica
laurabyby spune:
BUNA FETELOR !
NU AM MAI SCRIS PTR CA AM FOST FOARTE STRESATA DAR DE CITIT V/AM CITIT .
MAINE AM ET !
SPER SA FIE BINE !
CE IMI RECOMANDATI ?
CAT SA STAU IN PAT CE SA FAC SI CE SA NU FAC???
MULTUMESC
INTRADEVAR SFATURILE VOASTRE SUNT MAI BUNE DECAT ALE MEDICILOR
PUPICI SI BAFTA LA TOATA LUMEA !
NICOL
madalina28 spune:
NICOL bafta maine la ET. Stai cumintica in pat macar cateva zile dc nu poti mai mult si lasa stresul ca nu e bun fii optimista.Sa dea Dumnezeu sa deschizi sezonul de FIV-uri pe anul asta cu o super reusita.Iti tin pumnii.
MADALINA
zouzounaki spune:
quote:betty tocmai am scris moderatoarei,daca se poate sa redeschida subiectul...daca da,atunci am sa-ti zic ca sa scrii neaparat despre frumoasa ta reusita din prima...
Originally posted by betty78
zouzounaki am incercat sa completez la Reusita din prima dar subiectul este deja inchis.
betty78
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca