Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
gio spune:
Bunaaa,'
Marina, Lili, tinem pumnii!!!!
Anis, bine ai venit acasa!!! Grasunica si scumpica fetitza!!! Nu stiu ce sa-ti zic cu febra si cu ranile decat sa ai mare-mare grija (o prietena de-a mea a patit-o rau dar nu vreau sa detaliez aici). Daca nu trece febra incearca cu antibiotic - de obicei se da Oxacilina dar stie mai bine dr.
Eli, ca te gandeai ce o sa faci cand te apuca nascutul: am fost azi la POlizu si m-am ingrozit!!! Asteptau o gramada pe hol, era o agitatie la internari si ma gandeam ca daca ma apuca doamne fereste in timpul zilei ma urc pe pereti sa stau la rand sa astept sa ma interneze. Eu vreau sa nasc spre seara, ca data trecuta, sa fie mai liniste prin spital. Si apropo de spital, se tot susoteau tipele de la laborator ca se pune lumea pe treaba la POlizu ca nu stiu cine a facut reclamatie ca e jegos si vor veni controale.
Miha, scaunele acelea 0-18 kg de obicei au 3 pozitii, cea mai pe spate fiind aseamanatoare cu cosuletzul. Eu una nu m-am gandit la norme cand l-am luat, ci la bb, ca noi calatorim destul si nu l-as tine pe bb in brate pt nimic in lume, riscul fiind prea mare.
Eu iar mi-am facut culturi din col si probabil d'aia sunt azi mai negativista. daca-mi iese iar ceva cred ca strang pe cineva de gat. m-am saturatttttttttttttttttttttttttt.
Partea frumoasa vine de-abia acum; ma gandeam ca daca mai am o sarcina ca prima ma urc pe pereti. acum am avut probleme inca de la inceputul inceputurilor si chiar mai devreme, pierzand sarcina dinainte. si am stat cu frica in san luni de zile, cu dureri, in pat bleah...Dar de vreo 2-3 sapt am inceput sa ma bucur de sarcina, sa fac cumparaturi prin magazine cu ditamai burtoiul, culmea e ca nu merg nici ca o rata, o am si pe Taisia dupa mine si ma simt tare mandra de starea mea actuala. Cred ca in timpul asta am sintetizat tot ce n-am reusit sa fac in atatea luni. parac am trait pe sub pamant, cand merg prin oras si vad ca eu-stiu-ce magazin s-a mutat, au mai facut ceva prin parc. Mai am cate ceva de facut si pana termin nu nasc, vorba Aelitei!!!
Dar va urmaresc pe voi si ma duc acum sa trec 2-3 numere in agenda sa dau mesaj cand s-o intampla.
Va pup
37 +
criss68 spune:
mihacarm, daca te impaci bine cu microundele, mie mi s-au parut mai ieftine sterilizatoarele pt microunde. din asta as fi luat daca nu gaseam altceva f convenabil ca pret
Eu am unul no-name, pe aburi, diseara as vrea sa facem o proba sa vada si tati cum se utilizeaza daca imi trebuie in spital, iar eu sa nu am 2 maini stangi cand voi avea nevoie prima data de el. Practic am luat cu 25 euro din germania un set bb cu tot felul de prostii inclusiv sterilizatorul. Mai avem produse de la firma asta (Carrera), sunt bune, dar nu e ceva cunoscut cel putin in Ro. Am zis ca poate ma tine macar 6 luni, dupa aceea nu mai am nevoie sa sterilizez nimic.
Anis, dar ce bucalata e Iarina!!! Sa va traiasca, acum visurile voastre s-au implinit.
Eu am constatat ca toti bebelusii nu numai ca sunt frumosi, dar sunt asa de maricei, de parca nu ar fi nou-nascuti!
pupam mamicile, burticile si bebeii!
AMR 7
criss 39+ cu Ligia
Liuda spune:
Mihacarm dar nu m-am suparat! Numai ca eu vreau sa par o fata harnica, foc! macar de vazul lumii!!!si de ochelari e cum a zis Dana - eu in realitate vad foarte bine, cum zice domnul tata "vezi si ce nu tre sa vezi" ... vad, frate si de la 4 km daca trebuie.... dar am facut o hartie la un nene dr. care se pricepe in ochi ca am miopie forte si nu am voie sa ma fortez si deci si prin urmare nu am voie sa nasc normal - adica verde la ceza pe care o vreau eu! Insa nu e de ajuns doar foaia ca doamna sefa de sectie la maternitate e o "draguta" care nu suporta ideea cezarienelor nici unde e cazul - dap unde nu e! Asa ca ma duc si cu ochelari pe nas!
Rali eu nu pot mama in casa, eu nu stiu cum fac sa rezist in maternitate alea 5 zile... eu sant cu ardeiul in fund, pana nu ma misc - ma apuca toate durerile de la stat in casa!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!
megbeng spune:
vesti de la monu:
e internata in spital, se pare ca maine "o taie"..i-au facut injectia aceea pentru maturarea plamanilor lui bebe si e pe perfuzii , la municipal, tot cu transaminaze mari...
rali, da, gata prima zi..a fost doar cu formalitati, ca sefii sunt plecati la un congres, asa ca de miercuri "intram in paine"
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
loremunteanu spune:
Miha, eu am luat sterilizator de la Tefal pt micounde...(parca vreo 800mii a fost) cu tot cu 4 biberoane... Era in super market la Auchan. Nu stiu daca in Constanta aveti... Am niste poze la semnatura cu el...
Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
gio spune:
Ii tinem pumnii lui Monu, sa fie bine si ea si bb.
Meg, cum ai rezolvat pana la urma? Trebuie musai sa te duci o luna la munca?
Si mi-am adus aminte ca zicea Aelita de varful pompitei ca s-a stricat in sterilizator - pt astea folosesc solutia de sterilizat de la Chicco, care e destul de ieftina si tine mult, o cutie de servetele umede goala pe care o umplu cu 1 litru de apa + solutia aferenta. E o varianta si pt sterilizarea biberoanelor, cu conditia sa le scurgeti bine dupa sa nu mai raman solutie pe ele.
Pupici
37 +
megbeng spune:
trebuie sa merg pana pe 1 februarie..contractul e semnat cu data de 1 ianuarie, activitatea rezidentilor incepe oricum in 15 ia, deci azi.
da nu-i asa grav, ca-mi place la spital si dimineata pe la 7.20 cand plec de acasa inca se circula rezonabil (am de facut tot "stefan cel mare", iti dai seama...)
am descoperit ca am colegi de gasca si secretara e si ea amabila..ce mi-as putea dori mai mult?
vine bebe!
oana_bucur spune:
Buna ziua, fetelor...sper ca intram cu bine intr-o noua saptamana.
Noi suntem bucurosi caci e ultima saptamana in care tre sa rezistam pe metereze...saptamana viitoare pot naste linistita.
Anis inteleg ca ai ajuns acasa...felicitari !!! si bine ai revenit acasa cu buburuza!
Daconst dragutza, ma pregateam sa intreb de tine dar te-am vazut la postare...putzica al tau inca leneveste...il inteleg...tre sa se simta tare bine acolo in burtica.
Weekendul asta am asezat cam tot in camera lui bebe, am pus si asternuturile, perdeaua...mai asteptam comoda ptr infasat saptamana asta...si gata...
Practic noul locatar poate sa vina linistit din toate punctele de vedere dar eu insist sa mai asteptam pana saptamana viitoare.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
38+
megbeng spune:
sunt atat de somnoroasa si am asa o leneeeeee..ca mi-e lene sa merg sa-mi fac o cafea...de jumatate de ora zic :"gata, acum ma ridic de pe scaun"..si cu zisul raman.
vine bebe!
Helenutza23 spune:
Oana da' tu esti perfectionista rau! glumesc, evident. toate ne dorim fix termenul ce bine ca ai aranjat camera. eu sapt viit intru in prenatal si incep si eu ultimele amenajari. sa ne faci poze sa vedem si noi locatia
rali cum sa te mulgi sub dush? si daca vrei sa colectezi laptele? da detalii ca io nu mai pricep multe
35+