Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sterilizator rezonabil ca pret am gasit la help-net..electric cu aburi, de la "primii pasi", pemtru 6 (sau 8 ?) biberoane-care sunt incluse in pachet...costa 180 RON..altele "de firma" din aceeasi clasa costa cam 400 RON.

lili !!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, mie carutul mi l-a luat mama. Nu are manere reversibile (cum imi doream tare mult) si nici scoica. Pe mama a incantat-o ca avea masuta si in fata bebelusului si sus, in fata celui care il impinge. A urmarit ca rotile sa fie mari. L-a luat cu sora mea care are deja un baietel de 5 ani si mi-a spus ca e tare dragut si practic (mie nu a vrut sa mi-l arate).
Eu am fost tare dezamagita cand am auzit cum arata + ca are 9 kg (stau la et.4) Acum nu oi fi zapacita la cap sa arunc banii pe altul. Asta e!

ylilimic, cate 2 in pat??? Da' toata Cta s-a pus pe nascut taman acum, odata cu mine?

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nu mai pot de sani..si ma doare rau la muls din cauza ranilorrrrr

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata!
bai da cata agitatie... mama!!! Ylilimic ai pus fetele la treaba, bravo fata!!! Hai, naste odata!!! dar numai nu inteleg faza cu 2 in pat... sau paturile la voi sant gen dormitoare sau gravidele sant mici de incap cate doua! Cum mama masii sa stai 2 in pat... ce chestie! hai fatuca - ca iti tinem pumnii , ca eu zic ca cu apa rupta sau ce a fost aia, nu te mai tine dr. 1-2 zile acasa! tot la spital ajungi azi! Si vezi - sa fii barbata!

Alinatxa fata ai vazut ce regim super mi-am facut???? ma culc la 11 - 12 noaptea si ma trezesc dupa 9 (nici chiar la 11 cum zici tu!!! hai nu ma fa de ras, ca eu incerc sa fiu harnica), apoi cu greu ajung la baie (unde cum nu dai - stau 20 de minute, dar daca ma spal si pe cap ... ap mori la usa baii), dupa care incepe o intreaga poveste - 10 minute ma rog de mine pana trag chilotii pe mine, apoi sutien, apoi mai stau ma mai gandesc si incep sa trag ciorapii unu cate unu - si tot asa trece aproape o ora... si eu inainte eram ca soldatul in 15 minute ieseam din casa, acum o ora jumate sau chiar doua dureaza procedura! si uite asa in conditii bune ajung la birou pe la 11 (sau chiar mai mult)!!! Fata eu si azi sant la birou ca nu avem nici o bucata director asa ca am venit si mai devreme - adica la 10.30! dar aici incepe o alta poveste - pana pun cafeaua, pana o beau, pana o barfa, pana desfac posta ... ajung la voi pe la 1 asa ! Viata grea mai duc si eu!!!

Daconst fata nu mai te stresa ca iti zic eu ca ti-a venit timpul - mai ai o zi... si gata! Uite asculta-ma pe mine! Strange bagajul, fa curat, lasa omului mancare, ca vine bebele!!!

fetelor ma scuzati dar revin mai tarziu - nu de alta dar tre sa fac banca, adica platile pe azi, mai am o lista ce am de facut^ la farmacie - dupa ser fiziologic si ceai de tei, ca toti zic ca e bun de baut dupa ceza imediat cat mai mult (nu stiu e drept sau nu dar sa am si eu in casa), nu am fost de o juma de an la asociatie sa-mi platesc datoriile la intretinere, apoi tre sa-mi caut ochelari - ca daca ati uitat - eu din cauza ca am minus 6 la ochi fac ceza, nu ca e moftul meu! Si cica tre sa ma vada sefa sectiei cu ochelari ca altfel pune prea multe intrebari....a si inca o problema - tre sa ajung la pedichiura ca am tot lasat (de lene - normal) dar acum chiar nu se mai poate! AAA si inca - trebuie sa-i arat si eu lui sormea ce are de facut frate la firma ca ea o sa fiena locul o vreme!
gata tac !
plec la treaba!
da parca ma apuca lenea!
parca vad ca nu fac si azi nimic!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Anis ce frumoasa e Iarina!
Ai incercat sa te mulgi si sub dus? (am inteles ca nu mai e asa dureros)

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liuda, da' nu trebuie sa te superi! Ce sa mai spun eu care ma culc la 4-5-6 si ma scol la 16-17-18? Acum sunt treaza pt ca am avut o mica problema, dar ma duc imediat la pt ca vad ca fac doar oua de pupaza!
Tu vorbesti serios cu -6 la ochelari??? Sotul meu are -4 si ochelarii sunt destul de grosi.

Diseara ma duc sa imi iau rezultatul la streptocopul B!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Liuda- dar ai program incarcat nu gluma si peste trei zile nasti- eu de vreo 4 zile nici nu am iesit din casa!

Megbeng- gata prima zi de munci? cum a fost? au trecut emotiile?

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Anis, Iarina e o scumpete si ce bucalata e ma topesc dupa ea bine nici ci Alenxandra lui Adinush nu mi-e rusine sper ca am retinut bine numele fetitei, sunteti frumoase si sper din tot sufletul si sanatoase, i-mi pare rau ca suferi cu sanii nu stiu ce sfaturi pot sa-ti dau .

aaa la fel ca si Loredana astept povestea nasterii cu dr T conditii de spital cotizari samd, cand ai timp bineinteles.

Mihacarm, eu mai trag cu ochiul si pe la scutecele de nov-dec 2006 si unele fete se plangeau de servetele umede de orice fel: 1. ca fac iritatii, 2. unii bebei au fost diagnosticati cu infectie urinara cu e coli si servetelele umede ar fi cel mai favorizanta cale de infectie.
si eu merg pe premiza apa si sapun cand sunt acasa iar in cazuri exceptionale servetele umede, o sa vedem cum va reactiona puiuta si hotaram atunci.

uite-o si pe Liuda, bravo fata bine ca esti activa.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

pe mine m-a apucat curatenia in dulapuri dar credeti ca ma pot tine de ea fac ce fac 10-15 min si iar in fata calculatorului ca de oboseste fata, mi se intareste burta si nu vreau sa fac vre-o boroboata

mai facem o galerie pt fete cucuiete Lilisor, Marina, Danaconst,

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am trezit si eu in sfarsit...deja sunt dereglata rau.Noaptea bantui si ziua dorm.
Azi nu stiu ce sa mai mesteresc prin casa ca nu mai am ce.Poate calc ceva,sa nu zic ca stau.

Multumesc fetele pentru galerie,dar nu stiu ce sa mai zic cu bb asta al meu.Azi la dr nu-mi face sigur nimic,doar vom discuta cum arata situatia si daca miercuri imi induc.
Aici nu se face nimic inainte cu 10zile daca ai depasit DPN-ul.Or fi avand si ei mortivele lor.

Anis,bine ai revenit acasa...ai o scumpete de fata care a mostenit parul de la tine,cred...dupa cum arata.

Ylilimic
,deja te invidiam ca tac pac pleci sa nasti...si eu nu mai stiu ce sa fac sa o ia bb la vale.

Liudo,specifica ca tu porti ochelari doar pe hartie si ca in rest esti ochi de soim,ca altfel induci lumea in eroare.
Fata azi sper sa-l conving pe dr si sa-mi promita ca miercuri imi provoaca nasterea,ca nu mai am nervi.
Mi-e frica ca daca-i spun ca am pierdut dopul zice ca e pe vine bb si sa nu ma mai lase sa astept.

Dana 40+6

Mergi la inceput