Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Lili! Lili! Lili!

Marina! Marina! Marina! Sper sa mearga cu a doua inducere ca sa nasti cum vrei tu... Daca nu, asta e... esti pe maini bune oricum... Fetitei voastre ii cam ajunge cat a stat la mami in burtica asa ca trebuie sa iasa. O sa fie bine.

Dana! Dana!Dana!

Anis, Adinush, bine ati venit acasa! Va asteptam cu detalii. Eu una sunt estrem de interesata de tot... Acelasi dr, acelasi spital... Asa ca, va rog nu ne uitati.

Mihacarm, cu servetelele umede nu stiu ce sa zic... Nu intotdeuna numele inseana si calitate superioara... Noi am cumparat pt bebe pampersi si servetele de la Happy, am primit si un pachet de pampersi de la Pampers... Cu singuranta nu o sa dau 300mii pe pachetul de pampersi cand pot sa dau 180 (sau cat sunt)... Si daca ii si iei de la depozit sunt si mai ieftini... Servetele le-am testat pe mine si de la unii si de la altii si sunt ok. Nu mi s-au parut bune cele de la la Dalin de exemplu, care cred ca au alcool (pisca). Eu am doua exemple bune... intr-un caz au folosit servetele Happy la inceput si apoi orice altceva ieftin... si copilul n-a patit nimic si in al doilea au folosit Pampers si apoi Nivea si sunt multumiti mai mult de Nivea decat de Pampers. Cred ca cel mai bine e sa testezi singura pe copilul tau sa vezi ce-i prieste... Pe vremea cand lucram in centrul de plasament, foloseam foarte mult pampersi de la Fippy (parca asa se scrie), care mi s-au parut extraordinari... Pt ca stateau foarte mult timp in ei (din lipsa de fonduri trebuia sa facem economie - 2 pampersi pe zi)... si nu trecea pipi prin ei si nici cu iritatiile nu am avut treaba...
Sper ca n-am batut campii prea mult...

Mai fetelor, dopul trebuie sa fie musai transparent? Ca si eu m-am trezit de cateva zile cu niste granule sa le zic... dar mate... si destul de consistente.

Pupici!!!

Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo m-am intalnit in spital si cu marinar aseara...a nascut>??
Cu alinuk si adinush am fost colege gasca mare..

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pozeeeeee:
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762384706560

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

waw, Lili, azi nasti!!!
O trupa de majorete si de la mine

Sa nu uitam si de Marina, nu se stie cand, dar sigur zilele astea scoate cumva copilul.

Eu nu stiu mare lucru de inducerea nasterii, nu am auzit nici pareri pro, nici contra. Stiu doar de o prietena care tot statea in spital in asteptarea nasterii: sarcina joasa, colul pregatit, dar contractii nedureroase. Pana cand intr-o zi i-a spus doctoritei ca s-a plictisit de atata nascut, dr i-a dat o pastiluta (cu continut misterios) la ora 14 si la 17,30 a nascut.
Ma gandesc ca e anormal sa se induca nasterea atunci cand copilul chiar nu e pregatit si nu vrea sa iasa, nici organismul mamei nu da semne. Daca varsta sarcinii e prea avansata (41-42s) banuiesc ca e mai indicata cezariana.

Dana, stiu ca tu urmezi!

Daca mai aveam ceva de adaugat, am uitat cu vestile astea!

Pupici si sa auzim numai vesti bune!

AMR 7

criss 39+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Multa zarva pentru nimic! Am vorbit cu doctorul si zice sa mai astept sa vedem daca se intetesc semnele, sa nu ma car la Cta degeaba. Mai rau e ca daca va trebui sa ma interneze, e naspa de tot - sunt cate 2 in pat! nici lui nu-i place, dar acum...om trai si om vedea...

Merg sa ma intind si repet, nu plec pana nu va anunt!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

anis bine ati revenit! sper sa iti treaca febra si sa iti revii cat mai repede. am vazut pozele. Iarina e super, iti seamana! sa fiti sanatoase!

ylilimic 2 in pat? nu se gaseste nici o rezerva, nimik? offff. lasa ca o sa fie bine. continui totusi galeria pt tine

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, si mie mi-a recomandat cineva servetele umede de la Nivea (ieri am vazut ca sunt cele mai scumpe, pret aprope dublu fata de Happy). Rostul servetelelor nu il vad decat in spital. Nu cred ca apoi voi mai cumpara (desi sunt sigura ca multe nu imi dati dreptate) pentru ca sunt destul de scumpe.
Primul pachet de absorbante l-am luat de la Pampers (de, erau in oferta – 2 lei mai ieftin decat de obicei). Intentionez ca mai tarziu sa incerc si o marca mai ieftina. Ieri seara, dupa raspunsul lui Criss am avut si o disputa cu sotul care, bineinteles, nu mai recunostea ca el a insistat sa iau ceva mai ieftin.

Acum nu stiu ce sa fac cu fotoliu de masina. Am vazut unul tip scoica la 150 in mall, dar cred ca il voi putea folosi maxim un an ( daconst a spus ca mai putin chiar). Pe net am gasit unul omologat RAR (are si reducere pana la sf. lunii) dar nu prea vad cum as putea sa-l folosesc in primele luni (mi se pare prea abrupt). In descriere spune este pentru copiii intre 0-4 ani. Voi de care v-ati luat? Cat timp intentionati sa il folositi?

Ieri am cautat pe net si sterilizatare. Mama, da’ ce preturi au! Ma voi duce si prin farmacii si prin mall-uri sa vad de care gasesc. Din cate am inteles, cele mai bune (si cele mai scumpe) sunt cele electrice pentru ca nu trebuie sa folosesti nu stiu ce solutii.

Pentru YLILIMIC:

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Anis, vazut poze. E bucalata rau si frumoasa! Si se confirma spusele cuiva (imi cer scuze ca n-am retinut numele) avem cei mai frumosi bebei! pt mamica si bebelusa.
Lili... Mai nasol cu statul 2 in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

anis, ce dragalasa e Iarina! Ce obrajori bucalati are! Ce dulce e cand se uita la tine sau cand doarme! Sa va traiasca! Sunteti o familie fericita!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Miha, si eu ma pregatesc de primit rosii... Nici eu nu stiu cat o sa-l sterg acasa cu servetele umede... pana la urma tot apa si sapunul mi se par cele mai bune. Servetele sunt extrem de utile cand pleci de acasa si trebuie schimbat... eu asa cred... sau sa-l mai spergi pe manute, gurita, etc...
La spital o sa iau si eu...
Eu n-am masina, dar parca mi-as lua un carucior cu scoica... chiar si pt deplasatul prin bucuresti cu taxiul, de exemplu... sau cand o sa plecam in provincie (acasa) cu trenul (o sa stea mai comod)... mai vedem...

Mergi la inceput