Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
ylilimic spune:
Sava spun ca sunt inca acasa?!
Ca am si atipit de cateva ori, doar ca simt deja contractii cam la 30 min . Ar fi trebuit sa ma bucure,dar mai rabd putin si cand vb din nou cu dr, lamuresc problema...
Vorba lui gio, prefer mai pe seara, sa imi gasesc si eu un loc sub soare. Ar mai fi o speranta cu asistenta "aceea" pe care o chem de acasa, poate nu e degeaba sefa pe etaj
Mai rau e ca deja ma ia foamea, ca io ma pregatisem si am zis sa nu mananc pana in ultimul moment...Poate ii pun la dr in palma si altceva decat bb...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
oana_bucur spune:
Ylilimic vad ca esti p[e metereze...bravo...tin pumnii...
La voi nu se practica automat clisma cand ajungi la spital?...in cazul in care da, nu mai bine mananci acum ca sa poti digera deja pana ajungi la spital?...
Sa iti iei la tine niste lichid dulce la spital...ptr energizare...
Te pupacesc.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+
monykk spune:
fetelor da nu stati degeaba mai , mi-a luat ceva sa ajung la zi
anis iubita bine ati venit acasa si tu si iarina cea frumuoasa . ai incercat protectoare din silicon la alaptat
lilisor esti tare nu gluma , esti asa de relaxata , te invidiez , dar facem galerie in continuare
ca presimt eu ca bebe nu mai sta mult
dana nu te-am uitat , de cand asteptam marele eveniment si bebe al tau capos tare
oana bucur esti tare harnicuta , de aia nu te-am vazut in we
revin ca nu ma mai lasa sa stau pe scaun
AMR 9 ZILE
mony
oana_bucur spune:
Helenutza nu perfectionista...dar am tras cu dintii de la inceput sa ajung pana acolo...ca bebe va decide sa mai leneveasca, clar nu ma supar.
Eu nu voiam "mai incoace" dar daca el vrea "mai incolo" ii respect decizia.
Incerc sa fac azi niste poze.
Monykk nici gand...doar ca weekendurile ma delectez cu prezenta mandrului meu si nu m timp de deschis calc...asta e regula deja.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+
gio spune:
Lili, hai ca dupa ora 14 se mai linistesc treburile prin spital, te poti duce cu incredere
cand va aud pe voi cum va dati seama ca se apropie momentul ma apuca aceleasi temeri ca la bb1: ca nu ma prind cand nasc si cine stie pe unde ma nimeresc. pai data trecuta daca nu controla dr si-mi spunea ca am dilatie eu habar n-aveam. noroc cu dopul, da' nici ala nu e semn sigur. iar despre contractii ce sa mai zic..ca eu la nastere le-am simtit cu adevarat pe cele mai puternice, pe cele de inceput nici nu le simteam....iar acum noaptea pai am cel putin o ora zilnic cu 5-10 contractii. in ritmul asta eu as pleca in fiecare seara la spital..ufff
37 +
ylilimic spune:
Yuuupiii! Am vb cu dr! La 15:30 sa fiu la el la cabinet! I-am zis ca azi vine bb, mai la noapte ca si primul si omul merge pe mana mea, stie ca nu glumesc...
Deci, ma spal repede, imi astept sotul plecat pentru 1 ora, dar ce sens avea sa vina mai devreme, si o tulesc la Cta...
Cica la pretravaliu sunt cate 2 in pat si sper sa nu ajung acolo...
Daca e de nascut, ma cazeaza la et 6, unde e ok, nasc si ma trimite la salon cu bb alaturi Manca-l-as eu pe doctor, de scumpul lui mama ce e!
Sa vina sotul, galeria, masina, si pizza...dupa ce nasc o sa zbier de foame!
P.S. Oana- nu se face clisma aici, de aia am pus sup cu glicerina dim;
poate mai pun unul...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
oana_bucur spune:
Ylilimic... ai o dispozitie buna si asta e nemaipomenit. Pupam fata si asteptam vesti bune.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+
rali spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
rali cum sa te mulgi sub dush? si daca vrei sa colectezi laptele? da detalii ca io nu mai pricep multe
35+
Pai in cazul asta nu mai colectezi laptele... Prietena mea care are 2 fetite si pe amandoua le-a alaptat mi- a spus ca in momentul in care simtea ca are prea mult lapte si o dureau sanii, intra sub dus si lasa apa calduta sa curga pe ei si ii masa usor (astfel simti si in ce parte a sanului ai mai mult lapte). La ea a functionat si a trecut cu bine de furia laptelui... acum eu stiu...
Oana chiar ma intrebam oare cand o sa intrii? Daca baietelul tau nu se grabeste poate reusim sa ne intalnim la spital... Pe 9 ian a nascut o prietena cu doctorasul tau si a fost super incantata...(l-a sunat la 24.30 si i-a raspuns la telefon)
Raluca 37+
Helenutza23 spune:
ylilimic hai ca esti tare cum iti faci galerie!!!
sper sa imi fac si eu singura galerie cand mi-o venii vremea!
ia sa testez de acum: imi fac galerie sa treaca sapt asta mai repede ca e ultima la servici hai ca e beton!
ylilimic asta e pt tine
35+