Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Tzuchi,deja am baut uleiul,dar n-am nicio treaba.Aici se bea cu suc de fruvte si nu-l simti cit e de gretos.Mai astept ca cica dupa 6 ore simti ceva.
Gio,Doamne da sa fie ca la tine...ca parca refuz sa cred ca la cit de bine mi-a fost se poate termina rau.
Lore,ai fost la control inainte?ca nu am retinut.
Scria cineva ca dupa control are sangerare maro.Aia nu semnifica nimic si trece.Eu am avut de 2 ori asa ceva si n-a fost bai.Stiu ca daca sangerearea e maro sau roz nu inseamna nimic,dar daca e rosie,trebuie mers la dr.
Intepaturile din vagin stiu ca deschid colul,deci nu sunt bune.Acum sa nu fie bb care apasa pe vezica ca atunci e altceva.Urinezi si trece.
Dana 41 fix,fix 
criss68 spune:
Fetelor!
Cum v-am mai spus: nu mor caii cand vor cainii!
Azi s-ar putea sa nasc!
M-am trezit uda, dar nu putea fi transpiratie si nici vreo secretie pe care s-o cunosc. De atunci nu s-a mai intamplat nimic senzational, contractii dese dar nedureroase, cate o crampa ici colo. De azi dimineata dau instructiuni, ma aranjez, refac curatenia unde e cazul.
Nu degeaba v-am zis ca mi-e teama de gura mamei mele care cred ca a si uitat ce-a spus.
Am vazut ca ati scris o gramada, fiind asa ocupata nici vorba sa reusesc sa citesc tot, in plus am avut si netul intrerupt - sotul a mutat modem-ul in alta parte odata cu sosirea ultimelor piese de mobila.
Va pup, sper sa vin numai cu vesti bune. Inca nu m-am hotarat ce nr de tel sa folosesc ca sa va anunt daca e ceva.
criss
39+ cu
Ligia
Daconst spune:
Criss,bafta multa sa scapati repede si cu bine.Incepem galeria si pentru tine...ca eu deja am experienta.Doar de galerie sunt buna,ca de nascut nu mi se arata.![]()

Dana 41 fix,fix 
Helenutza23 spune:
Daconst iti tin pumnii sa mearga uleiul ala.
laura ionescu bine ca v-ati lamurit 
criss68 mamele astea!
dar o sa vedem si noi in curand cum e!
e f adevarat ca unele au un al 6-lea simt f dezvoltat si care se manifesta in conditii cum sunt emotiile puternice, diverse griji legate de copii etc...
nu ne ramane decat sa incepem galeria si la tine, ca doar nu o sa nasti fara!
hai criiiisss

35+ 

livia72 spune:
As vrea si eu parola de la e-mailul comun. Am PM activat.
Eu sunt la 37 saptamani, inca mai lucrez (saptamana asta) si sper totusi sa nu ajung la 40 sapt. Alex (acum are 4 ani) s-a nascut cam cu 10 zile inainte de termen. La ultimul control totul era OK.
Laura, eu totusi zic sa consulti si pediatrul. Poate ca am uitat, dar KK de nou nascut este la inceput negru (meconiu) si apoi verde si se deschide spre galben. Bine inteles ca difera de la bb la bb, dar ar fi de vazut totusi...
gio spune:
fetele, eu va las ca plec la eco, nu inainte de a-i ura lui Criss nastere usoara!!!! Iti tinem pumnii!!!!!!
Si pt tine Dana facem galerie,poate poate se hotaraste bb
.
va pup
37 +
lizzy spune:
Imi puteti da si mie parola pt mail-ul comun, sper sa ma descurc sa intru ![]()
Multumesc!

Felicitari Lili!!!

Tinem pumnii Criss 

De Marina mai stiti ceva??
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag