Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi Gio si bafta la eco.

Eu ma delectez acum cu ceaiul din frunze de zmeura si pot spune ca nu e rau.Dupa uleiul de ricin asta e chiar super.Macar sa fiu impacata ca le-am incercat pe toate.

Liudo,cam mult dormi,fato...nu e stilul tau si-ti dereglezi copila.Hai misca-ti fundul pe forum.

Dana 41 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dianarus,ai PM.

Dana 41 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Multumesc mult, fetelor.

Cand o fi ceva, va anunt si eu. In orice caz, chiar daca nu ma prea manifest, urmaresc cu mare interes mesajele voastre. Desi am ceva ewxperiente ca mamica de bb1, niciodata nu strica sa mai afli ceva, mai ales ca bb2 poate sa difere semnificativ de bb1.

In rest nu stiu ce sa va mai spun, decat ca parca mi-e mai frica de nasterea lui bb2 (Irina) decat mi-a fost la Alex. Ori eram mai inconstienta atunci, ori am uitat intre timp.

De abia astept sapatamana viitoare sa mai imi fac macar cateva ore libere pt. mine (cat e Alex la gradi).

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Gio ai un PM. Multumesc mult pentru ajutor! Zilele astea tr sa-mi schimb nr de tel, iti dau un sms dupa nr cel nou cand va fi, dara pana atunci mai vb aici si pe mess daca esti activa. Sa vedem care naste prima
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by laura ionescu

Am uitat sa va spun ca am mai trecut azi un hop. Copilul face kk.
Noi am trait cu impresia ca fetita nu face kk fiindca nu gaseam ceva corespunzator in pampers. Fetelor, kk de nou nascut se vede in scutec ca o pata maronie deschis, cat o moneda! Va zic ca sa nu credeti ca e copilul constipat cum am patit noi si cat pe ce sa trecem la tratamente. Noroc ca ne-am gandit mai bine, am pastrat niste pampersi si s-a dus sotul meu cu ei la niste prieteni (SENZATIONALI!! daca nu ii aveam pe ei sa-i sunam tot timpul nu stiu ce faceam)si ne-au zis ca asa e kk la nou nascut si ca in pampersii astia noi se absoarbe de ai impresia ca e pipi.

Scriu aceste mesaje mamicilor care sunt la primul copilas. Mi-am dat seama ca oricate carti am citit, viata bate cartea. Sper sa fie de folos.

Laura si EVA, 6 zile

am mai scris o data si a disparut reply-ul

chiar cat o moneda?! ala e partz, nu kk
culoarea poa' sa varieze cat juma' de curcubeu, iar frecventa la fel, de la 5/zi la 1/3 zile. depinde de bb.
nu stiu exact de la cate sapt merge, dar este un sirop din plante pt constipatii cronici, lass baby, de la erba vita, se gaseste in farmacii, e 30ron sticluta. la primul bb l-am folosit cu succes.

laura, mai zi de kk, vezi cum mai e culoarea si cantitatea. ai sa vezi ca se regleaza dupa 1-2 sapt de alimentatie. imi aminteste de stresul meu cu primul bb. si acum mai am agenda in care scriam culoarea si ora de kk in fiecare zi

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

salutari

FELICITARI NOILOR MAMICI LILISOR SI MONU , BRAVO FETE CURAJOASE
VA ASTEPTAM ACASA CU POVESTEA NASTERII SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOASI

HAI DANA TU CE FACI CA TOT DAM DRUMU LA GALERIE SI DEGEABA , NICI UN SEMN ?.....INCAPATANAT TARE BB AL TAU

fetele vreau si eu parola de e-mailul comun , poate ma apuca si pe mine

maine ma duc la control la elias , m-am cam ingrozit de ce am auzit alinuk ,
cred ca dau cu ele de toti pereti desi mi s-a recomandat de catre doctora de care am fost
supravegheata ce cui si cat sa dau , din pacate ptr. ele sunt mai rea de gura si nu cred ca
ma pot abtine , adica sa rad si sa dau cu banu .........nu cred

alinatxa ai mare dreptate cu filmatul sa inteleg ca tot acolo nasti?
macar sa ne adunam toate ce mama naibii

39S

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic-si sotul :"Nu e cel mai frumos copil din lume, dar e puiul meu de cioara :))

" vezi ca al meu a fost primul pui de cioara !
saracuta,cred ca moare de foame,dupa atata efort.la spital nu va dau mancare??
m-am trezit cu gandul la tine,liliana !felicitari inca odata ,si te asteptam cu drag!

criss
mie oricum mi-au trebuit diverse la spital,si noi ne gandeam initial ca sotul va veni acasa si va mai aduce.dar sotul a stat acolo inlemnit,nemancat,nepisat vorba aia,ca daca nu mananca fii-sa nu vrea nici el,dar cand au venit prietenii,le-am dat o cheie si au mers acasa si ne-au adus ce am mai avut nevoie.
jordash acum am inceput sa citesc aici cu Sofia in brate,intre timp a adormit,ma tine cu colici de cateva ore,si am pus-o in coshul ei,iar coshul e pe masuta de langa mine .il iau de pe suportul lui si il pun pe unde apuc.
megbeng
daca v-ar lasa si in Romania cu barbatii in camera,ar vedea asistentele ca si ele sunt scutite de multe pe care le face tatal.eu aveam o sonerie acolo,mi-au pus-o la indemana si mi-au spus sa sun daca vreau la baie,si pt orice.bineinteles ca nu am sunat,tati punea copilul jos,si eu ma agatam de gatul lui si ma ridicam din pat si ca o ratza beata mergeam la baie ,cocoshata .noroc ca si baia era in camera,super curata,ca acasa .
barbatii nu aveau voie in baia aia,aveau alta baie pe hol.dar puteau intra cu noi in abie sa ne ajute sa facem dush.asa,cu taticii langa copii,asistentele stau linistite ca nu le plang lor copiii in cap,ne plang noua in camera.cand tacea a mea,incepea a fetei care era cu mine in camera.haha ce-au mai sforait aia amandoi noaptea !!!! dar apoi i_a aranjat Sofía cu urletele .
Alinatxa,megbeng ,despre cusatura : mie nu au avut timp sa imi faca epidurala draceasca,stiti.si 40 de minute cat am impins,in durerile alea imi era mai frica sa nu ma rup si sa ma coasa asa pe viu si ii tot ziceam sa nu se rupa..Cum nu iesea ciorica,mi-a spus la final ca o sa ma taie,dar MI-A FACUT O ANESTEZIE LOCALA,rapid.nu am simtit acul,dar a facut doza buna ca nu am simtit taieturile,care au fost doua,nu stiu cum ,dar a dat de doua ori din brici.apoi,a cusut 25 de minute,ma uitam la ceas,si la un moment dat am simtit intepatura de la ac,si am zis AU,si m-a mai intepat odata cu anestezie si iar nu am mai simtit nimic.
oricum nu eram dispusa sa mai rezist si cusatura 25 de minute pe viu dupa 40 deminute de scos si impins.
asa ca,daca va face doza buna de anestezie locala,NU SIMTIT NIMIC.trece repede,dar daca trece,sa mai faca una,sa nu taceti cand va va spune ca nu se poate sa simti,ii spuica te dai jos dupa masa daca nu iti face!
eu am avut medicul asta super,englez pupa-l-as !a facut totul singur,asistenta se uita la mine.

Tati nu s-a miscat de langa mine de cand m-a adus de acasa,si la urgente a intrat,statea cu izmenele mele in mana si se holba la mine pe masa aia.si dupa nastere,la fel,la cusut a stat.dar deja nu ma mai durea ,si ne uitam amandoi la fetita pe care o masurau si ce-i mai faceau pe o masa in fatza noastra.

megbeng
oricum nu o sa mai auzi tu gazele,daca or fi !eu am avut travaliul scurt,3 ore si ceva cu totul,dar acasa,vreo 2 ore,cu contractii din 4 in 4 minute am facut poteca la wc,si coontractiile alea si copilul care cobora si-au facut treaba mai bine ca un supozitor.

Monu A nascut !!!!!!!bravooooo!!! felicitari,mami !! te asteptam repede acasa,refacuta!!sa veniti sanatoase inapoi !!bravo ! braov!!!
loredana
daca e sange,eu zic sa mergi la medic.
maria
iti doresc o nastere scurta ca a mea,dar NU dureroasa ca a mea,sa apuci sa iti faca epidurala,si dupa sa poti lua calmante si sa nu ai dureri!!! ai sa vezi ca o sa fie totul bine.
eu chiar am crezut ca o sa nasc repede .trebuie sa credeti si voi,fetelor,si sa nu va mai ganditi la rele.
haha ce faza cu chilotii pierduti la fata aia !
pai si eu mai aveam nitel si faecam la fel.ca eu am stat cu dureri ,mergand prin casa si prin baie,si abia dupa vreo 2 ore m-am bagat la dush,si ma luau contractiile din 4 in 4,si ma cocosham in cada,si cum treceau,repede REPEEDE da-i cu sapun peste tot,la viteza,la foc automat sa apuc,iar venea contractia,iar tipam ,iar ma cocosahm,iar trecea,iar ma sapuneam.am iesit din cada,sotul mesteca in cafea,se uita la mine,zicea ca se duce la munca
cand ies din cada,SANGE.mai stau nitel,si mai mult sangem,incepe sa curga,lui ii cade cafea pe jos(eu ma gandeam sa ma duc sa sterg cafeaua de pe jos,doamne ce manii am si in clipe cruciale,,apoi sa il pun pe el sa stearga,apoi nu ma mai gandeam la nimic),HAI SA MERGEM LA SPITAL !!

FETELOR,LUATI SOTII CU VOI LA NASTERE,NU STITI CAT DE BINE VA VA FI,CAT DE MULT VA VA AJUTA PREZENTA LUI ACOLO!! SI PE BEBE,CAND VA IESI,CA VA VA AUZI PE AMANDOI LANGA EL!!!

maria72 trebuie sa iti activezi PM-ul.intri la tine la mesaje private,si vezi acolo ca apare activeaza-dezactiveaza mesaje.
si iti trimitem mailul comun.
in stanga paginii deforum,sus,dai clic pe MESAJE PRIVATE.si acolo citesti tot si vezi ca ai optiunea de activat.cand primesti mesaj,o sa iti apara o fereastra mica.daca nu apare,tot acolo sus in stanga paginii de forum,iti apare cu rosu 1 mesaj.deocamdata tu nu ai activat mesageria.vezi ca noi avem toate la mesajele noastre un PM si tu nu ai?? ai sa vezi ca dupa ce activezi,o sa apara si la tine.si noi dam acolo clic si iti trimitem.tu,la fel,oricui vrei sa ii trimit mesaj privat,dai clic pe PM-ul de la persoana respectiva din mesaj.
anis,draga mea,eu tremuram de durere cand ii dadeam si plangeam si imid adea sangele.si nu am mai putut.nu-i mai da la san o zi doua,in timp ce iti dai cu creme pt vindecare siii tii asa in aer liber,si mulgi(cu pompa nu doare,cauta pozitia favorabila si fa incet) si ii dai cu biberonul. mie mi-au zis ca nu o sa mai vrea san dupa biberon,dar nu a fost asa,la acteva zile cand s-au vindecat sanii i-am dat cu mameloane si fara si a supt la fel.si acum suge la fel ,cand la san,cand la biberon scos cu pompa.nu te mai chinui ca ranile se maresc si nu o sa mai poti deloc,scoate sida-i cu biberonul,ca si ea sta nemancata asa,ca nu poate sa suga bine cand pe tine te doare,si cand sanii sunt plini plini.si pui gheata cand nu alaptezi,sa mai opreasca din furia aia a laptelui.ti-am mai scris,eu puneam discurile alea absorbante cu apa pe ele,la congelator,si le bagam in sutien.si prosop cu apa calda inainte sa ii dau sa suga,sa curga laptele.
asa e cu pompa,sa nu scoti mult ca produce la loc.dar eu am scos ceva mai mult decat bea bebe,adica am scos cat sa nu mai fie sanii asa pietroi,dar fara sa ii golesc.cred ca imi ia ozi sa iigolesc.
nesimtitele de asistente..asta e riscul cand iti ia copilul si nu ti-l lasa cu tine!! ii dau ei orice numai sa nu planga,sa nu le deranjeze.
Albinuzza,mai stai un pic cumintitca,nu se stie niciodata daca a nimerit bine vasrta,sa nu cumva sa ai tot 35 cum ziceai..se mai inseala.stai cumintitca pana dupa 38 incolo.
criss,naaasti ??Vine Ligiuta ???
dianarus
,ti-am dat PM.
livia nu trebuie sa iti fie frica,gandeste-te ca va fimai usor cu Irina decatcu Alex!

haha,mai fetelor,scriati culoarea si caca la primul bebe ?????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Daconst,sper sa mearga cu uleiul.
Cat ai luat?
Ti-am zis ,la mine a mers dupa aII-a lingura.
Ai ineput sa faci carare la baie? Contractiile se declanseaza datorita vibratiilor colonului.
Bafta!
Felicitari Monu!

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

CRISS BAFTA MULTA IUBITA

DAM DRUMU LA GALERIE SI PENTRU TINE

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Criss,
Dana, nu n-am fost la control...Adica n-am facut control pe masa... Dr. m-a vazut saptamana trecuta, mai am programare vinerea viitoare...
De dimineata n-am mai avut nimic pana acum... Petele au fost mici, mici (2mm diametru pe hartie)... Am zis ca sa mai astept... poate ma alarmez degeaba...
Durerile apar in momentul in care se agita foarte tare asta mic... Aseara se intindea si dadea foarte tare din picioare si din maini; impingea rau cand intr-o parte, cand in alta... Am senzatia ca si-a schimbat cumva pozitia... nu stiu...

Loredana 37 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput