Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Meg, da..si reci, sloi...risti si ce zici tu acolo; eu am fost norocoasa, dar imi facusera clisma la spital. oricum ma dezinfectau din minut in minut ca ma disperasera, aveau o ditamai sticla cu nu stiu ce si tot imi dadeau cu ea.
pt alte detalii picante va stau la dispozitie, acum ca mi-au revenit "memoriile"

Lore, eu zic sa suni dr, sa vezi ce zice. cand ai contractii ti se intareste burtica si ai o senzatie de presiune + dureri daca sunt mai serioase, de burtica si spate.

maria, mi se intampla sa simt ca se asaza pe vezica cu umarul ceva. Ma duc la baie si simt vezica plina dar nu reusesc sa fac nimic + intepaturile de care zici tu. trebuie sa-mi schimb pozitia si sa se dea bb de pe ce o apasa acolo....

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ALINATXA normal ca le las, eu ziceam ca ma apuca pe mine personal frica. normal ca e bine sa stim la ce sa ne asteptam, asta CLAR!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Dana daca nu ai apucat inca sa iei uleiul de ricin, aici nu este deloc recomandat, castor oil, sper ca asta e, ca vomiti rau dupa el, plus dureri mari de burta si poti sa ai surpriza sa nu se intample nimic. Sper sa nu depasesc 40 de sapt., ca nu stiu ce as fi in stare sa mai incerc si eu sa scot bebele afara, insa cum vad pe aci, am toate sansele sa nasc in martie !
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Fetelor a nascut Monu

"35 sapt 3 zile, 49 cm, 2,500 kg. Mare scandalagioaica si frumoasa. Suntem OK."

Sa-ti traiasca monu frumusica grabita, sa ai lapte si sa veniti repede acasa.

Mirela+ Ana Patricia 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Mesajul l-am primit la 11:18 19 sept. dar nu stiu cand a nascut exact sau alte date Apgar, cum a nascut ?

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

A NASCUT MONU!!!!

sms-ul ei zice asa: "35 sapt 3 zile. 49cm si 2500kg. Mare scandalagioaica si frumoasa. Suntem OK"
a nascut prin cezariana, astazi (nu stiu ora)

as fiti sanatoase si bebe sa fie papacioasa si sa creasca maaaaare!!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Monu! Sa fiti sanatoase si sa va intoarceti repede acasica.

Raluca 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Loremunteanu ptr sangerari de orice fel iei direct drumul spitalului ...sau macar ii dai tel rapid doctorei tale!!!

Monu, felicitari mamico!!!

Buna dimineata, la amiaza... Ma duc sa imi fac cafeaua.

Chiar nu stie nimeni in bucuresti unde as putea gasi accesorii ptr carucioare neonato???

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Mai fetelor, va tot aud de SMS-uri, cum fac sa intru si eu in posesia unui nr de tel ca sa dau si eu un mesaj ceva cand voi naste? Eu nu am intrat nicio-data in casuta de mail a mamicilor, dati-mi si mie "neste" adrese de mess sa vb cu voi mai on-line sau cum sa fac sa va dau eu adresa, pe unde sa o pun, in mailul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am postat in acelasi timp cu mirela

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput