Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Monu, felicitari!!! sa-ti traiasca micutza!!!!!
oana eu am vazut pe net un kit cum cauti tu, nu mai bine comanzi de acolo? erau niste magazine, gen Loris Company cu produse Neonato dar cum n-am mai fost de mult nu vreau sa te induc in eroare.

Acum ca tot am vazut mesajul Mariei despre nr de tel, cum primesti mey Meg tu sms-uri, ca nu te-am gasit pe lista? Nu de alta dar cred ca nasti dupa mine si tot am cautat nr de la fetele din febr, cand o fi sa dau si eu de veste. Maria, mailul este pus pe prima pagina sub listutze, iar parola daca vrei iti trimit PM.

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fir-ar mama a naibii de spital cu asistentele lor cretine din ELIAS!!!!!

nu pot sa-mi alaptez copilul.....plang de azi dimineata......Cretinele naibii imbuibau copii cu glucoza si lapte si la supt ..saracu copil ce sa mai suga daca era satul!!

Si eu am sanii decrapa , rani de mor...ca ma chinui cu pompa, cu mameloane de plastic cu de toate de am facut mameloanele franjuri si nu ii mai pot da l supt ca ma urc pe pereti..si nici nu e lapte curat.

Asa mor...am renuntat sa nasc la Euroclinic pt Tutunaru..dar daca stiam ce ma asteapta pe parte de neonatologie..ma duceam si nasteam acolo si cu portarul...numai sa am copilul la pieptul meu..

Asa mi l-au pus la Municipal si nu am avut asa ceva..mi l-au adus la 30 min dupa nastere si a supt numai numai piept

vreauu sa alaptezzzzzzzzzzzzz

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Oana au fost doua picaturi foarte, foarte mici. Acum vad ca nu mai am nimic... Mai astept sa vad ce se intampla... Iti dai seama ca daca reapare sange il sun... S-ar putea sa-l gasesc pe la spital, nu de alta, dar era pogramat sa nasca Marinar (avem acelasi medic).

De asistentele de la bebelusi din Elias stiam... acum o sa vad ce si cum o sa fac... Sper sa aflu care-s orele de hranit bebeii inainte si nu dupa ce ies din spital...

Loredana 37 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Da Gio vreau un PM, dar sunt afoana... De unde stiu cand il primesc? unde ma uit?
maria 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna dimineata la burticile si mamicile de pe aici!!
fetelor, am experimentat o noapte cap coada fara sa pot adormi de-loc, dar absolut deloc, ma durea capul pe la 6 de imi venea sa urlu, am bagat 2 cani cu lapte si m-am mai linistit si am adormit pana la 10,30.
Bravo mamicilor Lilisor si Monu!!!
Meg, eu revin la serv la sfarsitul lui mai, cand expira post natalul.O am pe soacra mea, care locuieste cu noi si va sta cat va fi nevoie pt bebe, si cu alaptatul cred ca treptat ii voi inlocui cate o masa cu laptic de la san in bibe, ca sa poata sa se descurce si soacra-mea cu papatul lui, ma voi mulge si la biberon cu el,asa am zis, acum o sa vedem ce o mai fi.Dar eu oricum o sa pot sa vin acasa la 3 ore, daca va fi nevoie, imi mai bag cate un medical, o lalai asa cat o fi nevoie, ca nu e vina mea ca nu imi da statul bani cat sa pot sa-mi cresc copilul acasa...imi bag picioarele in munca lor, o sa ma duc pe acolo doar sa fiu la numar...!
Acum va las un pic, merg la cosmetica si pedichiuri ca...suntem urati, trebuie sa ne facem si noi frumosi, ca luni mergem la dr.
va pup,

Eli 37s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, suna la:

VISAK IMPEX
Bvd. Chisinau Nr.27 (75)
Bl.A14, Sc.B, Et.Parter, Ap.47
Bucuresti, Sector 2

Telefon : 021.320.69.79
Fax : 021.326.47.31
Mobil : 0788.44.43.00

Sunt importatorii Neonato poate ei iti pot da mai multe detalii, daca au sau nu ce iti trebuie (scuze, nu am vazut intrebarea ta pana acum).

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Anis, acum am vazut mesajul tau: ai patit exact ca nasa mea, exact in acelasi loc. Acum eu vreau sa ma abtin de la comentarii ca am muuuuulte de spus, insa hai sa-ti zic ce a facut ea, poate iti va fi de ajutor.
daca poti eu iti recomand sa faci o analiza a laptelui sa vezi daca ai "prins" vreun microb ceva. ca in cazul asta ai nevoie de antibiotic. apoi cauta asistenta care sa se priceapa la muls sa vina sa te ajute. nasa mea era la un pas sa renunte pana a gasit o pediatra care a venit acasa si in 2 zile era ok, fara sani umflati. dar a invatat-o tipa sa se mulga si se mulgea mereu. a intrerupt alaptatul cat a avut rani & infectie, si l-a reluat dupa 2 zile de antibiotic (in total a luat 5). ranile nu i-au treut asa repede, insa a incercat si cu mameloane, si pana la urma fetitza desteapta s-a prins cum sa suga si s-au dus incet-incet. statea f mult cu sanii descoperiti. oricum a tras-o si daca nu era pediatra aceea batrana si cu experienta nu-si mai alapta ea fetitza. dar chiar daca i-a dat formula pt 2-3 zile fetitza a supt bine la san si n-a avut probleme.

Maria, trebuie sa-ti activezi mesajele private. Stie cineva cum se face asta?

Pupici, sper sa-ti fie de ajutor ce ti-am scris

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

meg, eu pot lucra acasa, deci sa am si grija de bebe nu e o problema, mai ales ca mi-am facut biroul la ea in camera - oricum, fiind firma mea, daca e nevoie de mine la firma, iau ploada in landou (firma e la 2 strazi de casa) si ma duc, o las in grija secretarei cat am treaba si pe urma o duc inapoi acasa - ce mai, boierie!

anis, mai fata, nu te poti tortura asa... ia-o mai usor, fa ce poti sa pastrezi lactatia, dar pana nu se vindeca ranile nu pune bebe la san, ca nu rezolvi nimic... plus ca e si psihologica problema, eu cred ca alaptatul asta e ca orgasmul, daca te concentrezi prea tare, iti da tzeapa, daca il lasi de la sine si stai relaxata, vine. Hai, fii cuminte si ai sa vezi ca incet-incet o sa fii ok si o sa poti si alapta pe bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ANIS cu icterul cum stati. Ca si de la icter mai face figuri. Si al meu a facut aceeasi faza si de cand mi l-a bagat pe traatment anti-icter si s-a albit sa vezi ce suge. Nu prea mai are ce saracul, ca intre timp mi-a trecut mie laptele. Incearca sa te mulgi cateva zile si nu te mai chinui sa ii dai sa suga. Te refaci si tu si il hranesti s pe el cu lapte de la tine. Si dupa aia incet incet cate o masa-doua si din ce in ce mai multe. Si stii ce e cel mai important (am observat si la mine) sa nu fii stresata. Cu cat esti mai stresata transmiti starea ta si lui si iese un

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Monu felicitari pt puiul mic

35+

Mergi la inceput