Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
ALINATXA spune:
A SI A NASCUT ABSOLUT NORMAL.NU A MAI FOST NEVOIE DE CEZA
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
ALINATXA spune:
HAIDETI CA AM UITAT CEVA IMPORTANT.
VA PUPA PE TOATE SI A ZIS CA SE GANDESTE-TE LA VOI TOATE!DECI PE CUVANTUL MEU DACA FATA ASTA AVEA VREO URMA DE SUFERINTA SAU CEVA.NIMIC NIMIC NIMIC!!!!
35+
Maryela spune:
Roandre daca stau bine si ma gandesc parca, parc ama cam doare spatele....Dar doar atat....
BRAVO LILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Maryela spune:
Mi-a aparut o steluta in stanga???
Ce-o insemna??E de bine???

Pup fete curajoase!
Acum ma duc la culcare...ca mi se inchid ochii de somn!!!
A!!!!!!!
Pot sa-mi schimb semnatura:
40+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
oana_bucur spune:
Acum incerc sa ma retrag si eu la nani, fetelor...va doresc un somn usor asa cum sper sa am si eu.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
ALINATXA spune:
Fetelor mie imi ajunge pe ziua de azi.Am asteptat sa nasca Lili,a nascut deci pot sa ma culc linistita.Vb maine si fac un pronostic si eu.URMATOAREA CARE VA NASTE ESTE DANUTA!!!!
35+
roandre spune:
Bravo lili....deci merge treaba cu "bataita promisa"! hai ca te asteptam sa ne povestesti cum a fost asa ca sa te refaci rapid si bb sa fie sanatos si mancacios!
Utile pt burtici, viitoare mamici
alinuk spune:
Stiam Lilica...Tu esti o supermamica!!!
rima asta e in cinstea ta!!
Dragelor,
Columbica a venit cu tot haremul de la B1tv, agariciul ala al ei era cu niste pantaloni portocalii precum Hopa Mitica...
A cerut acordul fetei care a nascut imediat dupa mine si care a stat in camera cu mine mai apoi sa filmeze... Cica ar fi filmat numai de la brau in jos... da' si asha n-as fi acceptat nici sa ma pice cu ceara.
Ma felicit ca nu mi-am luat sotziunea sa asiste. O sa vedeti ca in mom acelea nu mai exista decat indicatia de a impinge a doc si atentia ta bine directionata spre expulzie... E imp sa ai o relatie buna cu medicul. Dupa ce am nascut m-a felicitat si mi-a zis: Felicitari!Bravo Alina, ti-am zis eu ca esti o minune, hai sa te pup!" ..Si chiar a facut-o, m-a emotionat gestul lui de incurajare, intr-un moment in care nu stiu ce emotzii ma mai puteau incerca.
Aveam un sentiment straniu in mom imediat urmat nasterii cand imi vedeam mogaldeatza la un metru distanta in timp ce-i clampau buricelul si-l curatau. Nu stiam daca sa sar de acolo sa ma duc sa-l ating mai repede si sa-l simt sau sa raman mai departe pt "retush". Cert este ca dupa ce mi l-a adus si l-am vazut au vrut sa mearga cu el la sotziune sa i-l arate..da' i-am chemat inapoi sa-l mai vad odata (aveam un stgres sa nu mi-l incurce si vroiam sa-i vad si sa-i memorez fatzucul) ...Au inceput sa rada si mi l-au adus sa-l mai vad o data.
Messa tu faci ceza?? Asa poate e altceva, dar va spun eu la nastere normala - cel putin pt cele care nasc prima data - sunt lucruri pe care nu le poti controla. Eu habar n-am ce sunete am scos, dar stiu ca cea care a nascut dupa a urlat ca-n gura de sarpe...ma rog stiu cum am facut si eu ...dar nu ca am tinut eu minte ci ca mi-a povestit usor amuzata doamna care a nascut inainte si era in camera alaturata la recuperare...
da promiteti ca nu radeti??? mi-a zis ca scoteam niste sunete ca si cum as fi avut orgasm... ziceti si voi....
haideti ca va pupik,
va mai zic si maine acum la nanel ca bb doarme de vreo ora si tb sa tin pasul cu el.
Alinuk cu bb Teo
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata