Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
ALINATXA spune:
Nadiuta dar sa nu taci deloc si sa treci la atac.Fetelor trebuie sa constientizati un lucru.O data ajunse acolo aveti 2 posibilitati:1-le dati de fiecare data banutul. 2-Cu tupeu va luati cu ele.
Nu cred ca exista cale de mijloc.
Doctorita care mi-a urmarit mie sarcina imi spunea ca indiferent unde nasc SA FIU FOARTE ATENTA cu asistentele de la pediatrie si cu doctorii de acolo.
Mi-a povestit o faza care o viza pe cumnata dansii de m-a dat pe spate.
Deci daca un doctor ginecolog intr-o maternitate te atentioneaza ce poti sa mai spui.
Cert este ca ceva trebuie sa se schimbe.Steateam si ma gandeam cam cum o fii tratata Columbica asta comparativ cu noi fetele mai de rand.Pai cred ca decat schiteaza asha un gest ca o doare ceva si sar si asistente si doctori cu doza de anestezic.Ce sa mai vorbim de limbaj si atitudine.Pai e corect????FETELOR MERGETI INARMATE CU MULT TUPEU ACOLO.NU VA LASATI CALCATE IN PICIOARE SI NU LE LASATI SA VA INTIMIDEZE.
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Liuda spune:
pai daca nu lasa tata la nastere acolo, la voi, la Bucuresti, la spitale cu investitii... ap la Galati cred ca nici pana la coltul usii nu mai ajunge...
chiar ma intrebam - daca vreau sa filmez macar cand scoate copilul... dar e prea mult pentru Galati asa o chestie!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!
Liuda spune:
ALINATXA eu sant fire rebela de felul meu si am o guraaaaa doamne iarta-ma dar ma stie toata lumea ca nu scap nimic ce sta aiurea . La firma mananc cu tot cu pene pe cei care nu isi fac treaba! bai deci sant un capricorn al dracului de nu ai vazut una ca mine! sant ca maidanezul firmei - nici "fas" nu tre sa zici ca eu sar cu gura!!! Mama daca ma calca cineva ... e jale! Si tare imi este frica ca o sa fac scandal pe la maternitate... si am fost prevenita ca nu rezolv nimic... invers, se incapatineaza si nu te baga in seama si nu cred ca asta e solutia! daca se duce lumea cu pile, nume mari... si nu le baga frate babetele alea in seama, macar mori, vii cu primarul dupa tine - nu au treaba! nu am vazut cat tupeu au acolo! vine langa tine daca te-ai priceput si ai dat banul - iti face - daca nu - se foieste si pleaca! Si eu care imediat sar cu "dau in judecata", "avocat" si alea alea ca am o gura pe tema asta ... sper sa nu-mi sara alea 5 zile ca nu fac bine nici mie si mai ales la copil! ca daca era vb numai de mine - nu era bai - imi fac eu dreptate, dar copilul ... si eu proasta de nu stiu nici ce sa fac cu unul mic, mic... am nevoie de ajutor... deci tre sa taci, sa dai bani, sa razi, si cica sant ca painea lui Dumnezeu, amabile, te ajuta, arata - numai cu bani!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!
ALINATXA spune:
Liudo eu ma duc incognito si le inregistrez daca sesiez ceva nashpa.PE CUVANT CA LE INREGISTREZ SI FILMEZ CU TELEFONUL.PE SUSTACHE ASHA.EI NA CA MI-AU VENIT DRACII ASHA!
35+
megbeng spune:
pregatiti-va sa o vedeti pe alinatxa la protv, dandu-le in gat pe asistentele nasoale de la maternitate!
mi-ar placea si mie un scandal cu columbeanca pe tema asta: ca ce chestie sa asiste ea la o nastere ???
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Maryela spune:
LILI bafta multa,poate , poate il pacalesti pe bebe sa vina....singurel...
Fetelor, eu am fost azi la control...bebe n-are nici un gand sa vina...asa ca d-na doctora ne-a "recomandat" sa-l punem pe tati la treaba...
Dar tati a inceput: "pai nu vezi ca da din picioare...vrei sa mor de ras cand o fi momentul?"
Sa te mai bazezi pe barbati, auzi...
In fine acum vreo ora am gasit pe tampon o scurgere cam maronie, asa ca de sfarsit de ciclu? O fi de la control? Ca dop nu cred ca e...
V-am pupat!
39+( adica peste 30 de minute intru in 40...)
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
Maryela spune:
Fetelor am vazut la alt topic ca a nascut si ROXIE bebe Mihnea Sebastian pe 11 ianuarie 2007.
Care va pricepeti sa modificati listuta 
Cred ca mai multe amanunte o sa ne dea ea...
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
roandre spune:
gabriela_s, bine ai venit acasa! E tare dulce fetita ta...mai ales in pozele cand are pe ea body-ul cu "Eu si tata o iubim pe mama"....este frumoasa foc!
Lili, incapatanat si bb asta al tau....hai ca poate se sperie cu bataia ce i-ai promis-o si isi schimba planurile!
Anis, aoleu asa rau e cu furia laptelui? Nici eu n-am avut mari probleme la prima nastere si ma gandeam ca nu se poate sa se intample la a doua nastere. La dus stiu ca ma mai mulgeam si eu, de la apa calduta incepea sa tasneasca laptele si cu toata durerea resimtita incercam sa scot cat de mult puteam. Sper sa treci repede peste asta si sa incepi sa te bucuri de alaptat!
Shine si cine mai are greturi...ma inscriu si eu in club doar ca nu am doar greturi ci vomit de-mi dau si sufletul. Imi e f rau, e ca la inceputul sarcinii la mine iar din cauza asta mananc si f putin in ultima vreme de-mi primesc bobarnace de la toti sa ma anemiez si n-are bebele din ce sa creasca.
Marinar, iti doresc ca maine sa reuseasca inducerea si sa nasti natural si usor asa cum iti doresti.
Daconst, hai ca nu mai ai mult...tre sa vina si bebele tau!
Messa, cum ti s-a mai spus e normal ca burtica la primipare sa coboare si cu 4 sapt inainte....hai ca mai rezisti pana la data programata!
Maryela, posibil sa fie si de la control dar ar fi bine sa apara si contractiile si bb sa se arate si fara "ajutorul" lui tati.
Utile pt burtici, viitoare mamici
marybell spune:
![]()
![]()
buna ideea cu filmatul fazelor astea, si dupa sa le dai la posturile de televiziune, ca numai asa se mai potolesc...
lauraionescu felicitari pentru fetita, toate cele bune, te rog sa ne spui si noua cum se numesc picaturile acelea de care spuneai ca au fost foarte bune ptr durerile de burtica ale lui bebe;
Lili iti tinem pumnii, ne rugam sa fie bine, asteptam vesti;
Daconst
spunea dragutza de ea la un moment dat: "Doamne ca nu mai am rabdare pana sa-l vad pe al meu" ---pai te credem saracutza de tine cred ca pana acum esti cea mai longeviva gravidutza de pe forum; lasa ca pana in week-end o sa il vezi si tu pe al tau, pun pariu ![]()
Liuda scuze daca cumva ai mai scris pana acum ce vreau sa te inreb eu, dar nu am avut timp sa citesc prea atent din urma, de asa e cand ai bebelusul langa tine, stiu ca trebuia sa te duci la doctor zilele astea, ce ti-a spus? cam pe cand? sau ati stabilit ceva concret fiindca si tu esti destul de aproape de moment;
asteptam fetelor...
va pup Mary si Erik (23 dec 2006)
ALINATXA spune:
FETELOR A NASCUT LILISOR!!!
BEBITZA ARE 3,400 52 DE CM SI APGAR 9
CAND A IESIT MITITELUL SA SPERIAT DE DOMN DOCTOR CA CICA E MAI URATEL ASHA SI A FACUT CACUTA UNDE CREDETI?PE DOMNU DOCTOR!!!!!!AVEA O VOCE FATA ASTA FETELOR DE ZICI CA ERA LA DISCO.PANA ACUM ARE NOTA 10 DE LA MINE!!!!!
35+