Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
megbeng spune:
mihacarm, vreau sa iti dau un PM, tocmai am sters mesajul de la tine asa ca nu pot da reply si vad ca nu ai PM activat..da tu un pm sa-ti pot scrie ceva. urgent!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

alinuk spune:
Fetele care nasc la Elias
Atentiune!!!
Daca spitalul e oki, medicii (majoritatea zic eu) la fel, si dotarile pe masura... sectia de neonato e criminala.
In sensul ca daca esti la primul bb sau nu stii si te duci increzatoare sa inveti ce si cum trebuie procedat cu bebicul dpdv al alaptatului, baitei samd... iti iei o mare furie (cum mi-am luat io) sau chiar o mare furie a laptelui ..cum sufera biata Anis acum.
Personal eram avertizata de o prietena neonatoloaga in alt spital, si ma duceam ca leoaica sa vad ce face puiul, pt ca toantele de asist le da formula cand plang - iar cand tu te duci "la program" pt alaptare..el mai papa ioc... Si tu te miri de ce si care-i pb de nu vine laptic.
Ca sa te puna la pompa sau sa te cheme la alaptat cand plange bb trebuia ori sa faci scandal cum am facut io...ori sa bagi cate 50 - 100 mii in buzunarul vreunei matahale de asist (doamne feri era una de mai bine de o suta de kile care le baga la micutzi bibe in gurtiza... m-a ingrozit ce sa mai..)
Eu personal m-am dat la ele si le-am zis ca le fac o reclamatie de nu se vad si ca aduc si presa sa li se duca vestea. Cred ca de asta cu presa s-au speriat ca taman cand am nascut io era madam columbeanu care se dadea prin spital cu ifose ca vrea sa vada nasteri (eram chiar in sala de reanimare de langa cea in care am nascut cand a venit sa asiste doamna la o nastere in direct....
)
Asadar, ochii mari fetelor
Chiar daca nu am inca starea de a asterne povestea nasterii mele, o sa incerc a va da cateva repere despre ce se intampla acolo...
Povestea mea e frumoasa si nu vreau sa amintesc de nepriceputele de la neonato..(si doctritele sunt cam de kko... ca sa zic asa...parerea mea!). Azi cand a venit pediatra la bebita al meu am constatat ca multe erau cele ce trebuia sa-mi zica ....
pupik
Alinuk si bb Teo
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
franturi_de_viata
lizzy spune:
Abia acum am apucat sa citesc noutatile despre Lili, se complica lucrurile... Hai ca poate se indura cupilu' sa-si scoata nasucul de unul singur!
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
oana_bucur spune:
Tzuchi mersi...sunt clar adepta spatiilor aerisite si nu avea rost sa pun altceva decat necesarul...imi va fi mult mai usor si de curatat camera lui.
Am descoperit si eu acum ca exista un kit auto ptr landou optional...care consta in principal in centurile de prindere a bebelului in landou si a landoului in centuri...si niste protectoare de pus in landou...vom merge in weekend sa cautam setul...as fi crezut ca mi-l dau la setul 3 in 1 dar era optional din cauza existentei scoicii...dar clar as vrea sa folosesc landoul si in masina primele 3 luni.
Hai, Lilica...sper sa se rezolve repede si bine.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
ALINATXA spune:
Cum adika sa asiste la nastere columbeanca?Pai nu lasa tatici si eventual pe cineva din familie si o lasa pe ea?Pai cum asha??????Trebuia sa sesisezi Alinuk treaba asta presei daca ai posibilitatea si nu numai.Inclusic comportamentul asistentelor ssmd.Pai unde suntem frate??????TOTUL SE REDUCE LA BANI?AUZI LA EA ASISTA LA NASTERI!!!!MOAMAAAAAA CRED CA MA DADEAM JOS DE PE MASA DIRECT IN PARUL EI DE CHIRTAITA NEMERNICA SI BATRANELUL ALA RAMANEA FARA BOASE.
ASTA E ABUS DE PUTERE SI DE STATUT SOCIAL CLAR!!!
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
nadiutapm spune:
lili, draguta tinem pumnii sa nasti asa cum vrei tusi poate se indura dolofanul de tine 
Alinuk, ne prinde bine ceea ce ne spui de Elias, poate reusesti sa ne dai mai multe detalii, adica cui trebuie sa-i dam cate un pumn in gura samd sa nu ma las intimidata de ele, parca vad ca tac ca proasta cand incep sa urle la mine, alea nu-mi spun nimic dar cine stie fiind vorba de copilul meu poate ma trag de par cu unele pe acolo, asta nu am sa inteleg nicioadata de ce nu-si fac datoria asa cum trebuie
, mor pe oamenii care se duc la munca doar de dragul timpului care trece.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
35+
Lidia
burtica
Liuda spune:
da cand mai naste ma asta? ... columbica?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!
lizzy spune:
Oana, daca ai landou e mai bine si mai sigur, intradevar. Eu nu am apucat sa cumpar, am lasat-o pe luna a 9-a si... am nascut in a 8-a. In scoica statea incovoiat asa ca m-am riscat si l-am adus in brate, sunt din fericire la cateva minute de spital, cu masina.
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
nadiutapm spune:
bai sunt de acord cu Alinatxa, am auzit ca la Elias nu prea le da voie sotilor sa asiste la nastere ceea ce e absurd pai eu singura l-am conceput dar sa asiste altcineva SE POATE ca vrea muschii ei si a platit bani, ESTE STRIGATOR LA CER, poate doar cu acordul meu, inteleg atunci cand vine dr cu rezidenti sau studenti ca de trebuie sa invete insa nu prea sunt impacata nici cu ideea asta [BANG]
Urasc sistemul asta si din pacate nimeni nu face nimic, poate cu UE se va mai rezolva ceva, insa slabe sanse.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
35+
Lidia
burtica
oana_bucur spune:
Dianarus ma conformez
...sper sa gasesc kitul cu centuri de prindere weekendul asta...
De fapt...intrebare... stiti niste magazine mari in bucuresti unde se gasesc carucioare neonato...unde ar fi sanse sa gasesc kitul auto ptr landou (unele pe care sa le poata gasi si un brasovean nu mare cunoscator de bucuresti...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+