Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Fetele, voi ce ziceti, daca merg eu maine si ma epilez la cosmetica la dansa, total, sa-mi iau de grija, oare sa ma apuce contractiile?are vreo legatura?ca data trecuta s-a cam miscat bebe in timpul operatiunii, mai rau decat de obicei..dar nici asa nu as sta, ca nu ma mai pot face singura...uof!

Eli 37s+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna seara burtici!
Eu va mai citesc dar nu am mai scris ca abia stau pe scaun.
Hai Lili!!! Felicitari tuturor mamicilor, am vazut toti bebelusii, sunteti niste fericite ca ati scapat! Gioce faci mai iei gynipral? Cum stai cu colul? Ca eu toata sarcina m-am chinuit cu contractii si acum la final nu prea mai am! Nu mai iau nimic, decat asa cand imi aduc aminte cate o no-spa. Ca si tine abia acum incep sa savurez sarcina, ca numai dureri am avut pana acum, dar vad ca tu iesi afara din casa. Mi-a mi-a zis dr ca pana nu fac 38 de saptamani sa nu nasc, deci sa stau in pat!Ma apasa rau pe vezica asta e singurul inconvenient.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Eli1977 eu sincer nu m-as risca...pe de alta parte eu am sistat mersul ptr epilat de la inceputul sarcinii de teama unor posibile infectii (chiar in cazul cerii de unica folosinta). Pana acum o luna ma descurcam singura sa ma chelesc...acum nici sa vreau nu reusesc...l-am mai pus pe al meu mandru sa-l mai scurteze dar e cam neindemanatic. Din pacate ptr momentul x, cum sansele sunt mari sa fiu singura cand ma apuca travaliul...raman la mana infirmierei care va face asta...dar asta este...ne vom descurca cumva.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

gabriela_s, e tare frumusica bebelina ta. Te cred ca esti o mamica fericita cu o asemenea comoara! Multa sanatate si recuperare grabnica!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lili, ne gandim la tineeeeeeeeeeee!!!

eli, si restul fetelor care vreti sa va intoarceti rapid la serviciu..cine va ajuta cu bebelusii? cum va ganditi sa procedati?

anis..cat de rau imi pare ca te chinui cu lapticul...oooof!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

I-AM trimis un sms lui lilisor ai am primit urmatorul raspuns:
NICI GAND.CONTRACTII LA 5 MIN ,NU VINE,BB CAPOS.POSIBIL CEZA.I-AM PROMIS O BATAIE LA IESIRE

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lilica e putin speriata.

Zice ca sunt contractii le 7 min, dar ca bb nu prea vrea sa coboare... si ca se pune pb de ceza...

Sper sa se schimbe situatia ... si sa auzim de bine!

Alinuk si bb Teo

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Hello!
Hop si eu la raport.
Lili nastere usoara!
Messa la prima sarcina se poate lasa burta in luna a noua cu cateva saptamini inainte, semn ca bebele coboara, insa nu e semn ca ar si incepe travaliul; aici ii spune lightening; ca si pierderea de dop nu e un semn ca gata, a venit momentul!
Mihacarm tie ti-a iesit pozitiva analiza ptr streptococ B? Sper sa nu gresesc, poate Megbeng stie mai bine, eu am citit ca e sensibil la penicilina, care e indicata in sarcina, de fapt asta e tratamentul aici.
Daconst pe noi ne-au invatat la cursurile antenatale despre inducere, intai se da un supozitor cu prostaglandine, astepti 6 ore, daca nu se intampla nimic iti mai dau unul, iar astepti 6 ore, si asa pina la 24 ore depinde de spital. Daca organismul nu actioneaza se face intravenos oxitocina, care da imediat contractii dureroase-asta e dezavantajul ca organismul nu e pregatit de contractiile usoare si treci direct la cele foarte dureroase-avantaj ceri imediat epidurala. Important e ca nu pleci acasa fara bebe daca incepe operatia de inducere.
Oana am vazut si eu camera foarte frumoasa! Asa imi doresc si eu sa fie aerata, insa din lipsa de spatiu o sa montam patutul in camera noastra si asa stam doar pina la sfarsitul lunii martie aici, apoi ne mutam.
Am vazut ca vorbeati de scaun de masina ptr nou-nascut, noi o sa luam unul care are si pozitia de 180-landou, ca vom calatori cam mult cu masina in primele luni si nu e indicat sa tii nou-nascutul in scoica mai mult de 2 ore. Nici aici nu poti iesi din spital fara el, asa ca noi am ales caruciorul in functie de scaunul de masina.
Azi pentru prima data mi s-a intarit burta sus, parca aveam un pietroi si m-am procopsit cu niste hemoroizi de ma doare de numai pot. Asta e, suportam!
Va pup
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu ma duceam la epilat pana in 37 sapt. apoi a devenit tot mai greu sa ma pun in pozele comode cosmeticienii, insa adevarata cauza a fost lenea! oricum am zis sa nu risc ca tare eram sigura ca nasc de revelion asa ca nu am mai riscat, plus ca nu m-a lasat dr. sa mai stau pe spate, iar acolo trebuie sa mai stai pe spete... deci una peste alta eu am gasit scuze pentru lenea mea si nu am mai ajuns la epilat!
Daconst lasa ca nu conteaza - sanatosi sa fie! Adevarul ca si eu ultimile saptamani am mancat chiar ca o scroafa... ma scuzati dar imi permit sa zic adevarul - asa ca am ditamai cur, si ditamai sele... Dar iar " am avut motiv" - sant gravida! asa m-am autolinistit eu cand vedeam ca vergeturile ma acopera tot mai mult!!! Dar nu ma mai plang ca nu am cui - nu ati inteles din mesajul meu anterior ca domnul meu a zis ca trebuie sacrificii ca sa ajungi mama si tata, el ca tata s-a sacrificat - a muncit la la fiecare spermatozoid sa nu iasa chior, schiop si ofelit ca sa poata ajunge la locul eroic, acum e randul meu sa ma sacrific ca mama! Asa ca sa tac si sa nu ma mai plang...

bai da viata asta... saraca Lili cu cacatu' ala de cerclaj sau cum s-o fi numit ca ii "cadea" bebele de la nu stiu cate luni, era cu col deschis, putea nastre oricand, saraca a luptat sa tina copilul la locul lui... si na cand i-a venit timpul - nu mai vrea frate afara - sa-i faca ceza!!! ce porcarie... pai si unde e dreptatea! iar la fundul marii!! Hai YLILIMIC curaj, ca dupa ce l-ai tinut cu forta sa nu iasa - acum s-a incapatinat el! Lasa ca o sa fie bine!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ma duc sa mai stau tolonita... poate imi trece lenea, dar nu cred,
mai apar sa vad ce zice Lili prin mesaje !

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!

Mergi la inceput