Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

fetelor sunt in priam zi de prenatal.Mai avem maxim 3 saptamni dupa cum va ziceam
Ylilimicsa dea Dumnezeu sa fie totul bine.Suntem toate cu gandul la tine.
LauraIonescu ai scris super bine.Asa e.Eu am trecut prin asa ceva cu primul copil si tot asa : m-am mirat cum de nimeni,nimeni nu trateaza aceasta perioada extrem extrem de grea care vine imediat dupa nastere.Toata lumea se axeaza pea naste ,pe a face cumparaturi,(toate astea sunt si ele impo),insa momentul de dupa e tare greu....Tatal are un rol esential!!!! Oricum numai dupa ce nasti si te trezesti in momentele alea iti dai seama cat e de greu,si deabia dupa ce le depasesti iti dai seama in final pana la urma de farmecul lor,si de asemenea cei nexperimetati nu te vor crede pana nu se "lovesc"...plus ca pana la urma inca o concluzie extrem de impo: e bine ca e sanatos copilul ca restul noi ca adulti le induram: nesomn,oboseala ,spaime justificate sau nu etc.Sa ne rugam asadar sa avem bebici sanatosi !!!!

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna seara burtici si mamici,

Ylilimic, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios! La asa stare de spirit, cred ca va merge totul ca pe roate.

Aceeasi urare si pentru marina, ai incredere in tutu pentru ca si eu sunt la el si nu am auzit decat cuvinte bune.

Alinatxa, eu stiu ca tocmai asta este scopul analizei culturi de col in sarcina, sa descopere streptococul B sau stafilococi care pun in pericol fatul. Candidoza se determina prin analiza secretiei vaginale, insa culturile de col se recolteaza chiar de pe col.

Oana_bucur, foarte frumos ai aranjat camera lui bb. Ce dimensiune are patutul tau? Eu stau in cumpana sa cumpar un patut de 1,20 cu 60 la care ambele laterale se pot cobori sau unul de 1,40 cu 70, la care nu am insa aceasta facilitate.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai si la mnine burta in seara asta e un pic mai jos... sa vedem cum o fi maine dimineata! daca ajungem dimineata... sper sa ajungem, acum daca tot avem programare!
LILI hai fetita! ca o sa fie bine!
DACONST tu nu auzi ca nasti zilele astea... asculta ce iti zic, se trezeste si lenesul tau in sfarsit!
ma duc la tv va scriu mai tarziu!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fetelor m-am intors!!!

nu pot sa scriu prea multe pt ca nu am voie sa stau in fundulet,va zic doar ca sunt o mamica f f f f f fericita,suntem niste parinti fericiti si avem o minune de copilas!
ma simt alt om...!!!

ca sa completati la listuta,a avut 50 cm la nastere micuta mea:)
aaaah si,da ...nu are ochii negri,sunt un fel de culoare nedefinita...

va las sa va uitati la poze!!!!!!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928804166305725/6

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mihacarm voiam sa tapitez separat balansoarul dar pana la urma am constatat ca se potrivesc de minune gogoasele umflate de aparatori de le luasem intr-un set de asternuturi ptr bebe, aparatori pe care am inteles ca nu e indicat sa le folosesc caci e important sa ii las sa circule aerul cu usurinta printre gratii...asa ca ale tapeteaza tot balansoarul de sus pana jos si mai am si ptr a pune sub brate ca sa stau comod neincordata in cazul alaptatului...
Nici eu nu cred ca as rezista prea mult sa stau pe el fara nimic.

Daconst dulcic patutul...ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si l-ati montat.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bine ai venit mamicutzo gabriela...incredibil ce bine conturate sunt trasaturile buburuzei tale...sa-ti traiasca comoara.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Mihacarm,intrebai de sterilizator...eu am luat electric, de la Bebecomfort, a fost 180ron, intra 8 biberoane de diverse forme si marimi si are si o tavita pt tetine si alte cele, ce-mi mai vine in cap sa sterilizez.
Anis, tiza mea (si pe mine ma cheama Elisa) e minunata!!mi-am chemat si sotul sa vada ce bebelusa frumoasa si dodoloata!
Gio, pe bune, chiar erau multe la internari?pai o sa ajungem cum zicea Lili , 2 in pat?ma ia groaza, vorba ta, mai bine sa ne apuce dupa amiaza, seara, poate o fi mai bine.Sau sa fac rezervare la camerele alea platite?ca decat sa stau calare cu inca cineva, mai bine dau bani, da-i incolo de bani..Si eu sunt la fel de saraca cu duhul cand ma gandesc la nastere, habar nu am , citesc pe aici pe la fete, sa stiu si eu cum e cand vine, ca la cat sunt eu de rezistenta la durere, tare ma tem sa nu simt decat finalul, ce-o fi mai greu, ma tot uit dupa dop, parca tot nu am nimic, nici un semn..Luni ma duc la Lemnete, sa vad ce-mi zice.
Hai Lilisor!!

va pup,
eli 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Gata, am reusit sa va citesc!

Dinzo, depinde de dimensiunile patutului. Patutul nostru are 120x60 cm deci pilota tre' sa fie cam de aceleasi dimensiuni iar cearsaful mai mare cu 30-40 cm la lungime si la latime ca sa il pot prinde pe sub saltea. M-am uitat si eu zilele trecute in auchan la lenjerii si erau unele dintr-un material rar si uratel. Probabil ca intra si la apa f.mult. Asa ca inca n-am luat lenjerie pt.patut. Vreau sa iau una care are si aparatori.

Gio, eu mai am greturi... cam de fiecare data dupa ce manac sau beau ceva..nu conteaza ce. Nu sunt asa de acute ca in primele 4 luni, dr ele egzista ..si e naspa.

Lili, hai rezista si da-i inainte!

Elena , mami de 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu mai pot sunt franta de tot cu febra asta a laptelui..e f rau..la Ingrid n-am avut asa ceva.I-au periodic eferalgam si incerc sa ma mulg...ma doare de crap...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gabriela,ai un bb superb...Doamne ca nu mai am rabdare pina-l vad pe al meu.

Liudo,nastem mana-n mana...ce folos ca eu m-am facut de 2 ori cit tine.
Trebuie sa iau alt numar din lista ca parca vad ca nasti tu cind vreau sa scriu eu sms.

Messa,nu te necaji,ca eu am burta lasata de la inceput si uite ca nu mai nasc.Lasa ca asteapta bebelina.

Dana 40+6

Mergi la inceput