Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Aiska,multumesc mult de informatii...acum vreau sa caut si eu pe net in ce consta inducerea aici.
M-am intors de la dr si nu am noutati decit ca mi s-a mai dilatat putin colul si e mai moale,deci teoretic pot naste oricind.
Dar daca pina miercuri nu s eintampla nimic sunt la spital la prima ora cu bagajelul sa-l ajute putin pe bb sa iasa.
Sunt mult mai linistita acum ca stiu ca miercuri va fi marea intalnire.Sper sa decurga totul bine.
Maine mai stau cu voi si apoi punem galeria la treaba.
Ylilimic,bafta multa,iubita sa scapi cu bine.Doamne ajuta!
Oana,super camera lui bb.
O sa pun si eu poze cu patutul.
Laura,Alinuk,multumim ca ne impartasiti din experietele voastre de mamici!
Lore,eu azi am mai eliminat din dop...dar chiar nu inseamna nimic,doar ca se pregateste organismul.Daca stai cumintica in pat se reface la loc.
Levi,pai acum spui de uleiul ala?Dupa ce nu mai stiam ce sa incerc.Sa vad daca-l gasesc aici la farmacii ca e mai greu.
Dana 40+6 
gio spune:
Alina, pai eu am platit 180 mii pe culturi+ antibiograma; si am mai facut, ei cauta orice. daca iese strept scriu pe rezultat.
cu mesajele lui lili imi aduc aminte de mesajul unei prietene. nasc, nu ma doare nimic, ma simt f bine
37 +
Shine spune:
Buna seara!
Am trecut si eu sa va salut.
Au aparut cateva mamici noi.Felicitari fetelor!Nu reusesc sa ma concentrez sa nominalizez, Dar voi stiti ca va iubesc pe toate(parca as fi un om beat acum
)
Am vazut ca Lilisor e pe metereze. Hai LILI.
Eu nu mai am calculator la serviciu, si nu am reusit sa va mai citesc, iar seara, avem program de greturi, si alte alea, despre care mai bine nu va povestesc!(oare mai are cineva greturi la 8 luni?)
Sunt cu sufletul alaturi de voi, va pupacesc, sa fiti cuminti pana mai trec eu pe aici,Sa nu nasteti chiar toate, mai pastrati-va si pt februarie
Si sper ca de saptamana viitoare sa raman acasa si sa bantui toata ziua alaturi de voi.

Shine
36
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Daconst spune:
Am pus si eu poze cu patutul lui bb.
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album/576460762384790913
I-am facut un coltisor in dormitorul nostru pentru ca era mai complicat sa-i facem deja camera.Am amanat momentul pentru in primavara.
Am cumparat si carusel,dar pozele le aveam facute inainte.Mi-e asa de drag si parca nu mai am rabdare fara el.
Dana 40+6 
nadiutapm spune:
dana, punele si pe public sa le putem vedea, 
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
35+
Lidia
burtica
oana_bucur spune:
Shine...si eu am avut cateva episoade scurte de revenire a greturilor (nu multe cateva daer in 2 dati am si vomitat serios) acum la intrarea in luna 9....desi nu mai avusesem asa ceva din luna 4 practic...asta este...cred ca nu imi priisera anumite chestii ingurgitate sau poate mancasem prea mult sau prea repede...
Daconst...cred ca ai uitat sa le faci publice pozele ca nu pot sa le vad.
Eu mai astept sa vina comoda cu 3 sertare pe care o voi folosi si ca suport ptr infasat si suport ptr caditza (am comandat-o la marimile dorite ca sa-mi fie cat mai la indemana)...si in rest cam atat cu mobila deocamdata...o camera mobilata mai mult o vom face mai incolo cand se va si ivi necesitatea...deocamdata evit ingramadeala si praful...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
Messa spune:
Fetelor, mi-a "cazut" burta in chiloti, am o palma jumate spatiu fara burta sub linia de la sutien, ce mama masii e asta, n-am chef sa nasc acuma, vreau peste o saptamana, la program!
Daconst spune:
Scuze,acum merg:
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album/576460762384790913
Dana 40+6 
oana_bucur spune:
Messa chiar daca ti s-a lasat burta nu e musai sa te apuce travaliul acum...am prietena care desi era convinsa ca va naste in sapt lasarii burtii a stat cu ea asa inca 4 sapt pana la termen...deci nu e o regula...depinde de fiecare ...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
mihacarm2002 spune:
(Tare tuta mai sunt!)
oana_bucur imi place cum ai aranjat camera bebelusului. E aerisita, fara multa mobila! Felicitari! Pe shezlog si de gand sa pui niste pernute si un pled, nu? Si eu am unul, pe care stau la TV, dar incep sa ma doara toate cele ca e tare (desi l-am acoperit)
Tocmai am venit de la dr. Am luat analiza pentru streptocop. Mi-a dat tratament cu Flagil ovule si a spus sa il incep de sapt urm. Acum sunt tare abatuta, putin imi lipseste sa nu plang.
Tocmai am citit cate ceva d. streptocop B. Nu pot sa spun ca m-am mai linistit, dar cu Dumnezeu inainte! Asta e!
Mihaela 36+