Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele,
Am vb cu Lilica!!

In seara asta se intampla marea ei intalnire!!
A vb cu doc si a trimis-o la spital sa vada cum evolueaza lucrurile pana vine el de la cabinet (incepuse sa piarda lichid).

Sa punem majoretele la treabaaaaa...

Alinuk si bb Teo

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

A zis ea Lilisor ca azi naste.......Mama omida nu alta.Bravo fetico!!Hai sa mai pun si eu majoretele la treaba dar sa bag mai putine ca iar largesc pagina.

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Dinzo apa de baitza tre sa aiba 37 grade.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rruxy spune:

Buna seara fetele !
Felicitari tuturor celor care au nascut, curaj celor care trebuie sa nasca zilele astea si muuuulta rabdare si nervi puternici celor care sunt pe ultima suta!
Am reusit sa mai recuperez si eu cate ceva din cat ati scris (de fapt v-am citit periodic) si ma ingrozeste cand vad 40+. Eu acum sunt la stadiul de 36+ si deja simt ca nu mai rezist nici fizic nici psihic. Dupa ce toata sarcina s-a pus pb sa reusim sa mergem macar pana la 34 sapt, din cauza pb cu colul, iata ca acum totul este ok (colul mi s-a inchis si este suficient de lung), dar eu nu stiu cat o sa mai rezist. Si inca ceva - mi-au zis ca daca prima sarcina cu baietelul am dus-o pana la 37+, sigur " fata vine mai repede".
Vad ca se discuta destul de mult pb bibereoanelor anticolici. Eu la Andrei am avut numai necazuri cu ac biberoane (incovoiate si cu capacel infiletat la fundul biberonului). In primul rand ca la majoritatea dupa cateva utilizari a inceput sa curga laptele din biberon pe la fund, iar in al doi-lea rand se spala mult mai greu decat cele normale. Ceea ce va recomand eu in schimb sunt biberoanele care au sita inaintea tetinei pt ca altfel riscati ca laptele praf sa nu se dizolve f bine si sa infunde tetina bb-ului. Si sa vedeti atunci urlete si nervi.
Dar de ce atatea griji pt biberoane cand puteti fi optimiste si sa luati max unul, in speranta ca oricum in primele luni veti alapta natural?
Cat despre servetele umede eu cred ca sunt utile pt ca, chiar acasa fiind, nu cred ca este recomandat sa speli bb-ul de 5-7 ori/zi cand il schimbi de scutece. Dar asta este doar parerea mea, fiecare va sti mai bine ce i se potriveste comoarei ei.
Am si eu o intrebare, pt ca la primul bb am folosit patutul si salteaua mea din copilarie: ce saltea este cea mai recomandata pt bb (din ce material)?
_
Ruxandra 36+ si Andrei 26.09.2004

Sa poti sa ierti cand altii te insala,
Sa te ridici cand altii te doboara,
Sa poti pastra ce altii vor s-arunce,
Sa razi chiar daca sufletul iti plange,
Si cald tu sa ramai chiar daca afara ninge,
Aceasta-i arma de-a invinge !

Mergi la inceput

Mihacarm...sunt de acord cu conditiile in care se transporta bebele in masina. Nu mai departe de acum cateva luni a fost un accident in brasov in care si-au pierdut bebele pe care il tinea mama in brate in spate...a iesit saracutzul prin parbriz iar parintii nu au avut decat rani minore. E drep[t ca scoica nu e cel mai bun suport ptr spatele lui ptr inceput insa daca drumurile lui de inceput vor fi sub 20 minute nu vor constitui o problema.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Pentru cele care vor neaparat sa nasca si nu se intampla.
Eu am nascut-o pe Daria la 41 sapt si pt ca nasterea nu se declansa iar dr nu era adeptul inducerii cu substante,mi-a zis sa iau o lingura de ulei de ricin.Am lua-o,am stat apoi numai pe WC si nimic.Daca am vazut ca nu se intampla nimic,am sunat iar dr si mi-a zis sa mai iau una.
Zis si facut,m-am conformat.Am mai mers de vreo doua ori la toaleta si am vazut cum am eliminat dopul,apoi au iceput sa apara si contractii usoare si sa pierd lichid.
M-am urcat in masina si am plecat catre Bucuresti.Era 11 -11,30 noaptea.Aveam contractii suportabile.Pe drum m-am mai oprit la un Peco pt a merge din nou la toaleta.Am ajuns la Spital in jurul orei 12,30-1 noaptea.M-au bagat in sala de travaliu care era goala,asa ca a stat si sotul cu mine si a prestat masaj la greu.La ora 5,50 dimineata s-a nascut Daria dupa vreo jumatate de ora de impins.
Asadar,la mine a mers cu ulei de ricin.

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hahaaaaaa,DANA ,Lili te-a lasat pe tine sa deschizi si tot ea naste
Lili e fantastica,pe cuvant !!! Cu atata calm,si a mai si prezis cand naste !!
hai,lLili,sa fie usor si repede si sa te recuperezi rapid,si bebe sa fie sanatos,intalnirea sa fie MINUNATA !!! sa vezi ce fericire ai sa simti atunci !
oana
scoica e special facuta pt bebe,si pt spatele lui.defapt mai intai e landoul,care se prinde in centuri,apoi scoica,pe car eo poti folosi ori ed la inceput,ori dupa landou,pe la 3 luni.e special facuta asa ,ca altfel o faceau dreapta,ce mare lucru sa o fabrice ca pe landou!are ea shpilul ei din fabrica,nu sunt facute sa faca rau la bebe,altfel nu ar fi omologate,nu ar fi obligatorii,etc..

inca o data va rog mult,aveti grija de bebeii vostri in trafic,sunt multi tampiti pe sosea ...cumparati scaun special,nu mergeti cu el in brate nici cand credeti ca mergeti uin pic langa casa.
accidentele nu s eintampla neaparat deārte de casa,si nu neaparat la drumuri lungi.

levi
interesanta chestia cu ulei de ricin.si ai si nascut relativ repede,poate tot de la el.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Help!!!

Dati-mi si mie un sfat pls!!!

Umidificator la rece sau la cald??

Recomanda careva vreo marca??

Vreau sa iau si nu stiu de care.

Ma gandeam la unul Giordani la 84 ron (rece) sau Ufesa la 150 ron (cald) - sunt pe site ul bebelusultaupunctro

Oare care o fi alegerea potrivita??

PS: hai fetele curaj care sunteti aproape de marea intalnire!!! Fiti curajoase, o sa fie bine!

pupik

Alinuk si bb Teo

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

rruxy dintre cele care exista: normale, cu iarba de mare si cu fibra de cocos...in urma parerilor fetelor eu m-am hotarat pe cea de fibra de cocos (am inteles ca totusi se recomanda ptr inceput o saltea mai tare iar cea de iarba de mare are tendinta nu in multa vreme sa mai faca cocoloase plus ca trebuie sa o tii foarte mult timp la aerisit caci are un miros puternic si bebele poate fi destul de usor iritat de mirosurile puternice). Oricum de oricare ai alege e bine sa o tii la aerisit o perioada.
Iti trimit un link cu saltele de fibra de cocos...noi am ales-o pe cea din fibra de cocos natural standard de 140 caci cea sandwich era mai moale. Sa scoti pauzele din scrierea linkului inainte si dupa babycomfort.
http://www. babycomfort .ro/index.php?cmd=product_catalog&id=11
In rest...iti doresc multa rabdare in continuare.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Aelita...tocmai ce vazusem intr-o revista ca se poate prinde si landoul in centuri in spate...daca tot l-am luat o sa ma uit sa vad care sunt modalitatile de prindere...cred totusi ca nu le am in setul de 3 in 1 cred ca probabil va trebui sa le achizitionez separat...
Ia sa ma uit...parca as prefera sa il plimb in masina in primele 3 luni in landou si abia dupa in scoica...ia sa vad cum pot sa-l prind...
Alinuk bine ai revenit acasa cu buburuzelul...despre umidificatorul la cald sau la rece nu am idee care este distinctia...chiar ma mai intrebase cineva...dar habar n-am.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput