Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Dianarus, esti fericita. Eu doar ce i-am dat sa suga din ambele parti + 40 ml formula. A plus vreo 20 de ceai+glucoza. Adica baga in el la greu. Dar continui sa ii dau sa suga sau ma mulg. Depinde de dispozitie ( a mea) Si obligatoriu formula ca altfel se urlaaaa de foameeee. Fomistul sef.

HAI LILI

sraluca 20 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Marinar...iti doresc maine sa fie cu noroc.

Dinzo...uite acum le-am masurat. Sa nu ma intrebi de ce sunt gandite asa caci eu nici acum nu m-am lamurit ci m-am adaptat la situatie. Pana acum am cumparat 2 asternuuri simple (care contin standard cearsaful de pilota si acoperitoare perna) si unul complet (care contine plapumica, cearsaf de pat, acoperitoare perna si aparatori ptr toate partile/ pe care nu le voi folosi toate caci ulterior am inteles ca trebuie sa ii intre aerul cu usurinta in patut si ptr asta e bine ca patutul sa aiba gratii rotunde pe toate partile distantate undeva la 6 cm si ca aparatori nu e bine sa ii pui decat la zona capului).
Si cumparate din tara si din afara au aceleasi marimi.
Asadar :
Cearsaf pat: 100 x 143 cm
Cearsaf pilota: 138 X 94 cm
Plapuma: 145 x 92 cm
Acoperitoare perna 62 x 39 cm

Ce am asezat eu acum pe pat e un set care contine numai cearsaful de pilota si acoperitoarea de perna: cearsaful de pilota pe post de cearsaf de pat iar acoperitoarea de perna pusa simplu unde ar veni capul (ca in loc de scutec de finet ptr inceput ptr cazul in care va regurgita sa o bag la spalat fara sa scot si cearsaful...apoi pun un scutec de finet). Perna stiu ca nu se recomanda ptr ei cat sunt mici nici macar cea de siguranta de burete cu gauri pe care am si vrut sa o iau de la Chicco. Se poate pune sub cearsaf in zona capului o paturica in doua ca sa fie usor ridicat daca se vrea... De acoperit o sa-l acopar cu o patura sau plapumioara ziua si noaptea il pun in sac de dormit.
Sper sa iti foloseasca.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Pentru Ylilimic , Monu, Marina si cine se hotaraste sa mai nasca zi

Haideti fetelor! Curaj!!! Nastere usoara!!!

pupici,
wanna& bebe din burtika_ 36 w & 1 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Oana merci mult de tot pt raspuns... O sa ma duc si eu la croitoreasa sa ii dau dimensiunile... Perna eu nu vreau sa ii pun pt a sta cat mai drept. aaaa, inca o intrebare cate grade trebuie sa aibe apa in care ii facem baita???
dinzo 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

criss ai vazut ,gandsirea de barbat ? hehe dar si eu am luat-o de buna,in lenea mea
eu pe burta inca nu am nimic,dar tot mai sper sa apara vergeturile
am pe aripioare,parca,ceva,dar e mai greu sa le vad.si pe fund e o celulitaa sau ce o fi aiaaa,grasime,nene.adunata.inghesuita.
Hai mai stai si tu o leaca,nu le fa acuma,ca nu nasti acu acu.
mihacarm
tu faci cum vrei,dar eu nu merg cu bebe in brate in masina chiar daca se da decret ca ne premiaza,in loc de amenda.gandeste.-te ca la 50km pe ora,prin oras,daca intra un dement in voi cu aceeasi viteza,se fac o suta de impact. si copilul iti zboara din brate cu o forta infinit mai mare decat a bratelor tale,nimeni nu il poate tine.in timp ce voi nu aveti mare lucru,bebe sare pe geam.
nu iti poti inchipui cum sunt accidentele astea,nu se produc asa cum credem noi,si corpul nu ia traiesctoria pe care o credem noi ,nici nu stii cum si in ce fel se produce,dar toti sar pe geam ,se ridica,nu merg direct in fatza.
i-ai un scaun de masina,omologat,sa fie bun,pt ca e vorba de viata copilului tau,nu de amenzi.oricat ar costa,e mai important decat orice ai cumparat pana acum.
apoi,luaind-o dupa lege,eu zic ca normal ar fi sa ia puncte si sa fie deja introdus, pt ca in Europa nu se circula altfel,si cum Romania a intrat deja..
In curand o sa se obisnuiasca lumea si in Romania cu tinutul copiilor legati,pt ca in afara nu merge nimeni cu ei in brate nicaieri,nici pe-afara,nici in masina.si cum caruturile sunt cu landou(care se prinde in centuri) sau cu scoica(deasemenea se prinde) ..
daconst mama e brrrruneta si are vergeturi de la prima sarcina pe burta.eu sunt alba la piele,si deocamdata nu am nimic pe burta,dar eu le mai astept
in mod normal iei si amenda si pierzi si puncte.
ylilimic ""cotoharla mica, azi vei fi zombi-de ce nu dormi?""cotoharla mica
haaaa ia uite la ea isi face galerie singuraaaaaaaa moooooor
cica "hai lili"
Liliiiiiiiiiiiii,nasti pe podul de la Agigea,femeieeeeeee!!!!
lili ,tu ai facut caopitolul si nasti??
ia s-i vedem pe Danna !!
Alinatxxa,esti o dulce.m-am documentat cu copiii astia,ca daca ma apuc de-o treaba,trebuie sa o stiu .am fost innebunita tot timpul dupa copii,si am cascat urechile dintotdeauna la cum cresteau aletele copiii.si important e sa nu te panichezi si sa iti pui intuitia la bataie si toate informatiile sa le pui cap la cap.
acum sunt cu bebe pe brate,ca m-a chinuit toata noaptea.adoarme,se trezeste,adoarme se trezeste..
voi ati fost si sunteti foarte importante pt mine,am intrat si eu aici in primele luni,cand eram un pic panicata.pierdusem o sarcina acum 3 ani,si nici nu aveam curaj sa incep sa scriu aici.pana la urma am facut-o,si tot citeam..si asa am inceput sa gandesc pozitiv,sa pot sa citesc intamplarile tragice de aici plangand,dar si cele bune cu bucurie,si sa realizez ca balanta inclina spre lucruri bune,cu copii sanatosi si mamici fericite.si atunci am decis sa fiu si eu o mamica fericita,nu una stresata.si sa atrag pt copilul meu tot ce e mai bun .
asa ca te imbratisez cu tot optimismul meu si iti transmit prin tastatura asta numai bine,numai intamplari fericite !
Adela.,draga de ea,plina de rani si fericita !!te asteptam acasa !!
anis
eu sanii i-am rezolvat cu pompa,si febra cu eferalgan,cateva zile.defapt si acum iau,m-am indopat.
dar tu stii mai bine,esti la al doilea bebe
Bine ati venit acasa!Cum e Ingrid cu venirea Iarinei?
uaaaauuuuu pozeeee! mama ce grasuna e si ce scumpa si ce par misto areeeeeeeee ciufulici asa!!!seamana cu tine.
Marina sa fie totul bine !!!
gio
ce bine ca te bucuri macar acum la final de sarcina!!
era acat sa pierzi sentimentula sta minunat!
o sa incerc si eu cu solutie din aia,pt capatul ala de aspirator de nas.
megbeng e mai,nici tu nu nasti acum,ca ti-e lene rau.
sa-mi spuneti cum va treziti si va spun cand basteti

clisma : mie nu mi-au facut. dar doua ore ,acasa,cu contractii dureroase din 4 in 4 minute de cum m-am trezit din somn,le-am petrecut pe wc.adica din 4 in 4 minute,timp de 2 ore pe wc,s-a dus TOT.
bai dar ce calma esti !!!
esti nemaipomenita!!!! bravo !!!
dianarus daca nu mai ai biberon dupa san,inseamna ca s-a saturat ,si e bine asa cum faci tu,alternativ. la mine nu suge de-ajuns,si dupa ce il mai ragai un pic,ia si biberonul.eu scot lapte inainte sa se trezeasca,sau am deja la frigider pastrat.
am incalzitorul de biberon pe noptiera,la indemana .
dinzo
tu ai cumparat deja patutul? masoara salteaua si da-i dimensiunile de la saltea,croitoresei.ar fi bine sa iti faca cearsaful de saltea cu elastic pe parti.iar pilota,la fel,stie ea cat sa lase ,sa fie mai mare un pi decat salteaua.eu am avut doua lenjerii cumparate si am facut dupa ele.

azi noapte m-a cam chitzait asta mica.am tinut-o cand la ea in cosh,cand in pat,acnd la biberon (lapte scos cu pompa) cand la san ..m-a capiat ! si acum tot maraita e,o tin in brate,sper sa nu se obisnuiasca asa mandra.
merg sa scot lapte ca am iar cimpoaie .am de dat la tot cartierul.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Tinem pumnii fetele!

Sa fie nasterea usoara! Si bebicii sanatosi si mancaciosi!

Fetelor care a-ti cumparat biberoane anticolici: cum arata?
Ca eu am vazut in kaufland si aveau partea de jos decupata si n-am priceput ce pui in ele si cum le utilizezi (si sunt la al doilea copil ...)

Deci va rog descrieri ample pt careva care nu era grea de cap pana la a ramane insarcinata ....

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai naste YLILIMIC sau...
hai, lasa podul de la agigea si apucate de nascut!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 1 zi
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Jordash,biberoanele anticolici sunt cele cu ventil...doar ca acum pe majoritatea scrie la fel si nu stii cit sunt de bune intr-adevar.
Eu am luat 2 sticle anticolici care am auzit ca ar fi bune:
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album/576460762329030758/photo/294928803663420899/44
Parerile sunt impartite,eu zic ca o sa vezi singura ce ajuta si ce nu.

Dana 40+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,eu am deschis capitolul in speranta ca poate,poate.
Lili m-a lasat pe mine s-o fac,dar uite ca tot ea naste.

Cu vergeturile asa,citisem ca blondele sunt mai predispuse si ma consolam singura...acum tu esti mai norocoasa ca sigur nu mai faci,doar daca slabesti brusc.Dar daca alaptezi vei slabi frumos,o sa vezi.

Dana 40+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

haideti fetele ca ramanem si azi fara bebici

jordash am vazut niste biberoane de la "primii pasi", cica erau anticolici, aveau un fel de capac si pe fundul biberonului care era cu filet... nu am luat. in schimb am luat tetine de la nuk, din alea cu supapa care cica ar fi anticolici si am auzit ca ar fi f bune. acum depinde si de bb, ca el are ultimul "cuvant" in materie de tetine.

ma pregatesc sa plec acasica dar nu inainte de a inteti galeria pt fetele noastre care se pregatesc de marea intalnire.

hai LIIILIII

si pt tine monu

marinar poate, poate in seara/noaptea asta incepe distractia!

hai Dana, hai odata

35+

Mergi la inceput