Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Angelli sint si eu de acord cu toate fetele,schimba lapteleeeeeeeeeeeeeee!Ingrid (fetita mea care acum are 2 ani)cind avea trei saptamini,i-au iesit ptr.prima data bubite pe fata,eu crezind ca sint de la transpiratie,si apoi s-au extins pe tot corpul .Imediat am mers la pediatra si diagnosticul ,pe loc,dermatita atopica si ni sa sugerat sa-i facem teste dar nu in ultimul rind eu sa evit sa maninc o serie de produse printre care lapte,ou etc.(eu alaptind).La trei luni i-am facut teste cutanate si a iesit alergica la ou si lapte si de atunci dieta mea a fost drastica fara nici macar o urma de lapte sau ou (am slabit in aproape doua luni 10 kg eu nefiind grasa)un tratament de doar doua zile cu Elocon crema (care contine cortizon)de doua ori pe zi in strat ffffffffsubtire,Fenistil(antistaminic)care o ajuta ptr. mincarimi si crema trixera (crema emolienta ptr. piele seaca).Totul a descurs cum nu se poate mai bine i-au trecut toate bubitele,dar din cind in cind ii mai apareau si am decis sa-i facem teste din singe ,eu incepind sa-i dau lapte de soia.Rezultatul la teste singe afost alergie la ou,lapte,arahide si mediu alergic la griu si soia.Am terminat si cu laptele de soia si am trecut pe lapte de orez(o formula speciala care este imbogatit cu calciu)si dieta la copil care nu i-am dat nici macar carne de vita care se incruciseaza cu laptele si de asemenea pui cu ou.Rezultatul de atunci(si a trecut aproape un an jumate )nici macar o bubita cit de mica .Si cind ma gindesc cit suferea micuta cu mincarimile alea,avea bubite pina si in cap si la incheieturi la miini si la picioare era carne vie.Dupa jumatate de an ,la sugestia medicului i-am reintroduc griul si soia si merge totul bine.Ieri i-am dat doua linguri de iaurt si nu a avut nici o reactie ,mai astept o zi sa vad ce se intimpla dar oricum nu sa inrosit in jurul guritei si nici pe fata .E semn bun fetelor ? va doresc un sfirsit de saptamina bun,noi in seara asta ne petrecem ptr. ca Ingrid luni 29 implineste doi ani.Numai bine !

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hi!

Ingrid

Fetelor noi suntem bine sanatosi,nu prea am avut probleme in ultimele luni si sper ca asa sa fie si de cum incolo.
De Ancamirionuc pot sa va spun ca nu mai scrie pe DC si oricum este tare ocupata.Ii este tare dor de voi

Imi pare rau sa aud ca iar au copilasii probleme.Chiar nu imi sta in putere sa gasesc alte solutii,cum spunea si Gama ma simt depasita de situatie.Cum v-am mai povestit la noi a fost usor,cam ca la Pepsi.Am alaptat exlusiv pana pe la 6 luni si apoi i-am dat nitel iaurt si gata la spital cu soc,rosu tot,niste bube enorme,ochii iesiti din orbite,ce sa mai -tare nasol.Noi in schimb am facut IgE si IgE specific pt proteina din lapte si diagnostic-alergie la proteina.Mai naspa a fost cu celiachia.

Angelli trebuie sa ii explici sotului tau ca este spre binele copilului sa ii schimbi laptele,sa vezi cum reactioneaza,ca oricum mai mult ii faceti daca pana la urma este de la lapte.Se da siropel:Claritin,Zyrtec dar recomadat este sa ii dai in momentul in care are reactia si nu mai mult de 5 zile.Noi ii dadeam Romergan si sigur intotdeauna Calciu care este cel mai bun in a preveni socul.Eu nu iti recomand cremele,de nici un fel.Cand ne facea reactie si ii apareau bubite ii dadeam cu albastru de metil sau alcool iodat si se uscau.Nu cred ca ar trebui sa chinui copilul cu tot felul de creme recomandate de medici.Mult succes in descoperirea alergiei iti doresc.

Ca tot vorbeati de reactiile sotilor,la noi este invers:sotul este cel care tot insita ca Matei este bolnav,ca este sub grafic ca si greutate,bla bla bla bla...Eu una nu gandesc asa,caci autosugestia ajuta foarte mult.De cand nu gandesc despre el ca este bolnav am mai mare curaj sa ii dau si alte alimente si chiar ii merge bine.Asa ca fiti mai optimiste

WE placut va doresc.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramona,al meu bea laptele de soia cu mare placere, fiind singurul lucru ce l-a baut dupa ce n-a mai supt!zicea alergoloaga ca s-ar putea sa nu-i placa ala de vaca....da, speram ca intr-o zi va trece totul, si la noi e tare greu, mai ales cind mergem la o zi de nastere, el e sigurul care nu are tort!

angelli, bine ai venit, la dominic a disparut dermatita abia la 2 luni dupa ce eu nu mai consumam produse de lapte vaca, ca-l alaptam, deci ,si daca ii opresti laptele sa nu te astepti in 10 zile sa-i treaca.dominic a urmat si tratament local ptr dermatita cu corticoizi, 10 zile am folosit crema o singura data, pericolul este la termen indelungat!nu trebuie exagerat, dar nici nu trebuie ignorat faptul ca e singurul tratament eficace pina acuma!exudatul si corpocultura nu ajuta la identificarea unei alergii!poate ajuta sa elimine alte cauze!se fac teste cutanate nu neaparat de singe, mai putin invazive, noi la 9 luni am facut primele!incearca laptele de soia, ai mare grija cu diversificarea!ff multe produse contin lapte cu nume ascunse, cum ar fi caseina, substante lactate modificate, etc. copilul e mai important decit parerea sotului!al meu n-a mincat deloc produse lactate si e suepr bine!interesant ca bubitele au lichid, la dermatita nu au lichid, dar poate ca s-au infectat!

gama, stresul era mare, aveam tot timpul injectia cu mine, cel mai greu mi-a fost sa-l las la gradi, dar a fost bine pina la urma!

nastasika, imi pare rau, nu-i mai da fetei si vezi ce se intimpla, bine ca baiatul e bine!

noi, am luat decizia fara produse lactate inca citeva luni, fiindca in ciuda testelor bune, el face reactii, am vorbit cu alergoloaga si a zis ca da nu-i normal....asa ca in 6 luni mergem din nou la teste!

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

ramona,al meu bea laptele de soia cu mare placere, fiind singurul lucru ce l-a baut dupa ce n-a mai supt!zicea alergoloaga ca s-ar putea sa nu-i placa ala de vaca....da, speram ca intr-o zi va trece totul, si la noi e tare greu, mai ales cind mergem la o zi de nastere, el e sigurul care nu are tort!

angelli, bine ai venit, la dominic a disparut dermatita abia la 2 luni dupa ce eu nu mai consumam produse de lapte vaca, ca-l alaptam, deci ,si daca ii opresti laptele sa nu te astepti in 10 zile sa-i treaca.dominic a urmat si tratament local ptr dermatita cu corticoizi, 10 zile am folosit crema o singura data, pericolul este la termen indelungat!nu trebuie exagerat, dar nici nu trebuie ignorat faptul ca e singurul tratament eficace pina acuma!exudatul si corpocultura nu ajuta la identificarea unei alergii!poate ajuta sa elimine alte cauze!se fac teste cutanate nu neaparat de singe, mai putin invazive, noi la 9 luni am facut primele!incearca laptele de soia, ai mare grija cu diversificarea!ff multe produse contin lapte cu nume ascunse, cum ar fi caseina, substante lactate modificate, etc. copilul e mai important decit parerea sotului!al meu n-a mincat deloc produse lactate si e suepr bine!interesant ca bubitele au lichid, la dermatita nu au lichid, dar poate ca s-au infectat!

gama, stresul era mare, aveam tot timpul injectia cu mine, cel mai greu mi-a fost sa-l las la gradi, dar a fost bine pina la urma!

nastasika, imi pare rau, nu-i mai da fetei si vezi ce se intimpla, bine ca baiatul e bine!

noi, am luat decizia fara produse lactate inca citeva luni, fiindca in ciuda testelor bune, el face reactii, am vorbit cu alergoloaga si a zis ca da nu-i normal....asa ca in 6 luni mergem din nou la teste!

albumele de familie

Mergi la inceput

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pisica, parca sotul tau sta acasa... sau confund? Atunci e mult timp cu copilul si l-a putut observa mai bine.
As mai adauga sa fie Calciu cu Magneziu. Se absoarbe mai bine si Magneziul este foarte bun in prevenirea reactiilor alergice. Am citit chiar ca este eficient daca il administreaza iv in criza anafilactica.
Pepsi, cred ca ai facut foarte bine ca i-ai scos din nou laptele daca mai are reactii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

scuze fetelor ca am postat de trei ori mesajul, dar am avut ceva probleme cu netul si-mi era frica ca nu se posteaza.

Ingrid, ce aud, e ziua ta? un mare la multi ani atunci!!!, eu zic ca daca i-ai dat iaurt si nu s-a rosit in jurul guritei si nici pe fata e semn bun!i-ai dat mult?nici la dominic nu se rosea, dar dupa o a treia lingurita era rosu destul de rau, partea buna e ca-i trecea fara sirop.

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani lui Ingrid, sa creasca mare si sanatoasa. Distractie placuta!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.Nu prea am mai apucat sa intru pe net, nici sa scriu, nici sa citesc, am o perioada tare aglomeraata la serviciu.
Pupici pentru Nastasika, Ramona, Gama, Pisicutza si salutari nou-venitelor.
Voiam si eu sa va intreb ceva, Ramona e mai cunoscatoare in ale aerosolilor...
David a fost un pic racit (de fapt nu raceala, ca n-a avut febra) la inceputul lunii. I-am facut aproape 2 saptamini aerosloli. Acum, azi vad ca iar tuseste, e direct tuse productiva, foarte rara, dar sigur nu e doar ca-si drege vocea de dimineata. Pot oare sa-i fac aerosoli asa de repede dupa prima tura?Pe 15 februarie avem programare la dr Jeana Rodica, pina acum n-a putut sa ne primeasca ca a avut piciorul rupt. Acolo sper sa aflu mai multe, dar pina atunci va intreb pe voi. Pupici si sanatate multa!

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Pepsi imi pare rau sa aud ca iar nu mai mancati produse lactate..Sper ca peste 6luni sa fie totul in regula.

Ramona intr-adevar sotul meu sta cu Matei;dar acelsi lucru il spunea si cand eu eram cea care statea cu Matei.Eu nu consider ca Matei este bolnav si nu mi se pare nimic rau in asta

Simona bine ca ne mai scrii din cand in cand si multa sanatate piciului

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput