Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pisicuta, m-ai incurcat! E alergic copilul sau nu e?

Simona, cu ce anume ai facut aerosoli si de cite ori pe zi?
Daca e corticosteroid poate ca ai intrerupt prea repede. Daca e albuterol il poti da si de trei ori pe zi (mai mult, daca simptomele persista).
Daca trece o saptamina si tot trebuie sa-i dai albuterol (asta e substanta, poate ca denumirea medicamentului in sine e alta - citeste prospectul) probabil ca trebuie reintrodus corticosteroidul.
Ii dai si altceva? Singulair, Aerius?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Multumim de urari,da azi 29 implinim doi ani si sintem fetita mareeeeeeeeee(care folosim cu strasnicie inca pampers).Pepsi i-am dat doar doua lingurite de iaurt ca mi-a fost frica sa-i dau mai mult,nu s-a inrosit in jurul guritei si nici bubite nu a facut in schimb a doua zi avea o pata rosie care nu era bine definita, in parte dreapta a obrazului pe aceeasi linie cu buzele,a disparut de la sine,era doar putin rosie fara nici un centru si fara iritatie. Sa fie de la alergie? Multumesc si lui Ramona ptr. urari.Am facut si tort stiind ca nu poate sa manince dar ca de obicei nici macar a avut curiozitatea sa guste ,au incintat-o doar luminarele.Numai bine la toti !

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

LA MULTI ANI INGRID, SA FII SANATOASA SI VESELA MEREU, SA-TI FACI PARINTII SA RADA TOT TIMPUL PENTRU CA ASTA II BUCURA !!!!Bravo Pisicuta, sa stii ca si eu de cand mi-am propus sa nu-l mai consider bolnav, a mers mai bine,si mi-a fost mai usor, iar la urma urmei copii nostri nu sunt bolnavi, au doar niste "incompatibilitati" cu mediul care vor trece, asta e important ca vor trece si se pot controla.Cand am fost internata in spital cu el am plecat acasa cu acest gand si mi-a ajutat f f mult, ptr ca in salon cu noi era o fetitza de 3 ani operata pe cord de 3 ori si cu nenumarate infectii, isi petrecuse trei sferturi din timp in spitale, asa ca am prins putere si l-am tratat acasa refuzand sa mai stam in spital.Oricum, stiu ca tu apreciai spitalul G.Alex., dar eu sunt de parere opusa, in domeniul alergologie sunt f f slabi.
Bine ai revenit Simona !!
Pepsi, are dreptate alergologul tau, nu-i va place laptele de vaca, Matei il refuza sub orice forma, doar pe cel soia il bea !!!
Angelli, te-ai suparat pe noi???Scrie-ne ce mai face piticu`.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

La multi ani, Ingrid! Sa cresti mare si sanatoasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ingrid! Fetita mare, ce mai!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Multumim inca o data de urari si noi va dorim la toti piticotii multa muta multa sanatate!!!!!!!!!!!!!

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere.Incerc sa gasesc un medic alergolog bun in Timisoara, cu pediatra e asa si asa, adica rezolvam efectul dar nu cauza.
Va pupam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetele, de la serviciu nu reusesc sa scriu, nu am timp deloc.
Ramona, ii dau Singulair, Aerius nu i-am mai dat de ceva vreme, in schimb de citeva zile i-am dat Ketof. A tusit pe la inceputul lunii, i-am facut aerosoli cu Ventolin si Becotide cite un puf de 2 ori pe zi. Dupa 2 saptamini ii trecuse.O saptamina a fost ok, si acum iar a inceput de ieri. Pina la urma i-am facut ieri aerosoli, vad ca azi nu a mai tusit deloc de cind l-am luat...sper ca nu m-am pripit...
Abia astept sa-i fac controlul pe 15(nu miine, martea viitoare)!
Azi pare bine si in forma.
Oare e posibil sa-si tot dreaga vocea din cauza ca tipa foarte mult si cind tine mortis sa faca ceva si nu-l las imi face circul d epe lume. Si-l las in pace sa-i treaca, ca doar nu i-oi face toate poftele. Dar ma termina psihic ideea ca poate din cauza asta are gitul in pioneze...
La Multi ani Ingrid, sa fii sanatoasa ca asta o bucura cel mai tare pe mami!
Pupici fetele si sanatate multa!

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramona, da e cel mai bun lucru ca nu-i mai dau produse lactate, merci ca mi-ai deschis ochii!ce crezi ca am vazut pe piciorul lui Dominic acuma 2 zile? o mica pata ca si cind imi facea eczema, cind beam eu lapte si-l alaptam....., bag la greu produse hidratante, si daca vad ca nu merge ii dau cu cortizon, ca tot mai mare se face! sa nu-i stringi de git pe medicii astia!

pisicuta, si noi speram ca in 6 luni va fi ok!

eryteea, eu ii fac tortul lui dominic, ca sa manince si el, pun lapte soia in loc de cel normal. cu scutecele stai linistita ca si noi abia pe la 2 ani jumate am scapat, si f repede si fara stres!

gama, ce bine ar fi si daca cei din jur nu i-ar considera handicapati!in scurta perioda cind a gustat produse lactate i-au placut, dar sint convinsa ca daca timpul trece prea mult....anumite produse nici nu vrea sa guste

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Becotide e un aerosol cu glucocorticoizi - banuiesc ca e cam acelasi lucru cu corticoizii simpli...

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput