Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Simonacip: ce s-a intimplat cu programarea la dna Radu ca intru la griji; eu am sunat-o pe mobil si m-a programat pe 13 fara sa imi mai ceara un numar de mobil ca sa ma anunte in caz de ceva; pe tine te-a sunat sau ai sunat tu sa confirmi programarea si atunci ai avut o surpriza?
merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Sheba, parerea mea e ca-i dai prea devreme sa manance ultima masa, eu ii dadeam pe la 22, ma rog, al varsta copilului tau al meu se culca pe la 23Si tot la 4 manca !!!!Eu sunt obisnuita ptr ca noi am trecut pe SL de la ....2 luni, iti dai seama ca pana pe la 7 luni a mancat la ora 22, ora 2, si ora 5....si se scula la 7,dormea de la 10 la 11, si de la 15 la 18.Apoi, de la 7 luni pana pe la 1,5 ani manca doar o data pe noapte.Incearca sa-i dai seara cat mai tarziu ultima masa, si ceva mai consistenta, adica mai multe cereale, cat sa curga din biberon, eu parca la 280 apa ii puneam min 4 masuri de cereale.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Cat despre Peritol, Sheba, mai bine suna inainte si intreaba, eu stiu ca nu poti face analizele cand ii dai.Practic e bine sa nu-i dai nimic, si asta cu mai multe zile inainte de recoltare sange/teste cutanate.(eu ii dadeam Aerius si n-am putut sa-i fac testele)

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Merci tare mult Gama.
N-am cum sa ii dau,din pacate, masa la ora 22 pentru ca el la 20.30 se culca,asa are programul din primele luni.Ref la interactiunea Peritol cu analizele de singe, asa voi face, ma voi interesa.

Mergi la inceput

Sheba, cu multa placere !!!Ma gandeam sa incerci sa-i impingi somnul seara pe la 9,si sa-i dai laptele cat poti de tarizu, probabil ca se scoala ptr ca dorme destul de mult noaptea, e odihnit!!Eu de la un an i-am format program strict, somn o data pe zi de la 2 la 5, iar seara acum se culca la 10,30 pana la 7,30 dim, dar intr-adevar a fost si este un copil care n-a dormit f mult si culmea ca are energie cat doi!Cat despre lapte, doctorul ti l-a introdus????Adica inteleg ca astepti sa-i faci teste la lapte si apoi il schimbi sau nu?

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Am intrebat si e nevoie sa existe o pauza de 7 zile intre antihistaminice si recoltare de singe.
Acum, referitor la ora de somn, nu reusesc sa il culc la ora 21 intrucit ziua doarme max 2 ore adunate si seara pica de somn, in ciuda incercarilor mele de a-i fixa un altfel de program.Cel putin are orele de somn din zi fixe.Poate voi reusi cind va ajunge sa doarma un singur somn pe zi, dupa-amiaza si acela de 2-2.5h.
Pediatra m-a sfatuit sa trec pe Humana SL si sa renunt la orice alte lactate(brinza de vaci,iaurt) in speranta ca va ceda alergia insa nu este asa.Astept testele de singe sa vad ce am de facut.

Mergi la inceput

Asa stiam si eu de 7-10 zile.Cat despre teste, sper ca sa va ajute sa aflati ceva, pe noi nu ne-au ajutat, ultimele facute au iesit bineee !!!!Cu bube cu tot, el e.....bine!!!N-are nimic, e f bine si asa, sa fie sanatosi copiii.Cat despre programul de somn, imi pare rau, cand va fi mai maricel se va modifica mai usor, mai ai putina rabdare.
Sanatate multa.
Natasika, ce faceti?????

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Off mai Gama, sa il intepe si sa ti se si spuna ca e ok in ciuda bubitelor...dar n-avem incotro si trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru a incerca sa depistam cauzele alergiei.Razbim noi pina la urma.
Cit despre programul de somn, am rabdare ca doar e cea mai buna tactica.Sintem in schimbarea duratei de somn si a orei incet-incet,avem doar 11 luni, am inceput sa mergem si nu ne mai oprim, de atita entuziasm n-avem chef de somn...ne facem noi mari.
Sper sa reusesc azi sa citesc si eu celelalte 2 capitole de bebei cu alergii si sa ma pun un pic la curent;sa pot sa interactionez si eu cu voi nu numai sa va sicii cu intrebarile mele la care mi-ati raspuns si va multumesc foarte!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by sheba

Ramona si Gama: masa de noapte a cerut-o din prima noapte de cind am schimbat laptele din NAN2 in Humana SL; am incercat sa-l pacalesc cu apa, ceai, sa-l adorm in brate, am pus-o pina si pe seama molarului care il necajeste acum,i-am dat Nurofen...nimic.Tipa de foame.Pina la Humana SL nu mi s-a trezit niciodata noaptea sa ceara de mincare.Ieri am incercat sa-i mai dau o gustare la ora 19 si dupa baita(20.30) un biberon cu 280 ml lapte...s-a trezit la 4 dimineata sa manince in loc de ora 2.
Pe 13 feb am programare la dr Jeana Radu si sper sa ma dumiresc de la ce e alergia asta si daca intr-adevar e la proteina din laptele de vaca.Acum sintem pe Peritol fiindca are mincarimi si a revenit iritatia pe un obraz.Sper sa nu influenteze Peritolul testul serologic,ce credeti?

Sheba, din pacate Peritolul afecteaza rezultatul. Poate ca inca nu e prea tirziu sa-l intrerupi. Depinde de starea copilului, dar sa nu faceti analizele degeaba.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sheba, mie mi se pare foarte bun programul de somn. Daca se trezeste o data pe noapte sa manince nu e o tragedie. Sint copii care la virsta asta se trezesc de doua si de trei ori. Fiul meu era un specimen din asta. Si la vremea aia nu descoperisem alergia, deci primea formula obisnuita.
Daca ati schimbat recent formula nu te astepta sa dispara problemele peste noapte. Pe de alta parte ar putea fi alergic (si) la alt aliment. Poate ou?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput