Bebei cu alergii (3)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
Buna seara fetele.
Sheba, uita cum a fost la noi, incercam dinainte de sarbatori sa mergem la ea. A sunat sotul inainte de sarbatori si a zis ca in jur de 10 ian sa o sunam sa ne programeze ca are piciorul rupt, etc, pe 10 cind a sunat a spus ca are piciorul rupt
si ca nu ne poate programa decit pe 15 februarie, deci 2 luni jumate pierdute aiurea... Ma rog, din moment ce nu stiu in alta parte unde sa merg a ramas asa...Sper acuma a fie ok, sa reusim sa avansam si noi un pic.
De altfel sotul mi-a spus ca parea draguta la telefon...daca pe tine te-a programat pe 13 inseamna ca mergi inaintea noastra. Am sa urmaresc ce scrii sa stiu la ce ma astept de la ea. Din pacate stau tare prost cu timpul,citesc si eu cit pot si mai mult seara, pe fuga... Bine macar ca e David bine ca altfel nu mai imi statea capul nici la serviciu, la nimic. In plus, pot sa-l tin in pauza de antihistaminice si eu pentru analize.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
nastasika spune:
Buna seara, fetelor!
Simona, bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca ai reusit sa te programezi la dr. Radu si te rog sa-mi spui si mie cum a fost. Si eu am sunat-o prin oct. si ... avea piciorul rupt (e expirata rau treaba asta cu piciorul, dar pana la urma bine ca v-ati programat). Are cabinet privat? Din cate inteleg de la voi face si analize acolo, nu-i asa? Oricum, sunt tare curioasa si deabia astept sa-mi spuneti ce-ati rezolvat, pt. ca si eu trebuie sa-i repet analizele lu' Stefu' sichiar nu mai stiu incotro s-o iau....
Sheba,eu ii dau baietelului meu 240ml lapte Sl cu 4 masuri de cereale de orez si nu se mai trezeste pana la 6.30 in conditiile in care il culc la ora 20, dar al meu e mai mare (1,9 ani). Cand era mai mic avea si el naravu' asta cu trezitu' noaptea, dar cand a vazut ca nu primeste decat apa, s-a lasat treptat de acest obicei. Mult succes!
Magda, multumesc de intrebare!(deja m-am obisnuit cu apelativul "natasika")
Noi suntem bine...aproximativ...Stefu' a furat un deget de Danonino si i-au aparut cateva bubite pe fata, dar doar atat si vad ca incet , incet s-au mai atenuat. Anei i s-au mai atenuat bubitele, nu au disparut, dar stiu de la baiat ca genul asta de bubite trec foaaarte greu, dar nici nu i-am dat nimic ( Zyrtec, claritin, nimic). Mai nou alta belea...imi apar si mie astfel de bubite...am vreo 3, dar doar pe maini...dispare una in cateva zile, apare alta in alta zona si tot asa... Treaba asta cu bubitele devine usor amuzanta...usor, usor ne umplem toata familia de bube
Acuma, lasand gluma la o parte, stiu ca si eu am un fond alergic, dar nu prea-mi dau seama care ar fi cauza bubitelor astora
Hai ca v-am zapacit de tot cu bubele si bubitele mele. Va pup!
Va salut, eu si familia mea de bubosi
Ramona J spune:
Nastasika, o fi de la detergent? L-ai schimbat recent?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
eryteea spune:
Lamuriti-ma si pe mine Peritol este un antistaminic ? si daca da atunci puteti sa-mi spune-ti in ce mod afecteaza analizele ? Citind aici mi-am dat seama ca eu cind i-am facut analizele lui Ingrid era sub tratament cu antistaminice .Multumesc fetelor.
Ingrid amore di mama
Pepsi spune:
simona, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta de bebe 2, dar sigur va fi in curind! da, sint insarcinata, a treia sarcina, pe a doua am pierdut-o asta vara!acuma e bine totul, dar pina nu-l tin in brate nu cred eu 100%!merci de urari, astept sa ne dai vestea cea buna cit de curind!
ramona, cind citesc reactiile tale parca ma vad pe mine in parc, eram tot timpul super stresata, ca se mai plimba copii cu lapte, biscuiti, etc, si cum spui astia mici simt!Dominic zice ca ciocolata nu e bun!eu de cind merge el la gradi, mai bine de 1 an ii duc totul de acasa, in afara de fructe!le e frica sa-i dea, ca bucatareasa nu gateste ptr el special, si asa ca .......gatim 2 feluri de mincare pe zi, la ora de masa e tot timpul izolat, atita era de fericit dupa ce le-am spus ca nu mai e alergic, l-au lasat la masa cu colegii, era tare fericit, din pacate, cred ca e din nou izolat!bun/rau pedagog nu stiu, da pe mine m-ai convins sa nu-i mai dau lui Dominic lapte, si bine ai facut!
pisicuta, vezi ai grija cu cipsurile, ca odata si eu i-am dat lui Dominic fara sa citesc pe eticheta 
si imediat mi-a facut reactie, repede sirop, cind ma uit era pudra de lapte frate in cipsuri!iar cu invatatul la olita cind sint pregatiti e mai usor decit te astepti!
eryteea, aici este ceva ce inlocuieste oul, pudra de agar-agar, nici DOminic pina de curind nu minca maioneza, desi nu a fost identificat la fiind alergic, testele au iesit bune, facea reactie si nu i-am dat, de citeva luni numa poate sa manince si vad ca-i place! am sa-ti dau si eu retete, la Dominic folosesc reteta normala, si daca tre lapte pun de soia, iar la ou poti pune agar-agar, cind ajung acasa iti dau si citeva retete speciale!blender e asta http://www.regcen.com/blenderrecall/french/main.html, si lui dominic ii plac milkshakuri(sigur n-am scris bine) cum spunea ramona, cu fructe, un iaurt soia, inghe soia, lapte soia!
sheba, dominic a facut primele nopti care au durat pe la 2 ani! pina atunci a fost asa, pe la 1 an si 6 luni s-a intarcat singur, apoi noaptea ii dadeam lapte cind se trezea(crezind ca de aia se trezea), pe la 1 an si 9luni, am zis ca nu-i mai dau nimic, si tot se trezea....erau nopti cind nu se trezea, dar abia pe la 2 ani si-a facut noptile, depinde de copii, fiecare in ritmul lui!nu neaparat de foame se trezesc, le mai e sete, frica.de cit timp ai intrerupt produsele lactate! la dominic, cind era bebe mic, avea 4 luni, i-a aparut o eczema f urita, diagnostic clar, eu il alaptam exclusiv, si mi-au spus ca daca mai vreau sa alaptez sa nu mai consum nici un produs lactat!ceea ce am si facut, si a durat 2 luni ca sa vad efectul pe Dominic, nu mai avea nici urma pe el de eczema!deci intre intreruperea produselor lactate si disparitia de simptome pot trece si 2 luni. iar acuma, cind mi-au zis ca nu-i mai alergic sa-i dau produse lactate, am testat 1 saptamina, putine cantitati si ce crezi ca are pe el din nou eczema!(nu mare dar destul ca sa ma ingrijorez)
angelli, ma bucur f mult ca l-ai convins si pe sot, sinteti pe calea buna!brinza de vaci nu e alergica?de ce? as fi tare curioasa de explicatia academica a doctoritei in chestiune, ![]()
nastasika, aveti animal in casa?
va pup
Flavia
21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
gama spune:
Fetelor, buna ziua!
Natasik-ule, pai uitai mama numele real, si daca nu e nici la semnatura nimikutza scris, ii dau si eu cu natasika !!!Oricum suna frumos spre deosebire de al meu"gama" pe care l-am pus nu stiu de ce, ca un amestec de litere din magda....Acu, vad ca fetele iti baga cate un cui vis-a-vis de bubele voastra, pai stai ca bag si eu unu:mucegai?????![]()
Pepsi, sa fiti sanatosi, imi pare rau ca ai trecut prin pierderea unei sarcini, acum uite, ai 21 de saptamani, sunteti.....mari!!!Pupici pe burtici, si sa fie....fata??!??![]()
Cat despre faza cu piciorul rupt al doamnei Radu, acu mi se pare haioasa cu toate ca atunci m-a scos din sarite, v-am zis ca eu am sunat in ....august 2006 si in oct!!!!!Daca si in ianuarie invoca tot piciorul, deja e lipsa de.......ma rog, sa dea Domnu sa fie bine pana la urma, la urma urmei conteaza competenta, si este laudata.Da, are cabinet particular, din cate am inteles nici nu prea mai vine in spital.
Sheba, bravo ptr. calm si optimism.....Eu am fost mai stresata cu copilul mic fiind, pentru ca am stat singurica cu el si dormea doar cate 20 minute cand era mic, zi si noapte se trezea urland.
si Matei(2.aug2004)
nastasika spune:
Magda, ma refeream la "natasika" in loc de "nastasika".Numele meu real este Ramona, dar mai bine ramanem cu "nastasika" (este numele de alint al fetitei mele - Anastasia), ca sa nu ne incurcam in Ramone
.
Ca sa revin la problema mea buboasa - nu am schimbat detergentul, nu am animale in casa si nici mucegai
...o sa incerc totusi sa retin tot ce mananc poate reusesc sa fac vrero conexiune...la copii e clar de la iaurt, dar la mine...Dumnezeu stie..
gama spune:
nastasika,
poate din ac.cauza nu am observat pana acum acel "S"
, scuze, incerc sa remediez !!!!
Ultima achizitie a noastra in materie de pediatri mi-a zis ca exista asa zisa alergie a copilului cu piele f alba, ma credeti sau nu !!!!Care, bineinteles ca nu se stie de la ce se trage!!!
si Matei(2.aug2004)
nastasika spune:

am glumit, Magda...poti sa-mi spui cum vrei tu
Da, si eu stiu ca sunt mult mai sensibili cei cu pielea alba, dar la mine nu prea e cazul...baiatul e cel mai inchis la culoare din familie, iar Ana are pielea foarte alba (blonda cu ochi albastri) si cu ea nu prea am avut probleme cu alergiile, insa e adevarat faptul ca are o pielicica tare sensibila
angelli spune:
Buna fetele.Au inceput sa ii treaca bubitele.Pina la 8 luni papam numai lapte formula, legume, mere si cereale fara lapte.Sper sa ne treaca bubitele de tot.Se mai simte vreo mamica alergica la laptele de vaca?In afara de mine, ca eu de cind am internet am o gramada de pasarele.
Daca nu trec bubitele care este urmatorul pas?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png