Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Angelli, inteleg ca au inceput sa-i treaca bubele, atunci de ce te macini??E f.bine asa, nu te mai gandi mai departe.De simtit "alergici la lapte"ne-am simtit toate.E f. bine as cum zici acum, sa mai astepti pana pe la 8 luni, acum e cam mic ca sa-i faci analize de sange.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Ramona ,am citit pe aici pe undeva pe DC un raspuns al tau despre cum au inceput copii tai sa mearga ,baiatul mai tirziu fta mai repede chestia cu "jur ca au acelasi tata"ma terminat ,avind in vedere ca zilele astea sint cam jos cu moralul cind am citit asta ma bufnit risul si mai zici ca nu esti glumeata.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ha, ha, multumesc! Da, sint foarte diferiti copiii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelli

Buna fetele.Au inceput sa ii treaca bubitele.Pina la 8 luni papam numai lapte formula, legume, mere si cereale fara lapte.Sper sa ne treaca bubitele de tot.Se mai simte vreo mamica alergica la laptele de vaca?In afara de mine, ca eu de cind am internet am o gramada de pasarele.Daca nu trec bubitele care este urmatorul pas?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png

Bravo, merge bine! In rest tu suferi de boala studentului la medicina, care crede ca are toate bolile despre care citeste! Nu-ti mai face atitea griji, esti pe drumul cel bun.
V-am pupat ca merg la intrunire cu invatatoarea, sa vad ce zice de odorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gama, merci, e deja baiat si cel din burta, deci nu mai avem ce face, dar mi-am convins sotul de un al treilea care am promis ca va fi fetita!a propos de pielea alba, si fiumiu e alb asa, si soacra-mea a zis ca de la aia i se trage alergia la lapte!(s-o fi cunoscind cu pediatra ta!)

angelli, ma bucur tare mult, continua asa si va fi bine, lapte praf e soia?, noroc ca nu dureaza toata viata! sincera sa fiu la inceput eram tare contra laptelui de vaca, ca cica sintem singura rasa care bea laptele altui mamifer, etc, citisem de toate, si sincera sa fiu m-am simtit mai sanatoasa cind nu am consumat produse lactate, imi era tare greu in schimb, dar am si slabit intr-un an si ceva cit n-am mai consumat NIMIC.si noi tot la 9 luni i-am facut testele de piele! de cit timp l-ai bagat pe regim?daca bubele incep sa treaca e semn bun!

ramona, pai fetitele umbla tot timpul mai repede, hai ca e buna aia cu jur ca au acelasi tata, m-ai facut si pe mine sa rid, desi nu sint deloc bine in perioada asta, sint la pamint!bafta la intrunire!

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Pepsi, bravo! Sotul meu cred ca divorteaza daca-i pomenesc de un al treilea.
Pepsi, felicitari pentru feciorul numarul doi.
Asta mica a fost exagerat de precoce la ridicat, mers etc. Chiar nici nu mai stiu cind s-a ridicat in picioare dar era devreme rau. Nu prea povesteam pentru ca nu ma credea nimeni. Dr. mi-a atras atentia ca nu e bine pentru oase etc. Doar nu puteam s-o leg!
M-a surprins pentru ca aveam impresia ca ma pricep de la primul copil. Dar nu seamana cu nimic! A facut si alte boli, sau oricum alte manifestari ale acelorasi boli. Alexandru e foarte grijuliu, nu s-ar catara, ba ne mai atrage noua atentia asupra posibilelor pericole.
Anuta s-a nascut mai mititica, s-a ridicat foarte devreme si parca o vad cum ridica piciorusul sa se catere cind nici macar nu facea pasi! Doar ce se proptise in picioare si vroia sa sara din tarc, din pat... Marginile tarcului erau cu mult peste capul ei dar ea ridica piciorusul. E drept ca si pe mine m-au adunat de pe dulap, de pe televizor, cred ca m-am agatat si de candelabru la un moment dat dar nu m-au descoperit de data aia.
Normal ca nu sint identici... dar chiar asa, zi si noapte?
Pepsi si Eryteea, sper sa nu mai fiti necajite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna
Pepsi, sa-ti dea DUmnezeu multa sanatate si sarcina usoara in continuare
Nastasika, da, dr are cabinet particular, dar nu stiu daca face cumva si analize acolo sau nu. Eu vreau de la ea sa-mi spuna ce analize trebuie sa -i fac, ca sa nu-l intep de 10 ori (voiam sa-i fac de mau demult un set de analize, dar am asteptat sa-mi spuna si ea ce si cum...

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Dr. Radu face analize si la fata locului. Chiar ii facea unele cutanate unui baietel cind am fost si eu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Ramona hai ca esti super mi-a placut si faza cu "CAndelabru ". e bine atunci de acum cind sint jos cu moralul merg pe urmele tale pe Dc si imi trece.Azi am fost la un alt pediatru (la plata) sa-i ascult parerea vizavi de faptul ca fetita mea are picioarele in X,ca pediatra mea mi-a spus sa stau linistita ca se indreapta si de abia dupa 4,5 ani sa-mi fac griji daca nu se indreapta.Azi mi-a spus ca trebuie sa consult un ortoped si ca probabil ii va da ghetute ortopedice.Sint un pic necajita cum D-zeu fac vara cu caldurile de aici sa-i pui ghetute(chiar decupate)

Pepsi iti urez si eu sarcina usoara si multa multa sanatate tie si bebelusilor tai.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Eryteea, sa nu mergi la "ne intoarcem in Romania" ca s-ar putea sa te indispui. Adevarul e ca nu le pun la suflet de cele mai multe ori.
Sa stii ca mai toti copiii au picioarele in x. La Alexandru s-au indreptat, Anuta inca e in x. Sa vedem ce-o fi, daca seamana cu bunica materna ramin asa. Sper ca nu citeste aici!
Cu ghetutele ortopedice nu am rezolvat mare lucru, la Alexandru nu au fost de ajutor. Exista variante pentru vara, decupate la degetele, sau cu mai multe gauri in piele (a pantofului!). De fapt sandalele pentru copii mici cam asa sint, cu glezna inalta.
Pantofii vostri sint foarte buni. Eu ma tot dadeam peste cap sa fac rost de Naturino pe aici, ca sint greu de gasit la preturi rezonabile.
Sper sa va ajute mai mult ghetutele alea, la noi a fost degeaba. Cica e bine si daca merge desculta. Nu prin casa, ci in iarba, sau pe plaja. Noi am incercat toate variantele astea.

Mergi la inceput