Bebei cu alergii (3)
Raspunsuri - Pagina 10

eryteea spune:
Ma faci sa rid Ramona,nu mai insist am inteles tot dar oricum astept in continuare reteta aia care trebuie cautata.Multi pupici
Ingrid amore di mama

Ramona J spune:
Mai nu glumesc! Ca stiu ca n-am darul asta, mi-au mai spus altii ca n-as fi un bun pedagog.
Cred ca merga azi la casa si caut reteta pentru orezul ala. O sa va placa si voua e foarte gustoasa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.

angelli spune:
Hello fetele, am revenit.Din analizele copro urina exudat si naxal nu are nimic.Azi am fost la alta doctorita consultat concluzie alergic la ceva, trecut pe Humana HA 2 si niste granule homeopate graphites tot caut ceva despre ele pe net si nu gasesc nimic.Interzis alte lactate, carne sau oua.Nu vom papa decit legume fructe si cereale pe linga Humana HA 2.Cam atit.Macar mi-am lamurit si sotul.Acuma ma asculta pe mine.Prima pediatra imi recomandase brinza de vaci ca fiind nealergica.Oricum, mai zicea cineva de aici, alergologia si imunologia pe la noi sunt mai putin dezvoltate.Bine ca suntem noi mamici!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png

Ramona J spune:
Ce e Humana HA2?
Aia cu brinza de vaci nealergica e tare!
Ma bucur ca incepeti sa-i dati de capat si ca intelege si sotul.

simonacip spune:
Buna seara fetelor.
Ramona merci mult pentru raspunsurile tale.Am incredere in ce spui. David nu tuseste, e ok, deci m-am pripit eu duminica cind i-am facut aerosolii aia... Ma bucur ca-i asa si nu altfel. Sper sa reusim cu programarea asta la dr. Gama, e ceva ciudat intr-adevar cu dr Jeana Radu, noi am incercat a doua oara sa -l programam, sa speram ca sta in picioare ultima programare....Miine mai suna sotul odata, ca eu nu reusesc sa fac nimic la serviciu, sa fiu sigura ca nu si-a rupt iar piciorul sau mina
cine stie?
Gama, succes la analize, hai poate reusim si ne sincronizam si reusim luna asta! Doamne Ajuta!
Sanatate multa!
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Ramona J spune:
Good news Simona, bine ca a fost alarma falsa!

eryteea spune:
Ce fel de pediatra ai intilnit care iti spune ca brinza de vaci nu e alergica si pun pariu ca tia spus ca laptele este
Ingrid amore di mama

Ramona J spune:
Uite de ce nu mi-a placut Dr. Radu. Exact asta i-a spus mamei mele cind a fost cu copilul. Si e dr. titrat, conferentiar si mai stiu eu ce. Sper ca intre timp si-a mai revizuit opinia, ca asta a fost cu ceva timp in urma.

sheba spune:
Ramona si Gama: masa de noapte a cerut-o din prima noapte de cind am schimbat laptele din NAN2 in Humana SL; am incercat sa-l pacalesc cu apa, ceai, sa-l adorm in brate, am pus-o pina si pe seama molarului care il necajeste acum,i-am dat Nurofen...nimic.Tipa de foame.Pina la Humana SL nu mi s-a trezit niciodata noaptea sa ceara de mincare.Ieri am incercat sa-i mai dau o gustare la ora 19 si dupa baita(20.30) un biberon cu 280 ml lapte...s-a trezit la 4 dimineata sa manince in loc de ora 2.
Pe 13 feb am programare la dr Jeana Radu si sper sa ma dumiresc de la ce e alergia asta si daca intr-adevar e la proteina din laptele de vaca.Acum sintem pe Peritol fiindca are mincarimi si a revenit iritatia pe un obraz.Sper sa nu influenteze Peritolul testul serologic,ce credeti?

gama spune:
Angelli, ma bucur ca ati mers la alt doctor, era absurd ce povesteai despre pediatra, schimb-o definitiv, este anormal sa-ti dea astfel de sfaturi, si sa stii ca te cred, ca si noi am avut o "super"pediatra cand am nascut pe care, daca aveam timp si minte s-o inregistrez ce sune, o dadeam in judecata !!!!Dupa um ti-am zis, era clar ca analizele care le-ai facut vor iesi bine.Humana ha este un lapte hipoalergenic, nu?Adica are proteina sparta asa incat nu mai face f rau, dar asteapta-te daca copilul este intr-adevar alergic la vaca, sa-ti mai face cateva bube sau sa-l doara burtica, asa ca aceste semne tr sa le notezi si sa le comunici repede noului doctor ca sa ia masuri.Fa-ti o agenda a copilului si noteaza in ea orice semne,alimentatia nou introdusa, cantitati......Iti va folosi ca sa poti discuta cu medicii despre primele manifestari.
si Matei(2.aug2004)