Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

frate. pe mine nu ma intereseaza ca-i moni sau nu-i moni. io vreau sa vad o nastere si pace.

gracie, poate-ti dau acush un link care a facut furori pe la noi acum cateva luni bune....cu poze explicite de la nasteri de tot felul....de-atunci s-a instalat panica si frica si....tot in sufletul meu in ceea ce priveste nasterea vaginala! si am zis: no way! cezariana e sfanta, ce sa mai? daca ar fi sa aleg as mai face cezariana de o mie de ori in loc de-o nastere vaginala....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

frate. pe mine nu ma intereseaza ca-i moni sau nu-i moni. io vreau sa vad o nastere si pace.

gracie, poate-ti dau acush un link care a facut furori pe la noi acum cateva luni bune....cu poze explicite de la nasteri de tot felul....de-atunci s-a instalat panica si frica si....tot in sufletul meu in ceea ce priveste nasterea vaginala! si am zis: no way! cezariana e sfanta, ce sa mai? daca ar fi sa aleg as mai face cezariana de o mie de ori in loc de-o nastere vaginala....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

daca esti pe faza sa ne anunti si pe noimacar de curiozitate sa ne uitam. Acu tu chiar crezi ca o sa vezi "ceva"direct m-as cam indoi sa stea aia cu camera intre picioarele ei ;))

POZE

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

bucuriile!

Ralu minunea ta mica!E atat de scumpa...!

Laliq no comments!

Cata super filmuletul....cel mai mult imi place finalul cu Robert buflica!

Ralu daca cumva prinzi nasterea lui Columbeanca in direct pleeeeeeeeeease da-mi si mie un bip(nr e in notepad) sa ma uit si eu!!!!Eu totusi cred ca va naste prin cezariana....nu stiu de ce......totusi e prea jenant sa te "scremi" in direct la tv...

Eu am vazut nasteri si naturale si cezariene, live...o gramada...si de aia tot am vrut sa nasc natural!Ca nu s-a putut si am intrat de urgenta in sala....asta e alta treaba....(la Alesio ca acum a fost din start cezariana)....dar ideea e ca nu m-a descurajat deloc ce am vazut....

Noa fug sa-mi culc banditutul mare....revin dc mai apuc...
Uitam: am mai pus 2 pozici noi cu...noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">AICI(primele 2)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Frumosi foc pufisorii tai

POZE

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

iti dau bip pufy daca vad! ma duc sa iau nr de tel. vezi ca daca e un nr de cosmote tot eu sunt! cosmoteu' se termina cu 517 iar connexu' cu 824.

ma, io am zis asa: siguuuur apare in ultimul moment o...indicatie de cezariana! ca asa e la vedete! da sotia lu' mutu a nascut natural...asa ca nu se stie!

acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, apropos de monica lui iri [scris cu litere mici ca asa simt eu despre ei ], intr-o dimineata ma uitam la Antena 1 la emisiunea cu Cristina Cioran si facu fata asta o remarca de-mi venea sa-i sparg nasul prin televizor. Era o stire despre monicutza precum ca ar fi ajuns la spital cu contractii. Si fatuca asta de prezentatoare zice: Ia uite domne asta se duce la spital si pentru o basinica...doar stie toata lumea ca femeile gravide scapa multe gaze...
Ce sa spun...super inteligent!!! Dar de unde stie ea faza asta cu gazele nu pot sa-mi dau seama, ca gravida n-a fost.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca...stiu eu un Patrick, la Diverta sau in Unirii sus la copii. ..daca o fi ala pe care il cauti tu. E de culoare inchisa..movuliu sau maroniu inchis, si sta cu burta pe jos..asa..latzit..ala e ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dar de Tom Cruise cu a lui sotie ce spuneti ca i-a interzis sa scoata vreun sunet cat timp dureaza nasterea ?!!!
Stiati ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

[quote]Originally posted by inni

Dar de Tom Cruise cu a lui sotie ce spuneti ca i-a interzis sa scoata vreun sunet cat timp dureaza nasterea ?!!!
Stiati ?

Probabil nu vrea sa raguseasca...

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

[quote]Originally posted by inni

Stiati ?

Probabil nu vrea sa raguseasca...

ALBUM DE FAMILIE

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput