Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
amarantina spune:
Daaa, de Tom Cruise stiam. Cica i-a zis lui cineva ca se streseaza bebeul de la atatea urlete. Cata prostie pe lumea asta...
adameasca spune:
Ralu, m-ai zapacit cu oile tale asa de tare ca de cate ori o imbrac pe fi-mea cu o salopeta cu oitze la buzunar ma gandesc numa ta tine. ![]()
Marti mi-am facut programare sa ma duc cu Luk la un psiholog, pe mine m-a stors de puteri copilul asta, am ajuns sa ma cert cu toata lumea din jur, nu mai pot.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
amarantina spune:
Eu m-am gandit azi la tine, Ileana. Ca am mancat niste pepene rosu si mi-am amintit de cantitatile industriale pe care le-ai bagat in tine asta vara.![]()
adameasca spune:
Nu poftesc la el in afara sezonului deloc.
Da' merci ca te-ai gandit la mine.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
DiaB spune:
Pufymic, ai 2 minunatii tare dragalse. Sa-ti traiasca.
Am vazut si filmulete anuntate si tare dragute -Cata si Mexxa - si m-au trecut fiorii; ce repede a mai trecut timpul.
Maine as vrea sa ma duc pana la pediatra, ca ne-au aparut si noua niste bubite pe picioruse aspre care la inceput nu se vedeau si acum sunt cam rosiatice. (parca am vazut ceva discutandu-se pe aici de genul asta de bubite, doar ca nu erau rosii). Acu vreo luna a avut multe bubite pe fata si am dat-o cu Baneocin de are si acum fata uscata.
Fetele de pe langa Sebastian, la ce pediatru va duceti? Ma cam bate gandul sa o schimb...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
_Ralu_ spune:
aaa, stati ca va zic io acuma de tom cruise si credinta lui scientologica (parca asa ii zice): inainte de a-i naste mandra a zis ca o sa pastreze placenta sa o....manance! a zis c-o gateste si o papa!
inni, cainele cu pricina e un rosu aprins! numa culoarea asta e! si e latit asa cum zici! zici ca l-a calcat o masina! si e bleeeeeg, cu botu' pe labe! vad ca mini blu comercializeaza jucarii de la firma asta! tot de acolo e si omida ta!
ileana, oile mi se par super ca jucarii de plush! am mai vazut unele la fungift.ro. cred ca o sa-mi comand, dar nu le aveau in stoc, cand am vrut eu...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Am vazut si eu si pozele, si filmuletzele, niste minunatii!
Ralu, deci o salopeta cu oitze nu te intereseaza? 
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
ba da, ba da! ia pune o poza cu ea! licitez pana in panzele albe sa stii!
uite si oaia cu pricina!
www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/O-oaie-p-16440-c-265-p.html#imgM" target="_blank">OAIA
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
DiaB spune:
Si ca veni vorba despre nastere :). Cred ca sunt printre singurele care au facut cezariana care acum ar prefera normala... Mi s-a deschis de vreo 2 ori operatia ca cica organismul meu a respins firele care trebuiau sa se absoarba. Si tot imi curgea un lichid galbui de acolo si din cand in cand mai iesea si cate un fir; ba chiar a iesit si un nodulet la un moment dat. Si acu ma mai astept sa se mai deschida, daca are ea chef. Dr meu a zis ca e ok 

Dar asta e. noi sa fim sanatosi si firele sa iasa ![]()
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
_Ralu_ spune:
dia, e nasol intr-adevar cu firele astea! si mie mi-a zis dr ca ar fi normal! dar la mine nu s-a intamplat! si nu cred ca esti singura care regreta!
noi, am fost norocoase ca n-am patit nimic! eu cel putin, si acum mai cred ca a fost o minune cat de repede m-am recuperat si....parca n-am fost operata niciodata!
o intamplare fericita...