Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Cata_adr spune:
Pufy, Gripo multumim.
Eu nu stiam de faza cu Tom Cruise. Chiar ca prostie.
Ralu asa ziceam si eu de nasterea naturala, insa acum dupa ce am nascut normal nu ma mai ingozeste asa tare ideea. Ce-i drept, eu am ramas putin ingrozita de cezariana, caci dupa ce am nascut am nimerit in salon cu o mamica care facuse cezariana si toata nopatea si a doua zi s-a vaitat si a urlat de durere. Inca avea epidurala montata si ne trezea in toiul noptii in urlete ca sa chemam asistenta. Chestia asta se intampla cam din 2 in 2 ore pe noapte, cam cand se ducea efectul anestezicului. Plus ca mai tot timpul langa ea a stat sora ei. Nu se putea duce nici la toaleta. Bine, eu sunt convinsa ca ea a si exagerat putin, era cam rasfatata nu tinea cont de nimic si de nimeni, nu conta ca si noi celelate abia nascusem si eram obosite, aveam nevoie de odihna.
In ceea ce priveste durerea, cred ca depinde foarte mult de cum reactioneaza fiecare organism. Oricum eu la al doilea bebe, tot vaginal nasc ;), chiar daca m-am chinuit 12 ore.
Imi veni o intrebare acum, care dintre voi va ganditi la BB2 sau BB3?![]()
DiaB spune:
Da, asa e. Macar acum stiu ca la a doilea copil nu mai vreau fire care sa se absoarba. Asta ca sa vad partea frumoasa a lucrurilor
.
Mai da ce jucarii frumoase gasiti voi. Pe Maia mea nu prea o atrag jucariile deocamdata. Are doar caruselul care ii place tare mult si o chestie pe care o pun ziua si are diverse agatate (peste care candta, zornaitoare, oglinda...). Da o veni ea si vremea aia, cand o zornai toate jucariile
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
cri19 spune:
CATA noi ne gandim la bb2;de fapt suntem hotarati, asteptam doar sa treaca cei 2 ani de la cezariana.
adameasca spune:
Ralu, e oribila oaia aia!
No offence. N=am poze cu salopeta cu oitze, dar e luata din Mini Prix, e bleu deschis si deasupra buzunarelor are capete de oitze in relief, cu urechi.
II fac o poza ptr tine zilele astea.
Dia, nasoala treaba cu operatia...
Eu dc ar fi sa mai pot naste o data, ceea ce nu se poate
, as naste natural. Spun asta facand comparatie intre cezariana si nastere naturala. Dar nu mai conteaza, capitolul asta e inchis ptr mine.
Si celor care isi doresc bb2, le doresc mult spor si succes! ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
cata, e adevarat ca la inceput te dai f greu jos din pat, mersul la toaleta e f greu din cauza ca nu prea te poti aseza pe wc, dar asta trece din ziua a 3-a. si recuperarea e rapida. eu a doua zi dimi dupa operatie am facut o criza, ca nu ma puteam ridica mai mult de marginea patului. am crezut ca n-am sa mai pot merge niciodata, asa de tare ma durea. am plans, am facut circ...ca nimeni nu ma crede, nu ma intelege....a treia zi dupa op am urcat 3 etaje fluierand...
aaa, si eu tot rasfatata. cat am stat in spital noaptea a stat sotu' cu mine si ziua mama....hmmmm, n-oi fi fost eu aia cu care te-ai intalnit?...nu cred, ca noaptea eu am fost cuminte!![]()
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
DiaB spune:
Da, Cata, eu m-am gandit la a doilea. Il vreau da nu stiu cand. Poate peste vreo 3 ani, daca nu o fi prea mare diferenta...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Cata_adr spune:
referitor la cat de repede a trecut vremea, am vizionat aseara un filmulet facut de sotul meu cand era bebe in burta si asa m-au napadit lacrimile. Daca vreti sa-l vedeti e pe prima pagina a site-ului nostru. Acum un an pe vremea asta, am facut testul si am aflat vestea cea mare, iar azi am o mandrete de baiat. Nu mai pot de dragul lui. A inceput sa fie asa haios. Bebeii vostri chiuie? Robert acum doau zile a ras in hohote.
Vad ca tot vorbiti de animalute de plus..trebuie neaparat sa va pun un filmulet cu un broscoi pe care l-am primit de Craciun. Promit sa-l pun maine...
cri19 spune:
Eu am avut fire normale;se pare ca la cat de mare e taietura la mine astea erau indicate.N-am avut nici cea mai mica problema cu operatia; acum mi-e ceva mai greu ca alintatul de pitic vrea mai mult in brate,lucru care ma oboseste teribil si imi da dureri de burta si spate,dar cred ca e normal sa mi se intample asta ca are aproape 8kg.
DiaB spune:
Ha ha ha. Am o stea si nu mai sunt nou venit. Ce ma bucur...![]()
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA