Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
_Ralu_ spune:
frate. pe mine nu ma intereseaza ca-i moni sau nu-i moni. io vreau sa vad o nastere si pace.
gracie, poate-ti dau acush un link care a facut furori pe la noi acum cateva luni bune....cu poze explicite de la nasteri de tot felul....de-atunci s-a instalat panica si frica si....tot in sufletul meu in ceea ce priveste nasterea vaginala! si am zis: no way! cezariana e sfanta, ce sa mai? daca ar fi sa aleg as mai face cezariana de o mie de ori in loc de-o nastere vaginala....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
frate. pe mine nu ma intereseaza ca-i moni sau nu-i moni. io vreau sa vad o nastere si pace.
gracie, poate-ti dau acush un link care a facut furori pe la noi acum cateva luni bune....cu poze explicite de la nasteri de tot felul....de-atunci s-a instalat panica si frica si....tot in sufletul meu in ceea ce priveste nasterea vaginala! si am zis: no way! cezariana e sfanta, ce sa mai? daca ar fi sa aleg as mai face cezariana de o mie de ori in loc de-o nastere vaginala....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
daca esti pe faza sa ne anunti si pe noi
POZE
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
pufymic spune:
bucuriile!
Ralu
minunea ta mica!E atat de scumpa...
!
Laliq no comments!

Cata super filmuletul....cel mai mult imi place finalul cu Robert buflica!![]()

Ralu daca cumva prinzi nasterea lui Columbeanca in direct pleeeeeeeeeease da-mi si mie un bip(nr e in notepad) sa ma uit si eu!!!!Eu totusi cred ca va naste prin cezariana....nu stiu de ce...
...totusi e prea jenant sa te "scremi" in direct la tv...
![]()
Eu am vazut nasteri si naturale si cezariene, live
...o gramada...si de aia tot am vrut sa nasc natural!Ca nu s-a putut si am intrat de urgenta in sala....asta e alta treaba....(la Alesio ca acum a fost din start cezariana)....dar ideea e ca nu m-a descurajat deloc ce am vazut....
Noa fug sa-mi culc banditutul mare....revin dc mai apuc...
Uitam: am mai pus 2 pozici noi cu...noi
www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">AICI(primele 2)
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()
Monique_new spune:
Frumosi foc pufisorii tai
POZE
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
_Ralu_ spune:
iti dau bip pufy daca vad! ma duc sa iau nr de tel. vezi ca daca e un nr de cosmote tot eu sunt! cosmoteu' se termina cu 517 iar connexu' cu 824.
ma, io am zis asa: siguuuur apare in ultimul moment o...indicatie de cezariana! ca asa e la vedete! da sotia lu' mutu a nascut natural...asa ca nu se stie!
acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...
o intamplare fericita...
putzuruca spune:
Fetelor, apropos de monica lui iri [scris cu litere mici ca asa simt eu despre ei
], intr-o dimineata ma uitam la Antena 1 la emisiunea cu Cristina Cioran si facu fata asta o remarca de-mi venea sa-i sparg nasul prin televizor. Era o stire despre monicutza precum ca ar fi ajuns la spital cu contractii. Si fatuca asta de prezentatoare zice: Ia uite domne asta se duce la spital si pentru o basinica...doar stie toata lumea ca femeile gravide scapa multe gaze...
Ce sa spun...super inteligent!!! Dar de unde stie ea faza asta cu gazele nu pot sa-mi dau seama, ca gravida n-a fost.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
inni spune:
Raluca...stiu eu un Patrick, la Diverta sau in Unirii sus la copii.
..daca o fi ala pe care il cauti tu. E de culoare inchisa..movuliu sau maroniu inchis, si sta cu burta pe jos..asa..latzit..ala e ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Dar de Tom Cruise cu a lui sotie ce spuneti ca i-a interzis sa scoata vreun sunet cat timp dureaza nasterea ?!!!
Stiati ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

putzuruca spune:
[quote]Originally posted by inni
Dar de Tom Cruise cu a lui sotie ce spuneti ca i-a interzis sa scoata vreun sunet cat timp dureaza nasterea ?!!!
Stiati ?
Probabil nu vrea sa raguseasca...![]()
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
pufymic spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
[quote]Originally posted by inni
Stiati ?
Probabil nu vrea sa raguseasca...
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...