Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
mamilili, avem cei mai cuminti copii, cf diplomei, nu?

That's right...doar ne-a vazut toata tara in Lista Mosului.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RALU si LALIQ frumoase bucurii!! o BUCURIE sa-i vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

am vazut si filuletul lui CATA_ADR, offf, e atat de frumos!! pe mine ma emotioneaza filmuletele astea cu retrospective, ce vremuri! ce sperante! ce vise !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey, io am o problema! nu mai naste moni? cum care moni? moni a lu' iri! cum care iri? iri columbeanu! de ieri astept sa nasca in direct...ca asa au zis! ca sambata pe 13 ian, naste moni in direct! ne-au tras teapa!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Pup fetele!

Tocmai am aterizat in Bucuresti si nu am apucat sa citesc nimik din urma. Vreau doar sa va spun ca mi-ati lipsit mult si promit sa revin maine dimi cand voi fi la curent cu ce s-a mai discutat pe aici.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mey, io am o problema! nu mai naste moni? cum care moni? moni a lu' iri! cum care iri? iri columbeanu! de ieri astept sa nasca in direct...ca asa au zis! ca sambata pe 13 ian, naste moni in direct! ne-au tras teapa!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

mare problema .Vreau sa vad daca chiar naste "in direct "

POZE

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Vazut toate pozele noi anuntate de grasunei si grasunici de bebici.Frumosi totipupici de la Cosminuta mea mai ales pt baietei

Mai fetelor sa inteleg ca nu doar fata mea a inceput sa fie mai agitata noaptea si sa se trezeasca la 2 ore 2 ore 1/2. De vreo citeva ori s-a trezit noaptea si plingea de mama focului fara sa vrea titica ceea ce pt ea e foarte ciudat.Am tinut-o un pic in brate si a adormit la loc. Dar motivul habar nu-l am.

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pai si io tot d-aia vreau sa vad! vreau sa vad si eu o nastere in direct! sunt tare curioasa. n-am vazut nici vreo nastere inregistrata vreodata, dar in direct? sunt curioasa cum se desfasoara "ostilitatile" intr-o nastere....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Poate vrea sa o vada o tara intreaga cum "se screme " e si mare placere dar na pt bani si publicitate ce nu face omul......mama eroina o fac astia

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Fetele, am vazut eu nastere naturala si nu o data, de mai multe ori!!! N-am mai mancat 2 zile...d-aia am ales cezariana si nu regret absolut deloc! Daca Moni vrea sa se screama in direct...cred ca saraca habar nu are ce o asteapta!

Mergi la inceput