Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
alexxia spune:
ralukutza ce mare si frumoasa s-a facut Alexia
. Nu-mi vine sa cred cat de mult conteaza cateva saptamani in plus la bebelusi. Si eu vreau sa vad o nastere naturala. Ce zici Ralu ma anunti si pe mine
?
Si legat de al doilea copil, eu am plans de m-am umflat cand am aflat ca sunt gravida. De ce crezi ? De mila Ruticai. Ca ce-o sa faca ea, n-o sa mai fie singura la parinti si rasfatata casei, o sa sufere. etc. Si acum cand le vad cum sunt topite una dupa alta sunt cea mai fericita.
Pufymic ne-am delectat cu pozele baieteilor tau . Sunt atat de dulci
.
DiaB si eu as fi preferat nastere normala. Din cauza celor doua cezariene pe care le-am facut nu mai pot avea copii
. Si noi mai vroiam o fetita.
Cata_adr si eu cred ca mamica de care vorbesti a exagerat, dar sa stii ca se poate intampla sa doara cumplit dupa cezariana. Eu dupa prima cezariana
( facuta cu anestezie generala ) n-am avut nici o problema, am dormit dupa de am rupt. In schimb dupa a doua ( facut cu rahianestezie ) am crezut ca mor, am avut niste dureri infioratoare. Chiar se amuza doctora pe socoteala mea ca am travaliu dupa ce am nascut. Asa ca nasterea naturala e
, parerea mea.
Noi am avut o zi incarcata azi. Am iesit afara de dimineata si abia pe la 15:00 ne-am mai intors acasa, asa ca pot spune ca am profitat de vremea frumoasa. Maine avem o zi grea, avem de mers la doctor cu ambele fetite. Am programare la 4 consultatii ( 3 pentru Thea si una pentru Ruty )si am niste emotii.
Va pupam pe toate si pe bebei si va uram o saptamana minunata
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
alexxia spune:
Si sa nu uit:
LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 15: David Gabriel , Albert Iustin , Avram Tudor , Rares si Ana-Maria
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
POZE
alexxia spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Ralu ce zici de asta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2376 ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

POZE
alexxia spune:
quote:
[quote]Originally posted by bb ralukutza
acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Sau daca-l vrei pe albastru http://www. toyz .ro/animale-de-plus/ks-kids/catelusul-patrick-albastru/
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

POZE
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si

POZE
alexxia spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
o intamplare fericita...
Sau pe verde http://www. b e b e l i n o . ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2367 ?
Hai ca incep sa dezvolt o obsesie pentru catelul asta

Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si

POZE
mexxa spune:
Buna dimineata si o cafea la toata lumea...
Fetele mele dragi nu va faceti sperante..Moni a lui Columb
a declarat in direst la emisiunea Nasu de pe B1TV ca va naste in stainatate prin CEZARIANA.
Fetelor da credeti ca o asemenea "doamna" ar naste vaginal?
Si sa fim seriosi ca poti sa fii tu cea mai mare doamna sau vedeta...durerile sunt aceleasi...
![]()
Deci nr meu este in notepad...un beep cand naste![]()

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
GETY spune:
Buna dimineata!
Mexxuta, mi-ai luat-o inainte. Voiam sa fiu si eu prima macar dimineata asta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, pe mine mai tare m-a ofuscat ca a zis ca o sa faca si un baiat. Da' fetele ce au ?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Merg sa citesc si din urma ca Maria doarme maxim 8,15.
Azi am drumuri de facut. Tre' sa merg la Primarie sa depun dosarul, cred ca o sa-mi vina cei 8 mil. peste vreo 2 luni, nu stiu daca de la depunere sau de cand am terminat cele 126 zile platite de la servici. M-as duce si la dr. de familie dupa reteta cu lapte praf, azi e zi de salar la servici, dar cred ca o las pe sora-mea sa mi-i ia maine, cand se duce la servici.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gripo spune:
NEATZA!
Si eu vreau al doilea copil, sa vedem. Eu n-am kestia asta ca ar suferi fi-miu, pentru ca eu stiu ce inseamna sa fii singur pe lume, si tare bine mi-ar fi prins un frate sau o sora, deci, stiind ca e mai bine pentru el, as trece usor peste crizele lui de gelozie. DAR, as vrea sa-l fac pe al doilea doar daca imi voi pute permite sa-i ofer exact ce i-am oferit si primului, ca eu-s obsedata de dreptate. Cat priveste cand sa-l fac, mi-ar place sa-l fac mai la batranete, cam aproape de 40 de ani, ca se reintineresc
.
As mai naste normal de o mie de ori, eu de perioada de dupa mi-e frica, chiar mi-e groaza, adik de lipsa de somn, de urlete, de colici, aoleooo, astea m-au ingrozit pe mine, nu nasterea.
Nici soacra-mea nu e corecte, NICI PE DEPARTE. La botezul lu fi-miu a vorbit numai despre celalalt baiat al ei, parca era nebuna, nici nu-si dadea seama cat exagera.![]()