Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

io cred ca poti iubi doi copii la fel de mult! de fapt nu cred ca exista mama care sa faca diferente intre doi sau mai multi copii (in afara de soacra-mea)! dar eu NU VREAU sa iubesc pe altcineva la fel ca pe alex! asta simt acum.

si stiu ca nu-i musai sa apara iar preeclampsia, dar poate deasemenea sa apara....apropos, stii ce-am citit? ca se poate mosteni preeclampsia asta de la mama! si se pare ca si mama ar fi avut-o! se pare! zice ca-si aduce aminte ca i-au zis ca are disgravidie....offfff, daca o mosteneste si alexia?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Raluca, si eu am momente cand simt ca o iubesc asa tare pe Maia, ca n-as mai putea iubi si pe al 2-ea. Da asta cred ca e legat de cat de mult mi-am dorit bb-ul si de cat de tare ma bucur acum ca il am, dupa atata munca. Cred ca l-as numi sindromul "primului copil" :) pentru mine. Dar il vreau si pe a doilea si sper sa mi-l dea DD (da mai incolo :))

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

sunt de acord cu tine Ileana. Eu nu-l am inca pe BB2, dar cred ca l-as iubi la fel.
Oricum, ideea e ca sunt persoane si persoane..eu una nu am simtit ca mama sau tata m-au iubit mai mult sau mai putin decat pe sora mea. Sunt unii oameni care totusi fac diferente intre frati, dar nu cred ca e vorba ca nu isi iubesc la fel copiii. Este in functie si de temperamentul si personalitatea copilului. Unii parinti se ataseaza mai mult de unul dintre copii din anumite motive. Cred!
Ce-i dreopt mai sunt si exceptii, dar pe alea nu le luam in calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Acum chiar ca am plecat a somn :)

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by bb ralukutza

io cred ca poti iubi doi copii la fel de mult! de fapt nu cred ca exista mama care sa faca diferente intre doi sau mai multi copii (in afara de soacra-mea)! dar eu NU VREAU sa iubesc pe altcineva la fel ca pe alex! asta simt acum.

Tare de tot faza Ralu, mi-a placut....o inscriu si pe soacra-mea!!! deci sunt 2 persoane de care stim acum.

Mergi la inceput

Noapte buna DIA...

a mai ramas careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

hi hi hi....sper sa fie singurele doua! ea chiar imi zicea mie ca ea il iubeste mai mult pe marius....si se ascundea de fii-sa, si-mi dadea mie diverse chestii....in fine...odioasa persoana! nu vreau sa ma indispun!

si io ma bag la somn! ca trage sotu' de mine! el maine se duce la sv! si fata doarme de mult!

somn ushor sa aveti!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Somn usor si tie Ralu.
Cred ca in curand o sa dispar si eu.

Noapte buna tuturor oriunde va aflati ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

si stiu ca nu-i musai sa apara iar preeclampsia, dar poate deasemenea sa apara....apropos, stii ce-am citit? ca se poate mosteni preeclampsia asta de la mama! si se pare ca si mama ar fi avut-o! se pare! zice ca-si aduce aminte ca i-au zis ca are disgravidie....offfff, daca o mosteneste si alexia?

o intamplare fericita...

Si mama a avut problema asta, si da, ai citit bine, se cam mosteneste.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca...catelul de care vb tu e si cel pe care l-am vz eu. Sunt mai multe variante de culori. Au in Unirii si la Diverta.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput