Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

ralukutza ce mare si frumoasa s-a facut Alexia. Nu-mi vine sa cred cat de mult conteaza cateva saptamani in plus la bebelusi. Si eu vreau sa vad o nastere naturala. Ce zici Ralu ma anunti si pe mine?
Si legat de al doilea copil, eu am plans de m-am umflat cand am aflat ca sunt gravida. De ce crezi ? De mila Ruticai. Ca ce-o sa faca ea, n-o sa mai fie singura la parinti si rasfatata casei, o sa sufere. etc. Si acum cand le vad cum sunt topite una dupa alta sunt cea mai fericita.
Pufymic ne-am delectat cu pozele baieteilor tau . Sunt atat de dulci.
DiaB si eu as fi preferat nastere normala. Din cauza celor doua cezariene pe care le-am facut nu mai pot avea copii. Si noi mai vroiam o fetita.
Cata_adr si eu cred ca mamica de care vorbesti a exagerat, dar sa stii ca se poate intampla sa doara cumplit dupa cezariana. Eu dupa prima cezariana
( facuta cu anestezie generala ) n-am avut nici o problema, am dormit dupa de am rupt. In schimb dupa a doua ( facut cu rahianestezie ) am crezut ca mor, am avut niste dureri infioratoare. Chiar se amuza doctora pe socoteala mea ca am travaliu dupa ce am nascut. Asa ca nasterea naturala e , parerea mea.

Noi am avut o zi incarcata azi. Am iesit afara de dimineata si abia pe la 15:00 ne-am mai intors acasa, asa ca pot spune ca am profitat de vremea frumoasa. Maine avem o zi grea, avem de mers la doctor cu ambele fetite. Am programare la 4 consultatii ( 3 pentru Thea si una pentru Ruty )si am niste emotii.
Va pupam pe toate si pe bebei si va uram o saptamana minunata

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Si sa nu uit:
LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 15: David Gabriel , Albert Iustin , Avram Tudor , Rares si Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Ralu ce zici de asta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2376 ?

POZE

Mergi la inceput

quote:

[quote]Originally posted by bb ralukutza

acu mi s-a pus pata pe o jucarie si o tot caut pe net si n-o gasesc! am vazut la lexi cel mai frumos catel din plus din lume! am aflat dupa muuulte cautari pe net ca-l cheama patrick si e de la firma k's kids! dar nu-l gasesc de cumparat pe niciun site din asta...magazin virtual sau cum i-o zice! decat sub forma de zornaiotoare sau alte asemenea....maine o sun pe lexi sa-mi zice de unde l-a luat...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Sau daca-l vrei pe albastru http://www. toyz .ro/animale-de-plus/ks-kids/catelusul-patrick-albastru/

POZE

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

o intamplare fericita...

Sau pe verde http://www. b e b e l i n o . ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2367 ?
Hai ca incep sa dezvolt o obsesie pentru catelul asta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si o cafea la toata lumea...

Fetele mele dragi nu va faceti sperante..Moni a lui Columb a declarat in direst la emisiunea Nasu de pe B1TV ca va naste in stainatate prin CEZARIANA.
Fetelor da credeti ca o asemenea "doamna" ar naste vaginal?
Si sa fim seriosi ca poti sa fii tu cea mai mare doamna sau vedeta...durerile sunt aceleasi...

Deci nr meu este in notepad...un beep cand naste

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Mexxuta, mi-ai luat-o inainte. Voiam sa fiu si eu prima macar dimineata asta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mexxa, pe mine mai tare m-a ofuscat ca a zis ca o sa faca si un baiat. Da' fetele ce au ?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Merg sa citesc si din urma ca Maria doarme maxim 8,15.
Azi am drumuri de facut. Tre' sa merg la Primarie sa depun dosarul, cred ca o sa-mi vina cei 8 mil. peste vreo 2 luni, nu stiu daca de la depunere sau de cand am terminat cele 126 zile platite de la servici. M-as duce si la dr. de familie dupa reteta cu lapte praf, azi e zi de salar la servici, dar cred ca o las pe sora-mea sa mi-i ia maine, cand se duce la servici.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Si eu vreau al doilea copil, sa vedem. Eu n-am kestia asta ca ar suferi fi-miu, pentru ca eu stiu ce inseamna sa fii singur pe lume, si tare bine mi-ar fi prins un frate sau o sora, deci, stiind ca e mai bine pentru el, as trece usor peste crizele lui de gelozie. DAR, as vrea sa-l fac pe al doilea doar daca imi voi pute permite sa-i ofer exact ce i-am oferit si primului, ca eu-s obsedata de dreptate. Cat priveste cand sa-l fac, mi-ar place sa-l fac mai la batranete, cam aproape de 40 de ani, ca se reintineresc.

As mai naste normal de o mie de ori, eu de perioada de dupa mi-e frica, chiar mi-e groaza, adik de lipsa de somn, de urlete, de colici, aoleooo, astea m-au ingrozit pe mine, nu nasterea.

Nici soacra-mea nu e corecte, NICI PE DEPARTE. La botezul lu fi-miu a vorbit numai despre celalalt baiat al ei, parca era nebuna, nici nu-si dadea seama cat exagera.

Mergi la inceput