Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
Dar stiu ca ati bufnita azi noapte iar mai bine mai stateam si eu ca m-am uitat pe tavan azi noapte si fata mea dormea

Eu nu am avut nici un fel de probleme cu cezariana chiar nu m-a durut absolut deloc doar ce ma stringea pansamentul ala lipit pus peste(asta in spital). Ce m-a enervat cel mai tare este ca am stat aproape 24 de ore la reanimare sau ce era acolo pe spate si inebunisem ca ma durea spateale si nu ma puteam misca. Atit in rest doar cind m-am mai ridicat dupa cele 24 de ore de stat ca batul. Dupa mi -a parut destul de ok .M-am refecaut usor dar cred ca depinde si de fiecare persoana in parte acum.

Fata mea a dormit ceva mai bine aseara adica trezit la 11 - 2 - 5.Iar acum e bat bineneteles

POZE

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">PAGINA MEA

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gripo si tu te apropii de 32 ani. Eu implinesc 33 anul asta. Si eu as mai face unul, ca n-as lasa-o pe Maria singura, dar tot asa ma gandesc sa am ce-i oferi, spatiu sa creasca si de altele si chiar imediat nu m-as apuca sa fac altul, ca abia am scapat de colici si ne bucuram de perioada de linisteeee.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Monique_new, la reanimare nu ti-au spus sa te dai jos din pat? In cazul meu, am nascut la 2,20 si pe la 10,oo deja venise dr. mea sa-mi spuna ma dau jos din pat si sa fac miscare. Si eu dormeam asa de bineee, nu stiu ce aveau cu mine!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetele din pacate tre sa va dau o veste proasta...cele 2 mil...alocatia copilui pana la 2 ani nu se da inca....
Deci nu ramane decat indemnizatia de 8 mil pt fetele ce lucreaza...pt noi..24 lei

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Monique_new, la reanimare nu ti-au spus sa te dai jos din pat? In cazul meu, am nascut la 2,20 si pe la 10,oo deja venise dr. mea sa-mi spuna ma dau jos din pat si sa fac miscare. Si eu dormeam asa de bineee, nu stiu ce aveau cu mine!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Nu nu mi-au dat voie. M-au taiat la 10.15 dim si am stat in pat pina a doua zi dim la 7. Dupa da mi-au zis sa merg la copil sa-l pun la sin. Chiar s-au zbirlit la mine un pic ca mie imi era frica sa merg, dar a fost bine.

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Am schimbat tehnica , i-am dat azi suculetul de mar cu morcov cu linguritasi s-a facut ca purcica dar macar a inghitit.

Stie cineva vre-un site cu tunsori scurte???

POZE

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaaaaa!!!

Am profitat ca inca doarme bubulina si m-am delectat cu pozele bucuriilor. Vai cat sunt de frumosi !!!Absolut toti...mai ales acum ca au crescut un pic si rad...sau fac diverse mutrite sunt adorabili TOTI!!!

Am citit din umbra si discutia saptamanii...am citit si raportul...nu are rost sa mai zic nimic...dar nu stiu cum s-a ajuns de la diversificare timpurie la alaptat si nealaptat...ca pt Dumnezeu ....nimeni nu acuza pe nimeni!!! Ma rog...

Lilina am vazut si ppozele atle de la Revelion ...ff haioase voiam demult sa iti spun!

Alexxia poza cu cele 2 comori ale tale este absolut superba! Sunt atat de dragalase!

Cat despre al 2 lea bb chiar aseara vb cu Monique_new pe messenger ca as mai naste natural de 10 ori insa greul cum spunea si Gripo a venit dupa...nuu credeam ca este atat de greu....in conditiile in care eu am avut pe mama pe soacra-mea, sotul o luna acasa...dar eu eram epuizata fizic ....bubulina plangea ....noaptea o alaptam si la o ora si la jumate de ora, si la 2 ore cand plange parca eram teleghidata o luam o puneam la san si apoi in pat...a doua zi imi parea rau ca nu ii dadeam suzeta sau incercam sa o linistesc cumva...insa eram atat de chiauna ca atipeam cu ea la san si imi era frica ca o scap din brate vreodata....Au fost zile cand plangeam si ii spuneam sotului : Bogdan eu nu mai pooooottttttt. Ma crezi? In ritmul asta eu nu mai sunt OM! Am slabit 13 kg intr- o luna...am pus 8-9 kg in sarcina si am dat jos 13, asa ca nu cred ca mai fac al 2 lea bb....cred ca uiti toate astea...dar oricum noi nu ne dorema decat 1 copil. Unul si bun cum zice sotul meu! Acum acnd ma uit la ea cat a crescut si cum se joaca singurica ...adoarme singura uneori cu cate o jucarie imbratisata....si slava Domnului mananca la cate 4-5 ore ca innebunisem cand va auzeam ca dormiti toata noaptea!
Eu mai am o sora si ai mei au fost intotdeauna ff corecti cu amandoua. Deci poti iubi 2 la fel de bine!!!

Revin s-a trezit bb

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Fetele din pacate tre sa va dau o veste proasta...cele 2 mil...alocatia copilui pana la 2 ani nu se da inca....
Deci nu ramane decat indemnizatia de 8 mil pt fetele ce lucreaza...pt noi..24 lei

Andreea mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

de unde ai luat informatia asta?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

si pe monica columbeanu cand ai vazut-o la nasul? ca io m-am uitat vineri seara la "6!vine presa" si a zis toate astea: ca va naste natural cu epidurala in romania. ca restul sunt zvonuri. dar nu m-ar mira sa fie cum zici. ar fi decent si normal sa-si vada de nasterea si de copilul ei in intimitate.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Raluca uite aici mai multe jucarii de acelasi gen

http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idSupplier=76

Si noi il avem pe Patrik dar pe asta http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2385 ...si Intr-adevar sunt ff buni de molfait pt bebei...Ana-maria l-a zapacit cat l-a supt. Au un material special. De asemenea mai au la magazinul Z niste jucarii moi asa tot din material speciale pt a putea fi bagate in gurita de bebei.

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput