Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata Bucurii,

Vad ca se dicuta de spre al 2-lea bb. Eu sunt foarte hotarata sa nu mai fac. Deea este sufletul nostru, o minunatie de copil, mult dorit si vreau ca ei sa-i putem oferi tot ce se poate. Vreau ca Deea sa aiba cele mai frumoase jucarii, cele mai frumoase hainute, cele mai cele...Si daca ar mai aparea un bb in viata noastra, sigur ar exista diferente la un moment dat. Si ma mai gandesc si la viitorul indepartat. Vreau ca Deei sa-i putem asigura tot ce este necesar: o gradinita buna, o scoala buna, o facultate, o casa, etc

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INR-O ZI DE 15!!!

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!

Nu stiu daca va mai amintiti, dar in perioada in care eram toate burtici eu aveam o maaare problema: o sa pot sa-l iubesc pe bebe mic la fel de mult cat il iubesc pe Alesio?
Dupa ce am nascut am primit si raspunsul: DA! Ii ador pe amandoi!Sunt topita dupa ei....mi-as da viata numai sa-i stiu pe ei sanatosi si fericiti!Ei sunt totul pentru mine....de fapt pentru noi ca si Ovi e la fel de innebunit dupa copilasi nostri cum sunt si eu....!
Deci se poate , fetelor!Dragostea nu se imparte ci se inmulteste!
Si sunt fericita ca si Alesio il adora pe Nicolas....toata ziua e calare pe el sa-l pupe, sa se joace cu el, sa-l mangaie...!Cand incepe Nicolas sa urle merge sa-i bage suzeta in gurita, sau vine si-mi zice:"du-te mama la Nicolash ca plange"....Concluzia: suntem fericiti!

Mey fetelor m-ati innebunit cu catelul Patrick....abia astept sa vina Ovi acasa sa i-l arat si lui....poate-l conving sa le luam si noi cate unul la pitici....chiar ca e frumos!

Urla Nicolash....revin!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Foarte frumos Pufy aveti de ce sa fiti fericiti...mai ales ca acum veti avea si cuibul vostru!

esti haioasa cu catelul ala...noi l-am primit dar sa stii ca si zornaie...deci are dubla functionare...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Itzy !Mey daca zici ca si zornaie....un motiv in plus sa-l cumparam

bucuriilor nascute intr-o zi de 15!!!

Ah, uitasem: vroiam sa va spun ca datorita faptului ca il adoram la fel de mult pe ingerasii nostri, nu putem face diferente intre ei(....mai putin la faza cu mancatul....ca unul papa din farfurie, unul de la tzatza lui mami), si l-am invata deja si pe Alesio "poezia": "ce eshte al meu eshte si al lui Nicolash, si ce eshte al lui Nicolash, eshte si al meu"....si chiar dc are numai 2 ani , nu are nici o problema cand vine vorba sa-i dea lui Nicolas din jucariile lui...

Pupici....tot urla

Mergi la inceput

Mai avem cateva poze noi.

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

E o dulce Deea. Parca e un ursulet bun de pupacit cu costumasul acela roz pufos. Sac din ala cu Mos Craciun avem si noi Eu i-am facut si poze cu ea bagata in sac...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Putzuruca Deea scumpa!Ce culoare au ochisorii ei?Ca-s tare frumosi!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salut!

Multumim pentru urarile de ieri!Am implinit si noi 3 lunisoare! LA MULTI ANI dorim si noi sarbatoritilor de azi !

La 3 luni Vladut are 6475 grame...eu ma bucur, mi se pare binisor...azi dupa 5 mergem si la doctorita sa vedem daca e totul in regula....
Revin ca TZIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

La Multi Ani puiutilor nascuti intr-o zi de 15!. Sa fiti sanatosi si voiosi!

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Itzy, mercic de compliment. Frumoasa rau salopeta rosie de papusica. Si are papusa ta asa un aer elegant...De unde i-ai luat botoseii aia albi?

Pufy, Deea are ochisorii ca doua boabe de cafea.

ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput