Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza

Vazut o Deea 'fragila' si frumoasa rau.

Despre bb2- eu am fost singura, rasfatata, adorata si mai ales ajutata foarte mult! Dak mai aveam un frate sau sora, clar nu mai aveam cate am acum! Nu mi-'am luat-o in cap' si-mi ador parintii! Vreau sa-i dau aceleasi lucruri si copilului meu. Dak dau peste un 'camion' de bani voi face si bb2!

In rest sunt suparata ca ARMAND a mancat la 2 mese-30ml si 50 ml. Se trezeste noaptea de 3-4 ori. Se foieste si dak nu-l iau in brate se trezeste. Habar n-am ce poate avea! Please HEEEELPPP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ralukutza mi-a venit postasu acasa si am primit numai banii de pe ultimele 3 luni...cand am intrebat de cele 2 mil...mi-a zis ca la el nu a auzit nimic vorbimdu-se de asta....
Asa ca....

Si cu Moni...au fost invitati acum 3 sapt la Nasu si atunci au declarat ce ti-am zis mai devreme....

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

ici pentru Deea cea scumpica!

Despre bb2...eu imi doresc inca un copil, mai precis imi doresc o fetita, dar peste 2 ani dupa ce ma refac post cezariana si mai creste si Vladut. Nu am nici un fel de grija legat de afectiunea pe care le-as oferi-o... ea va fi din belsug pentru amandoi cu siguranta. Si eu sunt de parere ca e mai bine cu fratiori decat fara. Pe de alta parte, mi-as dori foarte mult sa adopt un copil, acesta este visul meu din adolescenta, asa ca e foarte posibil sa facem asta cand suntem siguri ca ne permitem dpdv financiar. In acest mod ma si asigur ca e fetita! Singurul lucru care ma descurajeaza e legislatia incalcita si durata lunga a perioadei de incertitudine si asteptare pana ti se incredinteaza copilul.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Avem si noi POZE caldutze...pentru ca sunt facute aseara :)

Apropo de ce va spuneam ieri, cu proba suptului. Cantarul...nu noi...a ajuns la o concluzie: Reby papa extrem de putin: 460 ml. in 24 de ore. Ieri, saracutza, dupa ce am pacalit-o, a adormit cu 20 ml. laptic in stomacel...Si culmea: a dormit neintoarsa pana la 5:30 azi dimineata.

Asta e: o sa incercam si cu formula sa vedem poate papa mai mult...cu toate ca nu stiu ce sa spun...poate nici asa nu va merge... (numai cand vede biberonul se stramba)...poate ca nici asa nu ia in greutate, pentru ca poate nici asa nu va papa mai mult...si atunci trebuie mers la analize...sa vedem care este cauza. Sunt foarte suparata...dar bineinteles ca nu pe ea, ci pe situatia asta nasoala. De cand o avem...numai probleme cu mancatul ei.

In fine...mergeti pe yahoo sa imi vedeti fotomodelul...ca asa ii spune mama de cand nu mai ia in greutate :)

Va pup pe toate

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 15
sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata

itzy, meci pt.aprecieri

am vazut ca se discuta despre bb2
si eu simt uneori ca si raluca....adica...nu as putea sa mai iubesc pe altcineva cum il iubesc pe Vlad...simt ca l-as trada daca as simti ce simt pt.el si pt.alt bb
pe de alta parte...cand ma uit la el si vad cum creste si timpul trece atat de repede...
ma gandesc ca nu o sa-mi mai vad niciodata bebelusul mic, cum rade, cum isi priveste manutele, cum gangureste, cum plange, cum doarme, cum ma priveste
si ma bufneste un plans si ma gandesc ca nu o sa-l mai vad niciodata asa
fiecare zi care trece e cumva pierduta din punctul asta de vedere...
asta ma face sa ma gandesc si la bb2, bb3...
dar nu stim daca Doamne-Doamne vrea sa ne mai dea unul
daca nu se mai poate, facem noi rost de unul, nu ?
o fetita dulce, o surioara pt.Vlad

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Ralukutza mi-a venit postasu acasa si am primit numai banii de pe ultimele 3 luni...cand am intrebat de cele 2 mil...mi-a zis ca la el nu a auzit nimic vorbimdu-se de asta....
Asa ca....

Si cu Moni...au fost invitati acum 3 sapt la Nasu si atunci au declarat ce ti-am zis mai devreme....

Andreea mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

postasu' nu-i chiar o autoritate in domeniu. stai linistita ca o sa vina si cele 2mil/luna, ma gandeam ca ai auzit de la cineva avizat....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lakioana, super frumoasa e printesa ta
vad ca i se vad venele de deasupra nasucului, dintrte ochisori
asa are si vlad

fug...ca m-a disperat bebe cu urletele lui de plictiseala
si mai am o gramada de ]
asa-mi trebuie...daca am renuntat la tanti care ma ajuta

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by eloise

La 3 luni Vladut are 6475 grame...eu ma bucur, mi se pare binisor...

[b]6500 am avut noi la 3 luni. E foarte bine!

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by lilina

lakioana, super frumoasa e printesa ta
vad ca i se vad venele de deasupra nasucului, dintrte ochisori
asa are si vlad

Nici Vladut nu e mai prejos...are niste buze de fata...e un baietzel minunat...pe bune!!!

Referitor la vene ....oare se duc cu timpul???

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mexxa nu cumva ai luat alocatia pentru ultimele luni din 2006??? Parca se ia cu o luna in urma...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput