Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
ramomar spune:
Salutare bucurii,
Am vazut doua fetite adorabile: DEEA
si REBY
si 2 pufisori dupa care ma topesc de fiecare data cand ii vad 
legat de bb2, habar nu am ce sa zic, dupa ce am nascut am zis ca nu mai vreau altul, acum parca as putea sa ma gandesc la eventualitatea de a-l avea si pe al doilea, dar apoi ma gandesc cu egoism ca vreau sa-i ofer tot ce poate fi mai bun si mai frumos pe lumea asta Patriciei, asa ca pana peste 3-4 ani mai vedem ![]()
La Multi Ani bucuriilor nascute intr-o zi de 15! 
Ralu draga, daca cumva o sa prinzi o nastere in direct cu moni, vreua si eu un bip. Cred ca pana la urma trebuie sa-ti faci o lista![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
simoky spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!
Aparem si noi dupa un weekend plin…Am avut in sfarsit botezul care a iesit foarte bine si pot spune ca m-am distrat extraordinar!!! David a fost cuminte la biserica, mai putin dupa ce l-a scos popa din cristelnita(sau cum ii spune!!!). Dupa care pana la restaurant a dormit bustean cam pana pe la 19:00 cand l-am adus si pe el in restaurant sa-l vada lumea.
Si uite asa am trecut si peste botez, acum imi pare rau ca a trecut asa repede…O sa revin si cu poze, dar as vrea sa vi le arat pe cele facute de fotograful pe care l-am angajat, nu cele facute de noi, ca nu prea sunt cine stie ce!
Si ca sa fac o schimbare m-am si tuns de botez, adica mi-am facut breton!!! Sper sa va placa…(o sa revin cu poze!!!)

La multi ani pentru bucuriile nascute intr-o zi de 15!!!

Am cam ramas in urma cu cititul…ma apuc de rasfoit in urma! Pupici!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
DiaB spune:
Lakioana, are fetita ta niste ochi de imi vine sa-i mananc... draguta foc.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Mexxa nu cumva ai luat alocatia pentru ultimele luni din 2006??? Parca se ia cu o luna in urma...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Dupa cum arata pe cupon am luat pe octombrie,noimbrie si decembrie...deci ar trebui din februarie sa vina banii...

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
MamiLili spune:
Neata!
Vad c-ati discutat despre nasteri. Eu una abia astept sa retraiesc clipele acelea. Cred ca a fost cel mai minunat sentiment pe care l-am trait pana acum, acela in care am simtit efectiv ca s-a nascut copilul meu. Iar apoi m-am simtit foarte puternica, imi spuneam ca daca am reusit sa nasc un copil pot reusi orice. Sper din tot sufletul ca la bb 2 sa n-am indicatie de cezariana, ca m-ar ingrozi perspectiva asta.
Despre Monica Columbeanu, eu stiu asa: cand se va declansa travaliul, B1 tv va transmite o editie speciala a emisiunii "Irina by Monica", in care o tipa de la "6! vine presa" va raporta de pe culoarele spitalului cum decurge travaliul. Din cate stiu eu Monica nu va fi filmata live atunci, poate se vor da imagini din timpul nasterii dar in alta emisiune. Ca fapt divers, poate-ati auzit ca la spitalul unde va naste Monica, nasterea costa 9500 euro. Plus de asta, ea si-a rezervat un intreg pavilion ca sa nu fie deranjata de privirile indiscrete. Fie vorba intre noi, la 9500 euro, nu cred ca-i pe-acolo tanti Floarea de la Cuca Macaii...sa se zgaiasca la Monica cum naste.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
inni spune:
'Neata !
Nu e adevarat ca nu vin aia 2 mil. Eu am vb cu tantiile de la Directia pt Protectia Copilului, care stiu cel mai bine si mi-au zis ca de anul asta asa va fi. So..relax.
Vad ca va ganditi la un eventual bb2...sau 3
.
Vreau eu sa va intreb ceva legat de bb1
. (asta pt. ca citeam pe la alt topic de aici de pe DC...si chiar am ramas intrebandu-ma "eu oare cum sa fac !?")
Cum aveti de gand sa va educati copilul ?..sau cele care au deja copii de 2-3 ani..cum i-ati educat?..
Sa fie bun cu ceilalti, indiferent de caracterul celor cu care intra in contact, sa fie afurisit, sa imparta/ nu jucariile, chiar daca celalalt vrea/nu sa faca schimb cu ele, sa se bata daca e nevoie, daca celalalt il agaseaza sau sa fie impaciuitor si sa ignore rautatile celor din jur (la rautatile copiilor ma refer)....
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Dorina...m-ai intrebat despre Fier...ce sa-ti spun de el ?
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
Eu sincer imi doresc sa am un copil bun...dar care sa stie sa isi exprime punctul de vedere(nu prin tipat sau bataie)...cu restul copiilor sa fie, calm insa sa nu permita sa rada de el..sa fie batut si alte chestii de astea care le-am vazut la gradinite.
Cu bebe doi...sincer imi mai doresc inca un bb...dar asta peste cativa ani buni..cel putin pana nu ne luam casa ...nici nu ma gandesc...plus ca vreau k la bb2 sa primesc si indemnizatia...
revin k sa trezit bb

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
MamiLili spune:
Mexxa, acum am vazut ce-ai scris. Totusi imi vine greu sa cred ca va naste Moni in strainatate. Stiu ca de revelion era inca in tara, si atunci era insarcinata in 37 sapt. Nu cred ca se mai urca in avion/elicopter la varsta asta a sarcinii. Iar clinica din strainatate la care vroia sa nasca e in Belgia, deci la distanta de cel putin 2 ore jumate de Bucuresti.
Ma duc sa scot copilu' afara c-a venit primavara, zau asa!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
inni spune:
Pai si daca o sa-l bata un copil afara la joaca/gradi ? El cum se apara ?
Amalia si paginutza ei